hani hep sen güzel enerji gönderiyorsun ya bize bizde kızına gönderiyoruz tez zamanda iyileşecek inşallahhhhh
ok canımmm sen eksik adetleri yaz yani listeyi tekrar yayınla bitirenler varsa yardım eder :))))
39.gün çok uzamış canımmm kaçak falan olmasın arada
canım ebrardan 100 tane bana verebilirsin benim toplam 644 tane olur oky
29.gündeyim canım
evet canım başka toıpicden kopupu geldik 30 lu yaşlar topiğnden
NİLALCİM,29..GÜN GEÇMİŞ BAYA..HADİ BAKALIM İNŞALLAH İYİ HABERDİR.tamam canım yazdım gitti :))))
bende 39. gündeyim :)))
canım senin 5 te fetih vardı onlar bittimi ??
valla canım bişey yok sanırım ama burda detay veremiyorum :)))) sanmam ama düşükten sonra 47. günü görenler olmuş :))
NİLALCİM,29..GÜN GEÇMİŞ BAYA..HADİ BAKALIM İNŞALLAH İYİ HABERDİR.
SERPİİİİLL.HOŞGELDİN KUŞUM..NASILSIN...EVET ÖYLEYMİŞ BAŞKA TOPİKTEN FİRAR ETMİŞSİNİZ..İYİ DE OLMUŞ...
CİMCİMEEEEE,,,,,çok ayıp olacak ama,kızımın dedği gibi ohaaaaaa diyebilir miyim,özür özür...ayyyyy.hadi bakalım....inşallah vardır sende de bişeyler...
evet canım günler çabuk geçiyoo bakalım bu ay ki süpriz ne olacak :))))NİLALCİM,29..GÜN GEÇMİŞ BAYA..HADİ BAKALIM İNŞALLAH İYİ HABERDİR.
SERPİİİİLL.HOŞGELDİN KUŞUM..NASILSIN...EVET ÖYLEYMİŞ BAŞKA TOPİKTEN FİRAR ETMİŞSİNİZ..İYİ DE OLMUŞ...
CİMCİMEEEEE,,,,,çok ayıp olacak ama,kızımın dedği gibi ohaaaaaa diyebilir miyim,özür özür...ayyyyy.hadi bakalım....inşallah vardır sende de bişeyler...
NİLALCİM,29..GÜN GEÇMİŞ BAYA..HADİ BAKALIM İNŞALLAH İYİ HABERDİR.
canım benim evet herzaman umutlu ve mücadeleci olacağız bende bir dönem uzaklaşmak istemiştim canım ama şuan sizlerle olmaktan çok mutluyum yalnız bu ara işler yoğun giremiyorum ama aklım hep buarada bebeğim sakin ve rabbime teslimiyetçi olarak mücadeleni bırakma burda kızlar anne olacak ben canı gönülden inanıyorum yeterki pozitif olalım bak balım ben bile pozitifim amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkes kaderini yaşar o yüzden yaşam kısa değmez acıya:94:
canım hoşbulduk bugünlerede az yoğunum bayram yoğunluğu galiba şükür idare ediyoruz fakat ben çok uyuyorum bunu anlamadım gitti çok uykucu oldum :))))
serpilcim günüm geçti diyemiyorum pek ne 36.ne 40. günler gördü bu beden
serpilcim günüm geçti diyemiyorum pek ne 36.ne 40. günler gördü bu beden
bence de ....mücadeleyi elden bırakmamak gerek..sonuna kadarrr.....evet arada bi yorulup,dinlenmeyeiağlamaya,tabak kırmaya hakkımız var tabii ki,ama kısacık....sonra gene koşturmaca,bulmaca, falan filan....
neden oha dedin canım anlamadım :))))))))
valla serpilim,çok uyku hamilelik belirtisi biliyosun di mi?????
biliyorum canım ama olsun ben yinede bir ümit diyorum yanii bellimi olur keşekee o ümit gerçekleşsee bayaram müjdesi verse( keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya ama nihal..öyle deme...bu belki bedeninin görmediği bişeydir....neden üzüyosun bedenini....rahat bırak onunla ilgili şöyledir böyledir.zaten hep bunu yapıyo deme....bekleyeliimmmmmmmm..........
yok fetihten henüz 1 tane okudum perşembe gecesi okumayı düşünüyorum şimdi sana yazarken aklıma geldi kırmızılar süpriz yapmasa bari bu gun mu okusam acaba :))))
ben düşük sonrasında normal günümde oldum yine ama kişiye göre değişebilir bekleyeceğiz dr kontrolun var mı peki ?
mısracım bebeşini yesinler cicilerinide
hayatkavuniçi çok geçmiş olsun kıızna güzel enerjiler gönderdikk
zeytinimm nerelerdesin ya merak ediyoruz senii
fatooo iconu pek beğendim çok cici
busecan hormaanl kankimmmmmmmmmmmmmm ne habaerr
yavuzfüray kasımda aşk başkadır bnede hep eylülde aşk başkadır derim ama ikiisde sonbahar değilmi yani antlayayya göre sonbahar :))
cimcime yine gec,kmen var hani öncekindede gecikme vardıı aaa bak sürpriz olabilir
tualina nasılsınn miniğimiz nasıl sen nasılsın seyhatae hazırlanıyorsun değilmi ?? tadını çıkartt
kumsalımm canım belliki yoğunsun göremedim senii
nihalimm güzell mankenimiz sendedemi gecikme varr ayyyy inşaşşllhh bebeiştir inşallhhhhhhhhhhhhh
wenhar denk gelmiyoruzz nedense
hpt_honey nerelerdesin canım birkaçgündür yoksun ne msn de ne kk dan
39..gün....çok olmuş ya ondan dedim canım....
ama düşük sonrası diyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?