Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ok canımmm sen eksik adetleri yaz yani listeyi tekrar yayınla bitirenler varsa yardım eder :))))

39.gün çok uzamış canımmm kaçak falan olmasın arada

valla canım bişey yok sanırım ama burda detay veremiyorum :)))) sanmam ama düşükten sonra 47. günü görenler olmuş :))

ebrar --- 425 tefriciye
şeyma 1 fetih 300 tefriciye
fatoş 4 fetih 200 tefriciye
buse 1 fetih ------
serpil 5 fetih 500 tefriciye
hanife ---- 30 tefriciye
nihal 4 fetih 644 tefricye ?
ahsen 5 fetih 100 tefriciye
tualina 5 fetih 100 tefriciye
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 5 fetih 500 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye

okuyanlar ne kadar okuduğunu sölesin bildiklerimi eksilterek yazdım :)))

Son düzenleme:
canım ebrardan 100 tane bana verebilirsin benim toplam 644 tane olur oky

29.gündeyim canım

evet canım başka toıpicden kopupu geldik 30 lu yaşlar topiğnden

tamam canım yazdım gitti :))))

bende 39. gündeyim :)))
NİLALCİM,29..GÜN GEÇMİŞ BAYA..HADİ BAKALIM İNŞALLAH İYİ HABERDİR.
SERPİİİİLL.HOŞGELDİN KUŞUM..NASILSIN...EVET ÖYLEYMİŞ BAŞKA TOPİKTEN FİRAR ETMİŞSİNİZ..İYİ DE OLMUŞ...
CİMCİMEEEEE,,,,,çok ayıp olacak ama,kızımın dedği gibi ohaaaaaa diyebilir miyim,özür özür...ayyyyy.hadi bakalım....inşallah vardır sende de bişeyler...

canım senin 5 te fetih vardı onlar bittimi ??

yok fetihten henüz 1 tane okudum perşembe gecesi okumayı düşünüyorum şimdi sana yazarken aklıma geldi kırmızılar süpriz yapmasa bari bu gun mu okusam acaba :))))

valla canım bişey yok sanırım ama burda detay veremiyorum :)))) sanmam ama düşükten sonra 47. günü görenler olmuş :))

ben düşük sonrasında normal günümde oldum yine ama kişiye göre değişebilir bekleyeceğiz dr kontrolun var mı peki ?

neden oha dedin canım anlamadım :))))))))

mısracım bebeşini yesinler cicilerinide

hayatkavuniçi çok geçmiş olsun kıızna güzel enerjiler gönderdikk
zeytinimm nerelerdesin ya merak ediyoruz senii

fatooo iconu pek beğendim çok cici

busecan hormaanl kankimmmmmmmmmmmmmm ne habaerr

yavuzfüray kasımda aşk başkadır bnede hep eylülde aşk başkadır derim ama ikiisde sonbahar değilmi yani antlayayya göre sonbahar :))

cimcime yine gec,kmen var hani öncekindede gecikme vardıı aaa bak sürpriz olabilir

tualina nasılsınn miniğimiz nasıl sen nasılsın seyhatae hazırlanıyorsun değilmi ?? tadını çıkartt

kumsalımm canım belliki yoğunsun göremedim senii

nihalimm güzell mankenimiz sendedemi gecikme varr ayyyy inşaşşllhh bebeiştir inşallhhhhhhhhhhhhh

wenhar denk gelmiyoruzz nedense

hpt_honey nerelerdesin canım birkaçgündür yoksun ne msn de ne kk dan

evet canım günler çabuk geçiyoo bakalım bu ay ki süpriz ne olacak :))))

canım hoşbulduk bugünlerede az yoğunum bayram yoğunluğu galiba şükür idare ediyoruz fakat ben çok uyuyorum bunu anlamadım gitti çok uykucu oldum :))))

bence de ....mücadeleyi elden bırakmamak gerek..sonuna kadarrr.....evet arada bi yorulup,dinlenmeyeiağlamaya,tabak kırmaya hakkımız var tabii ki,ama kısacık....sonra gene koşturmaca,bulmaca, falan filan....

bence de ....mücadeleyi elden bırakmamak gerek..sonuna kadarrr.....evet arada bi yorulup,dinlenmeyeiağlamaya,tabak kırmaya hakkımız var tabii ki,ama kısacık....sonra gene koşturmaca,bulmaca, falan filan....

evet katılıyorum ben 18 veya 19 ay kırdım döktüm yırtındımm :))))))))))))))) o evreeri tammaladım şimdii sakin sakin bekliyorumm artıkk neyi bekliyorsam :))))))

biliyorum canım ama olsun ben yinede bir ümit diyorum yanii bellimi olur keşekee o ümit gerçekleşsee bayaram müjdesi verse ( keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inşallah canım ağzından bal damlıyo ne güzel tam bayram olur :))

ya ama nihal..öyle deme...bu belki bedeninin görmediği bişeydir....neden üzüyosun bedenini....rahat bırak onunla ilgili şöyledir böyledir.zaten hep bunu yapıyo deme....bekleyeliimmmmmmmm..........

haklısın canım ben kendimi çok kaptırmamak için 40.güne kadar yolu diyorum

evet canım bu akşam oku istersen kalmasın sonra bi tane bırak yarına olmazsan okursun yarın :))

evet serpilcim ama sanmam anlatmıştım sen varmıydın bilmiyorumda düşükten sonra normaldır heralde :))

39..gün....çok olmuş ya ondan dedim canım....
ama düşük sonrası diyosun...

evet canım çok düşük ihtimal olabilir ama sanmam düşük dediğin gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…