bende geçmişi okursanız hep birlikte toplanıp Eyüp Sultan El-Ensari Hz. türbesine gitsek yazmıştım. aman allah nazardan saklasınhoşbulduk canımm :1hug:
bana 5 tane yasin daha yazabilirmisiniz canlar ..
ebrar biliyormusn yda farkediyormusun iletişimimiz aynı şeyleri düşünüyoruz ? ve hiçbirimiz birbirimiiz tanımıyoruz ruhlarımız nasıl aynı frekansı alıyor bu çok ilşginç değilmi ?
sence hpt_honey öyle değilmi evrendeki frakenss karamaşasını doğruluyoruz değilmi fatoözelimmmmmmmmmm
rabbim ne büyük ya neeri yaratmış ve bize neleri yaşatıyor bin şükür
bende geçmişi okursanız hep birlikte toplanıp Eyüp Sultan El-Ensari Hz. türbesine gitsek yazmıştım. aman allah nazardan saklasınne kadar kalplerimiz karşılıklı görüyormusunuz
evet serpilim burayla kısıtlı olmak istemiyor yüreklerimiz mesela ben dokunarak sevmeyi sevyorum illa dokuncam sarılcam burçtanmıdr nedr ama hepimizin ortak noktası var konuşacağımız konular var buda birbirimizi sevdiren bide doğalız en önemlisi hiç sevmem sır küpü gibi insanları kasıntı tipleri ay ben düntyanın zengini de olsam değişmem ayy olmak istememde :)
:lepi: ve bennn geldimmmmm
evet canlarım herkez iyi maşallah serpilcim geçmiş olsun
dun gece epey ibadet ettim 6 adet fetih 6 adet yasin 1 adet meryem süresi bıraz namaz ve tehpih çektim allah kabul ettim
:lepi: ve bennn geldimmmmm
evet canlarım herkez iyi maşallah serpilcim geçmiş olsun
dun gece epey ibadet ettim 6 adet fetih 6 adet yasin 1 adet meryem süresi bıraz namaz ve tehpih çektim allah kabul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?