Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canımmm...

günaydın arkadaşlar
umarım keyifler yerindedir

saol canım senin keyifler nasıl ...

aman fatoş geldik işte gene..iş,iş,iş.....ama sağlık sıhhat yerinde şükür..

öle valla iş iş iş :)))
kızın nasıl oldu ??

Bişey sorabilir miyim....bu topik ne zaman açıldı????

valla canım bende ağustosta geldim :))))))))))) hemen bakalım ne zman açılmış :)))

9 haziran 2010 ilk sayfa başlangıcı ama sankim başka sayfadan kopup gelmiş arkadaşlarımız dimi kızlar fatoş buse serpil mısra cvp verin :))))))

Neden sordun kavuniçi?

topikte çok güzel bi arkadaşlık var...ilk zamanlar bu zamana,kimse eksilmemiş...uzun bir tanışıklık olduğu belli o yüzden sordum....bunca zamandır böyle bişeyi sürdürmek çok güzel bişey.

topikte çok güzel bi arkadaşlık var...ilk zamanlar bu zamana,kimse eksilmemiş...uzun bir tanışıklık olduğu belli o yüzden sordum....bunca zamandır böyle bişeyi sürdürmek çok güzel bişey.
EVET canım senin bildiklerinden mısra serpil fatoş busecan ve ben başka topikten tanıyoduk birbirimizi sonrada burdan devam :))))) çok güzelll birbirimizi çokk iyi tanıyoruz artık

9 haziran 2010 ilk sayfa başlangıcı ama sankim başka sayfadan kopup gelmiş arkadaşlarımız dimi kızlar fatoş buse serpil mısra cvp verin :))))))

evet cimcimem burada daha mutlu olduk daha huzurlu daha samimi ve daha dostça. ne güzelki aramıza sizlerde katıldınız

EVET canım senin bildiklerinden mısra serpil fatoş busecan ve ben başka topikten tanıyoduk birbirimizi sonrada burdan devam :))))) çok güzelll birbirimizi çokk iyi tanıyoruz artık

bu arada cimcime hanım msn den cevap vermiyorsunuz. nerdesiniz.

baa 100 tefrice daha eklermisin canım
toplam 1 fetih
325 tefrice oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…