52 yasin okumuştum ben onuda ekleyelimii dularımıza sonuçta okudum:2:
ekle canım duasını yaparız ne olacakki
serpilllcim istersen hep beraber haftaya tamamlayalım ??evet katalımm
nihall başka bişi için okuyordum
ama bıraktımm
yan,i yasinleri ölmüşlerimizn ruhuna hediye ederiz canlarımm
52 yasin okumuştum ben onuda ekleyelimii dularımıza sonuçta okudum:2:
teşekkürlerrr canoooebrar --- 325 tefriciye
şeyma 1 fetih 300 tefriciye
fatoş 4 fetih 200 tefriciye
buse 1 fetih ------
serpil 5 fetih 500 tefriciye
hanife ---- 30 tefriciye
nihal 4 fetih 644 tefricye ?
ahsen 5 fetih 100 tefriciye
tualina 5 fetih 100 tefriciye
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 1 fetih 200 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye
burda yazan sayılar herkesin okuyacağı sayılardır yani okuduklarınızı çıkardım arkadaşlar kalan sayılarınız bunlar :)))
serpilcim o sorun değil duasını tabiki yaparız ama seninki adak gibi olmadı mı biraz bence 500 e tamamla sen bilirsin tabi ??
şimdi cimcime çığlık atıcak525 tefriciye listede benim neden yok okudummm
serpil02507+, cimcimes53+, desertneon, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne haber ayy yemeğimi yedimmmm
ohhhhh iştahin epeyyyy açık maşallahhhben açlıktan ölmek üzereyim..gelir birazdan...her öğlen aynı şeyi söylüyorum,bu öğleni meyveyle salatayla geçiştir diye,sonra bööyle gözüm dönüyo birden,delirip,görmemiler gibi yiyorum...sonra diyorum ki,aman akşam yemem,bi çorba içiyorum akşammm...sonra iki saat geçiyo,açıyorum dolabın kapağını,allah ne verdiyse,,,,,bi güzel yat geber yapıyorum..üstüne kızın bütün çikolataları....nooolcaksa böyle..
ben açlıktan ölmek üzereyim..gelir birazdan...her öğlen aynı şeyi söylüyorum,bu öğleni meyveyle salatayla geçiştir diye,sonra bööyle gözüm dönüyo birden,delirip,görmemiler gibi yiyorum...sonra diyorum ki,aman akşam yemem,bi çorba içiyorum akşammm...sonra iki saat geçiyo,açıyorum dolabın kapağını,allah ne verdiyse,,,,,bi güzel yat geber yapıyorum..üstüne kızın bütün çikolataları....nooolcaksa böyle..
ohhhhh iştahin epeyyyy açık maşallahhh
şimdi cimcime çığlık atıcakokunacakları yazdı kızzımmm
525 tefriciye listede benim neden yok okudummm
ben 500 yasin okumaktan vazgeçtim işte:95:
şimdi cimcime çığlık atıcakokunacakları yazdı kızzımmm
ben açlıktan ölmek üzereyim..gelir birazdan...her öğlen aynı şeyi söylüyorum,bu öğleni meyveyle salatayla geçiştir diye,sonra bööyle gözüm dönüyo birden,delirip,görmemiler gibi yiyorum...sonra diyorum ki,aman akşam yemem,bi çorba içiyorum akşammm...sonra iki saat geçiyo,açıyorum dolabın kapağını,allah ne verdiyse,,,,,bi güzel yat geber yapıyorum..üstüne kızın bütün çikolataları....nooolcaksa böyle..
dorbişko olacaksın desene sonra biizm kızlar gibi rejim derdine düşersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?