- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
günaydın canım sen nasılsın
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar
umarım keyifler yerindedir
günaydın kızlaaaarrrrr....nasılsınız...
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar
umarım keyifler yerindedir
aman fatoş geldik işte gene..iş,iş,iş.....ama sağlık sıhhat yerinde şükür..
Bişey sorabilir miyim....bu topik ne zaman açıldı????
Bişey sorabilir miyim....bu topik ne zaman açıldı????
günaydın canım sen nasılsın ...
9 haziran 2010 ilk sayfa başlangıcı ama sankim başka sayfadan kopup gelmiş arkadaşlarımız dimi kızlar fatoş buse serpil mısra cvp verin :))))))
9 haziran 2010 ilk sayfa başlangıcı ama sankim başka sayfadan kopup gelmiş arkadaşlarımız dimi kızlar fatoş buse serpil mısra cvp verin :))))))
Neden sordun kavuniçi?
EVET canım senin bildiklerinden mısra serpil fatoş busecan ve ben başka topikten tanıyoduk birbirimizi sonrada burdan devam :))))) çok güzelll birbirimizi çokk iyi tanıyoruz artıktopikte çok güzel bi arkadaşlık var...ilk zamanlar bu zamana,kimse eksilmemiş...uzun bir tanışıklık olduğu belli o yüzden sordum....bunca zamandır böyle bişeyi sürdürmek çok güzel bişey.
EVET canım senin bildiklerinden mısra serpil fatoş busecan ve ben başka topikten tanıyoduk birbirimizi sonrada burdan devam :))))) çok güzelll birbirimizi çokk iyi tanıyoruz artık
hoşgeldin nihalcim..
anladım,sonra da diğerleriyle devam....
EVET canım senin bildiklerinden mısra serpil fatoş busecan ve ben başka topikten tanıyoduk birbirimizi sonrada burdan devam :))))) çok güzelll birbirimizi çokk iyi tanıyoruz artık
evet cimcimem burada daha mutlu olduk daha huzurlu daha samimi ve daha dostça. ne güzelki aramıza sizlerde katıldınız
fatoşşşş allah kabul etsin canımmbu arada cimcime hanım msn den cevap vermiyorsunuz. nerdesiniz.
baa 100 tefrice daha eklermisin canım
toplam 1 fetih
325 tefrice oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?