Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

artisttttt

canım benim 40.güne kadar yolu var hiç belli olmuyo bu aralar sen beni yakalarsın :)))))

benim de en çok sevdiğim renk ve kıyafetlerim de en çok seçtiğim renk açık ve koyu mavi arası bir renktir.bayılırım o renge.bi de siyaha ve beyaza.bir de mora

Son düzenleme:
Ooooo herkes renklerden açılmış bende yazayım koyu mavi kot üzerinde mor boğazlı badi var bugün hava güzel süper burda sıcacık missss gibi

Ooooo herkes renklerden açılmış bende yazayım koyu mavi kot üzerinde mor boğazlı badi var bugün hava güzel süper burda sıcacık missss gibi

benim de en çok sevdiğim renk ve kıyafetlerim de en çok seçtiğim renk açık ve koyu mavi arası bir renktir.bayılırım o renge.bi de siyaha ve beyaza.bir de mora
yavuzguray,ciddi bi gününde misin...toplantı falan...gidicn şimdi orda bi çay bahçesine,alıcan çayını...missssss
...........ben de çok dinlenmek,huzurlu olmak istediğim günlerde hep uçuk mavi giyerim...ya,uçuk renkli tonlar,ya da siyah ve beyaz....dolabımın vazgeçilmezleri...

nooolur sana da yazayım bişeyler....sen de huzur ve dinginlik istiyosun dimi...ya da öyle bi ruh halindesin....mavi ya.....

aslında ben kışın genelde kahve ve siyah renkleri tercih ederim ama geçen gün arkadaşım artık koyu renk giyme dedi daha canlı renkler giyin enerjini negatife çevirme dedi. bende bugün mavi giydim. ve artık huzur dinginlik istediğimde doğru

kışın kahve - siyah, yazın beyaz tercihimdir.

gerçekten renklerle enerjinin çok ilgisi olduğunu düşünüyorum...siyah aslında hep karamsar görünür ama,mesela ben siyahın içinde kendimi çok daha güvenli,sıkı ve güçlü hissederim...capcanlı olmak gibi bi enrji vermez de,başı dik bi görüntü verir bana...çok severim o yüzden....

ahhhh bir alıp gidebilsem başımı nereler yokki aklımda en yakınımda çay bahçesi ve çocuk parkı var orda oturup bir saat şöyle kafamı dinlesemdaha ne olsun o kadar yoruluyorumki hesap hep hesap hayatım hesap kitap offf yaaaaaaaaaaaaa

bu akşam iş çıkışı,yaz kocana aşk dolu bi mesaj...buluşun biyerde,için çaylarınızı,ohhh missss gibi...yapın sohpetinizi,tazeleyin çayınızı,kendiniz de tazelenin...ertele ertele nereye kadar şekercim...hayat istediğimiz ya da istemediğimiz şekilde akıp gitmiyor mu..5 yıl sonra belki gideceğimiz bi çay bahçesi bile kalmayacak dünyada.....git biraz kafayı dağıt....

ayy kızlar çok sıkıcı bir gün ve başım ağrıyor nedense ...

buarada bugün 37. günüm hatta kanamanın başladığı geceyide sayarsak 38. günüm ve hala daha gelen giden yok offf....

cimcimeeeeee,iyi haber mi yoksa.....gecikir miydi böyle....37.gün çok geç bi vakit bence.....

canım benim valla temmuzdan beri bi tuhaf artık adet döngüm önceden 30-32 günde oluyodum korunmayı tam anlamıyla bıraktığımdan beri gecikme yaşıyorum sankim temmuzda bıraktım sayılır ağustosta 7 gün gecikti eylülde hamileydim zaten düşük yaptım vs bunları biliyosun zaten böle işte oyuzden bilemiyorum ilk adet im olacağı için düşükten sonra ondan sanırım bugün yarın olurum heralde :))

anladım benim de düşükten sonra 30 geçti oldu...sonra 15 gün daha geçti tekrar oldu....bi ilginçlik oluyo,sanırım rahim kendini toplamaya çalışıyo....evet o yüzden bişey diyemiyosun tabii...

anladım benim de düşükten sonra 30 geçti oldu...sonra 15 gün daha geçti tekrar oldu....bi ilginçlik oluyo,sanırım rahim kendini toplamaya çalışıyo....evet o yüzden bişey diyemiyosun tabii...

evet canım bakalım haftasonuna kadar ne olacak zaten ilişkide oldu diyemem :))) geçen sanada anlatmıştım yani :)))) hayırlısı bakalım olsamda çalışmalra başlasam :)))))))))

buarada herkesler nerelere gitti bakım :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…