Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrar --- 325 tefriciye
şeyma 1 fetih 300 tefriciye
fatoş 4 fetih 100 tefriciye
buse 1 fetih ------
serpil 5 fetih 500 tefriciye
hanife ---- 30 tefriciye
nihal 4 fetih 644 tefricye ?
ahsen 5 fetih 100 tefriciye
tualina 5 fetih 100 tefriciye
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 1 fetih 200 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye

burda yazan sayılar herkesin okuyacağı sayılardır yani okuduklarınızı çıkardım arkadaşlar kalan sayılarınız bunlar :)))

Son düzenleme:
teşekkürlerrr canooo

eksiğimiz kalmıyo sanırım herkez tamamlıyoo

serpil02507+, cimcimes53+, desertneon, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber ayy yemeğimi yedimmmm

ben açlıktan ölmek üzereyim..gelir birazdan...her öğlen aynı şeyi söylüyorum,bu öğleni meyveyle salatayla geçiştir diye,sonra bööyle gözüm dönüyo birden,delirip,görmemiler gibi yiyorum...sonra diyorum ki,aman akşam yemem,bi çorba içiyorum akşammm...sonra iki saat geçiyo,açıyorum dolabın kapağını,allah ne verdiyse,,,,,bi güzel yat geber yapıyorum..üstüne kızın bütün çikolataları....nooolcaksa böyle..

ohhhhh iştahin epeyyyy açık maşallahhh

dorbişko olacaksın desene sonra biizm kızlar gibi rejim derdine düşersin

525 tefriciye listede benim neden yok okudummm

canım benim okuduğun için yok okumadıkların var yani kalanlar :)))

ben 500 yasin okumaktan vazgeçtim işte:95:

tamam serpilcim sen bilirsin katarız duamıza tabiki :)))
cümlemizin ölmüşlerinin ruhuna yollarız hayırlısıyla ...

şimdi cimcime çığlık atıcak okunacakları yazdı kızzımmm

sorma valla ben anlatamadım sanırım tuhaflık bende :))))))))

aynen bende :))))))

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+ kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra gelirim öpüyorum hepinizii mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

bunda 1,5 sene önce yani evlendiğimde 37 kiloydum kısa boyluyum zaten süperdi yazın tam 50 kiloyu görddüm toplam bir yılda 13 kilo almışım ne oluyor dedim kendime kıtlıktan mı çıktın frenledim şimdi 45 kiloyum zaten ilaçlar aldırıyor birde mutfakla muhabbet güzel olunca olmuyor ama iştahım he var fazla yememek için uyuyorum ya da eşime beni mutfağa gönderme diyorum ne olacak bu halimiz bilmiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…