fatoşşşş allah kabul etsin canımm
buarada dualar ne durumda kızlar herkez okuyo dime ?
hoşgeldin nihalcim..
anladım,sonra da diğerleriyle devam....
okuyorlar merak etme cimcime valla kimseyi boş bırakmıyorhergün tepemizde :84::84::84::84:
hayatkavuniçi kızın nasıl oldu canım daha iyidir inşallah
tatlım,valla sabah pek iyi değilim dedi...iyi olursun ilaç alıyosun ya dedim...peki gidiyim o zaman dedi...şimdi etütten aradılar,kendini iyi hissetmiyo calpol verelim mi diye...verin dedim...kötüleşirse gidip alacağım...inşallah kötüleşmez....
benimki bitmek üzere yarın akşam bitecek inşallah
oyyyy canımmm kıyamam inşallah iyileşir hemencecik
allah kabul etsin canımmm
hayat geçmiş olsun kızına canım allah şifa versin...
Bende bu akşam okuyacağım kılzra inşallah, tefriciyeyi şimdi okuyorum fetihlerde akşama...
tatlım,valla sabah pek iyi değilim dedi...iyi olursun ilaç alıyosun ya dedim...peki gidiyim o zaman dedi...şimdi etütten aradılar,kendini iyi hissetmiyo calpol verelim mi diye...verin dedim...kötüleşirse gidip alacağım...inşallah kötüleşmez....
525 bitirdim ben bugün :81:
Geçmiş olsun cnm kıymam yaaa
teşekkür ederim canım...hepiniz inşaallah iyileşir diyosunuz ya,kesin iyileşir....sağolun....
kızlar allah kabul etsin okuduklarımızı ...
nihalcim ebrarın var okunacak kaç tane okuyabilirsin ????
sağol canım....kaçıncı gün oldu senin...30 mu?????
evet...bana da başka sayfadan gelmişler gibi geldi...ilk sayfaları okuyunca,tanışıklıkları var gibi yazılar di mi???
canım ebrardan 100 tane bana verebilirsin benim toplam 644 tane olur oky
29.gündeyim canım
ok canımmm sen eksik adetleri yaz yani listeyi tekrar yayınla bitirenler varsa yardım eder :))))tamam canım yazdım gitti :))))
bende 39. gündeyim :)))
slm canım dün çök kötüydüm ya ben beni değilde eşim milletin çocugunu o kadar çok seviyorki bu içimi parçalıyor ölüyor resmen ben kendimden geçtimde onu çok düşünüyom ahhh canım hiç bi ayarda durmuyor bi bakıyon değerler tavan yapmış bi bakıyon çok düşmüş kist hastalığım sağolsun hiç peşimi bırakmıyor
bugün biraz gezmelerdeydim dudağımda kabarıp uçuklasada hastalık beni yenmeden ben onu yenicem yenmeliyim ve anne olmalıyımmm evelll allahın izniyle sen çok sağol artık bayram telaşı ar malum büyükev olduğumuz için temizlik hazırlık ekmek yapmak derken unutur giderim tabi akılndan çıkmıyor ama elden gelir bişeyde yokkk kaderide anne olamamakgibi bişey varsa bunada razıyım ne gelir allahtan gelirrr
canım kusura bakma çok sıkgirimyom zatennn
sen ne aşamadasınnn üyeliğini iptal ettirdin die girimiyordum bede zatenn:131::131:
oky canım yetişmeyen tefriciye kalırsa alırım o yüzden sordum benim az kaldı bu gun biter :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?