Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............14
nihal.................44.
serpil.................122.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42.................7
fatoözel..................2

toplam ..............263

evet canım ne güzel hiç tanımadan birbirlerini seven insanlar olmamız sizi çokkkkkkk seviyorummmmmm yavff:asigim: :asigim:

ilanı aşk gib oldu buda

bende geçmişi okursanız hep birlikte toplanıp Eyüp Sultan El-Ensari Hz. türbesine gitsek yazmıştım. aman allah nazardan saklasın ne kadar kalplerimiz karşılıklı görüyormusunuz

okuyamamıştım geçmişi ama ne güzel aynı şeyleri düşünebilmemiz :asigim: :1hug:

evet serpilim burayla kısıtlı olmak istemiyor yüreklerimiz mesela ben dokunarak sevmeyi sevyorum illa dokuncam sarılcam burçtanmıdr nedr ama hepimizin ortak noktası var konuşacağımız konular var buda birbirimizi sevdiren bide doğalız en önemlisi hiç sevmem sır küpü gibi insanları kasıntı tipleri ay ben düntyanın zengini de olsam değişmem ayy olmak istememde :)

fatoözelimm evet aynı duyguları taşımak güzel

ebrarcım topiği iyi tkaip edebilmen için geçmişi okumanıda tavsiye edrim )))) iyi oluyor

kumsalım çin işkencesi çektirdin ya :))

nhalim geçmişe bir dalmış çıkabilrsee iyii

eşim görmesin bu mesajı kaydirigubbakcemile3 geçenlerde bi kız arkadaşım mesaj atmış malum şu bedava mesaj olayı pek revaçta olunca herkes birbirine mesaj atıyor kızda iyi niyetlen bi mesaj atmış özledim seni gözlerin şöyle vs. kafiyeli, bişeycik di işte kaydirigubbakcemile3 bende okuyodum bizimki geldi baktı ne biçim mesajmış bu böyle diyor bu kız hep böyle garip mesajlarmı atıyor filan
şimdi bu mesajı görse kime ilanı aşk ediyon sen der

:lepi: ve bennn geldimmmmm

evet canlarım herkez iyi maşallah serpilcim geçmiş olsun

dun gece epey ibadet ettim 6 adet fetih 6 adet yasin 1 adet meryem süresi bıraz namaz ve tehpih çektim allah kabul ettim

al bendende o kadar bende svemem kasıntı insanları herkesi irdeeyn kendisini sır gibi saklayan fesat kalpli insanlar bana itici geliyor ben sanallığı sevmem arkadşlarımla reaale geçerim kk dan arkadşlarımla buna fatoözelde şahittir hemen tlf laşırım yani art niyet aramam hiç bir kötülük düşünmemem rabbimden önce onlar için isterim sonra kendim için bu benim yaşamımda hep böyle oldu belki başak burcu oluşum vermeyi seven biriyim alamayı pek bilmeme ama bunada ihtiyaç duymamam çünkü yaradan zaten veriyor eğer iyi kulsam bunu zaten görebiliyor olmamam lazım evet ilerleyn günlerde inşalalh güzel bir organizasyonumuz olur inşallhh ve yaşamda olmayacak birşey yok neden olmasın kii ? bakın mısrayla birbiriile hiç sohbetimiz yokken sadce yazışmaları okuyark rela geçtik emin olun mısra çok donanaımlı bir kız rabbimm onund aheyecanlı bekleyişlerini boşa çıkartmasın

dun gece epey ibadet ettim 6 adet fetih 6 adet yasin 1 adet meryem süresi bıraz namaz ve tehpih çektim allah kabul ettim

maşallhhh rabbim kabul etsin bu sneki defterine iyi amller yazılmış olsun o tattalı göbüşünede bebeiş kondursun

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............14
nihal....................50
serpil.................122.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam .............264

hoşgeldin canım allah kabul etsin

serpilcim demek sende başaksın bende yerimseniben

efnanimm....... 5

gizem..............5

serpil...............5

kumsal............5 1 kenzülarş

fatoözel............5

ebrar42............5

nhlpkr..............6 6 fetih 6 meryem yaniii aklımd akalmadı :))) idare ett

kızlar başak burcuyum yükselenimde başak ve bütün özelkillerini taşıyorum bir daha dünyayya gelsemn yine başak olarak gelmeyi tercih ederim zaman zaman burcumn içimi acıttsada olsun ben kendimi seviyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…