Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşşlah serpilcim....... benim en yakın arkadaşlarım ya boğa ya akrep yada başak olurlar heheheo yüzden elentirik alıyom senden :))) nihall maşşalhhhhhhh ya sana kocamnnnnnnn

senin burcun ney. ben ikizlerim bende illa sevdiğim bir şeye dokunucam sarılıcam.
sen burçlardan alıyorsun galiba bak tatlım ben ikizler benim eşimde oğlak azıcık yorum yapsana

okuyamamıştım geçmişi ama ne güzel aynı şeyleri düşünebilmemiz :asigim: :1hug:

aynı yolda yürüyen saf ve temiz insanlarız o yüzden aynı şeyler hissedip aynı şeyleri düşünebiliyoruz.

evet canım ne güzel hiç tanımadan birbirlerini seven insanlar olmamız sizi çokkkkkkk seviyorummmmmm yavff:asigim: :asigim:

ilanı aşk gib oldu buda

yaşama başlarken zaten aşk ile. aşk olmadan hiç bir şey olmaz. yunus emrenin taptuk emre ye olan aşkını hatırla. Yunus Emre, Taptuk Emrenin eşiğine yatacak kadar aşıktı o mertebeye. her şey aşk ile.

günümüzde aşkın kavramı değişti. sapıklaştı.

sen çok temiz kalplisin balım

:lepi: ve bennn geldimmmmm

evet canlarım herkez iyi maşallah serpilcim geçmiş olsun

dun gece epey ibadet ettim 6 adet fetih 6 adet yasin 1 adet meryem süresi bıraz namaz ve tehpih çektim allah kabul ettim

allah kabul etsin gülüm

kızlar burcunuz ne sizin? :ecrin_bebek:

ben ikizler eşim oğlak

ahhhhh şu kıskanç kocalar

seni seviyorum serpil.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar hepinizi çok seviyorum olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ohhhhhhhh sohw da rober hatemo çıktı sefyom bu çocuğu ben oynıcam ay bişi yemedim ben ya iyimi kahvaltı yapmayı unuttum aç ayı oynarmı oynamaz :))))))))))))

bugün ilanı aşk günü opuyorumnanaktan

Aşk deyince kızlar Elif Şafak AŞK ı okudunuzmu

okumayanlara tavsiye ederim ...Mevlana ve şemsi bambaşka anlatıyor çok etkileyici bence ...

ohhhhhhhh sohw da rober hatemo çıktı sefyom bu çocuğu ben oynıcam ay bişi yemedim ben ya iyimi kahvaltı yapmayı unuttum aç ayı oynarmı oynamaz :))))))))))))

hadii oyna ama dua edeceğiz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

foto özel ikizler kendiyle çelişkiye düşerse kötü oluyo onu biliyorum okuldan kardeşim gibi erkek arkadaşım vardı ondan bide çok güzel yemeği severdi koç inatçıdır boğanın bi eşi kendi kapında döner duru kalıpları vardır onların çok zor ikna edersin die biliyorum keçiliği tutmadığı sürece:)

fatoözelim benim eşimde oğlak çok fena kıskançç çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ebrar bende bazı özelikerimi sevmiyorum ama ne yaplım biraz fazla vericiyiz ve kullanılıyoruz ama ben o boyutu aştım beni ben istediğim ve ayırdığım dilim kadar kullanabilirsiniz diyorum ... bunuda yaşam öğretii bana canım

nihalim seni çok özleidm kuşummm

camın temem oynamıcam halim yok açımmm fotcummm ben boğa kocamda iki keçiiiii bana keçi kız dio bazen :)

bugün ilanı aşk günü opuyorumnanaktan

Aşk deyince kızlar Elif Şafak AŞK ı okudunuzmu

okumayanlara tavsiye ederim ...Mevlana ve şemsi bambaşka anlatıyor çok etkileyici bence ...

okumadım ama çok isterim okumayı

iyide yaffflum boğa kim benim eşim OĞLAK kız OĞLAK boğa filan değil

pasta gibi hissetim kendimi kaydirigubbakcemile3

ama aynı noktada çakıştık yine bendede durum aynı bazen eşim bile yapıyor bunu fazla verici olunca alsanaalsanasmile ve çabuk affetmek kin tutmamandan faydalanıyor klava:

canım demekki işe yarıyor bende içmeye başladığım hafta gögüslerim hassastı acıyordu sonra tamamen geçti adetime yakın çok acırdı benimkiler ama bu sefer ne ağrı ne sızı hiç birşey yok sadece şiş göğüslerim
fatoözel benim5 gündür göğüslerimde değişiklik var normalmiidr bu geçen ayalrad hep fostıuuu şimdii hergün sanki büyüyor yani 3 gün vara adetime normal mi bu
acaba neden bebişimiz geliyor olabilirmi :)))))))):Saruboceq:
242 yasinimiz kaldı o zaman. belki bugün kızardan okuyanlar olmuştur. daha herkes gelmedi. haftaya cuma onunda duasını yaparız allahın izni ile.
ben bu akşam düğünden sonra okurum inşallah
günaydın canım nasılsın ben artık hiç bebek görmüyorum rüyalarımda bir ara hep kendimi ya hamile yada emzirken görürdüm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay ne alem kadınmış bu teyze ya
GÜnaydın kızlar İŞİm var bİraz duada burda olurum İnŞallah
günaydın ahsencim nasılsın canım bebiş nasıl
, fatosozel+, hpt_honey, kumsal+, ahsen_81

Yeniden merhaba kızlar ben yine geldim
merhaba canım nasılsın
:dance:kumsaaaaaaaaaaaaaaaaal nasılsın bir tanem.:dance:
çok şükğüe iyiyim bitanem sen nasılsın
yarın son bulucak bu işkence inşalalhhhŞeniz
kızlar burcunuz ne sizin? :ecrin_bebek:
23 temmuz doğum günüm kimi yerde aslan kimi yerde yengeç çıkıyor sizce ney ikisinin özellikerline taşıyorum eşimde teraziopuyorumnanaktan
:lepi: ve bennn geldimmmmm

evet canlarım herkez iyi maşallah serpilcim geçmiş olsun

dun gece epey ibadet ettim 6 adet fetih 6 adet yasin 1 adet meryem süresi bıraz namaz ve tehpih çektim allah kabul ettim

nihalcim hoşgelin canım nasılsın allah kabul etsin canım ağzına sağlık

işte duymak istediğim buydu. kıskançlık konusunda eşimi tek geçerim. yani düşünsene beni annemden kardeşlerimden bile kıskanıyor. bakkalı çakkalı saymıyorum yani. ben bir markete gireyim o arabada beklesin mesela. derki bana ne bekliyorsun bu markette anlamam herkes girip çıkıyor sen 2-3 para bir şey alıcan girdinmi çıkmak bilmiyorsun. aslında bu sadece kıskançlıktan. ama daha neler neler

emin ol benimkide öyle diyorum ya evde perdeler hep kapalı halbuki ben çalışan bir kadınım yanii boyutunu sen düşün artık oğlak öyle ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…