serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+ kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra gelirim öpüyorum hepinizii mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
maalesef öyle...hangi kadının açık değil ki iştahı...gerçi var benim iş arkadaşlarımdan kuş kadar yiyolar...bi de benimle dalga geçiyolar tabii doğal olarak...
öylemi pardonn
yemeyince batıyo işte bana...gece canım makarna isterse,kesin kalkıp yapıyorum..çok kötü bi şey aslında...ama aklımda olacağına midemde olsun diyorum....bunda 1,5 sene önce yani evlendiğimde 37 kiloydum kısa boyluyum zaten süperdi yazın tam 50 kiloyu görddüm toplam bir yılda 13 kilo almışım ne oluyor dedim kendime kıtlıktan mı çıktın frenledim şimdi 45 kiloyum zaten ilaçlar aldırıyor birde mutfakla muhabbet güzel olunca olmuyor ama iştahım he var fazla yememek için uyuyorum ya da eşime beni mutfağa gönderme diyorum ne olacak bu halimiz bilmiyorummmmm
misal ben varım kuşlardanım
:13: :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13:
fatosozel, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici+, nhlkpr+, serpil02507, yavuzguray0757, şeker-leblebi
oooooooooooo bütün kızlar toplanmış ne güzel :kkk:
busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, serpil02507, yavuzguray0757, şeker-leblebi kim yok yoklamada....fatoş,tualina,mısra,....bu tecrübeyle bukadar hatırlıyorum..kumsal....
hoşgeldinnn.....
hoşbulduk naber
iyilik ne olsun yemek muhabbeti yapıyoduk.....kuş kadar yiyenler ve doymayanlar.....sen hangisindensin.....
yine canın sıkılıyor galiba :79:
en güzel kulvar.....benim içinde bulunduğum kulvarçok yiyip kilo alamayanlar
bişeye mi sıkılyo,yoksa genel mi....
en güzel kulvar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?