Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet katılıyorum ben 18 veya 19 ay kırdım döktüm yırtındımm :))))))))))))))) o evreeri tammaladım şimdii sakin sakin bekliyorumm artıkk neyi bekliyorsam :))))))
neyi bekliyosun,çalışıp çalışıp,hamile kalmayı bekliyosun işte...ya da tedaviyle hamile kalmayı.....heyecansız görüyorum seni bazen...bitkin,usanmış...serpiiill,,hadi yapalım şu bebekleri artıkkk...

3 fetih 300 tefriciye canım benim dün akşam okudum yarın akşam okuyacağım kalanı bu akşam misafir var o yüzden yarına kaldı

aynen canım sonbahar olsun da hiç önemi yok havalar serinleyince aşkında tadı ayrı güzel oluyor yoksa sıcakta çekilmiyorrrrrrrr

cimcime benim fetih 4 olmuş öyle mi okuyayım ?

cimcimes53 kullanıcısından alıntı
ebrar --- 425 tefriciye
şeyma 1 fetih 300 tefriciye
fatoş 4 fetih 200 tefriciye
buse 1 fetih ------
serpil 5 fetih 500 tefriciye
hanife ---- 30 tefriciye
nihal 4 fetih 644 tefricye ?
ahsen 5 fetih 100 tefriciye
tualina 5 fetih 100 tefriciye
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 5 fetih 500 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye

okuyanlar ne kadar okuduğunu sölesin bildiklerimi eksilterek yazdım :)))

cimcimeeee tefriciye toplamında hata var ? yazmadıkların mı var kontrol et kuzum

yaaa.bence sen bi izin dilekçesi ya,kocanın olduğu yere...böyle böyle bir maruzatımız var,beni içeri almak zorundasınız yoksa,yumrtlama dönemim kaçıyo de....heralde izin verirler,ben olsam veririm valla.

ayyyyyyyyyy çatladım gülmeketn evet şuan yumurtlama dönemindeyim kaçıyor yumurtalar hahhahahahhahahhahhah ayyy ölücem gülmektenn vallhiii

serpil02507+, cimcimes53+, desertneon, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber ayy yemeğimi yedimmmm

tamammm toplamda 4 tane okuyacağım yani 1 okudum 3 tane daha okuyacam ????

hayır canım benim okuyanlarınkini çıkarark yazdım kalanları yazdım yani oyuzden toplam tam çıkmıyo seninde 5 taneydi 1 okudun 4 kaldı bitanem :)))

arkadaşlar benim şu an için 4 fetih 300 tefriciye oldu
kalanlar yarın ve diğer güne inş.

52 yasin okumuştum ben onuda ekleyelimii dularımıza sonuçta okudum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…