evet serpilim burayla kısıtlı olmak istemiyor yüreklerimiz mesela ben dokunarak sevmeyi sevyorum illa dokuncam sarılcam burçtanmıdr nedr ama hepimizin ortak noktası var konuşacağımız konular var buda birbirimizi sevdiren bide doğalız en önemlisi hiç sevmem sır küpü gibi insanları kasıntı tipleri ay ben düntyanın zengini de olsam değişmem ayy olmak istememde :)
okuyamamıştım geçmişi ama ne güzel aynı şeyleri düşünebilmemiz :asigim: :1hug:
evet canım ne güzel hiç tanımadan birbirlerini seven insanlar olmamız sizi çokkkkkkk seviyorummmmmm yavff:asigim: :asigim:
ilanı aşk gib oldu buda
al bendende o kadar bende svemem kasıntı insanları herkesi irdeeyn kendisini sır gibi saklayan fesat kalpli insanlar bana itici geliyor ben sanallığı sevmem arkadşlarımla reaale geçerim kk dan arkadşlarımla buna fatoözelde şahittir hemen tlf laşırım yani art niyet aramam hiç bir kötülük düşünmemem rabbimden önce onlar için isterim sonra kendim için bu benim yaşamımda hep böyle oldu belki başak burcu oluşum vermeyi seven biriyim alamayı pek bilmeme ama bunada ihtiyaç duymamam çünkü yaradan zaten veriyor eğer iyi kulsam bunu zaten görebiliyor olmamam lazım evet ilerleyn günlerde inşalalh güzel bir organizasyonumuz olur inşallhh ve yaşamda olmayacak birşey yok neden olmasın kii ? bakın mısrayla birbiriile hiç sohbetimiz yokken sadce yazışmaları okuyark rela geçtik emin olun mısra çok donanaımlı bir kız rabbimm onund aheyecanlı bekleyişlerini boşa çıkartmasın
:lepi: ve bennn geldimmmmm
evet canlarım herkez iyi maşallah serpilcim geçmiş olsun
dun gece epey ibadet ettim 6 adet fetih 6 adet yasin 1 adet meryem süresi bıraz namaz ve tehpih çektim allah kabul ettim
kızlar burcunuz ne sizin? :ecrin_bebek:
eşim görmesin bu mesajı kaydirigubbakcemile3 geçenlerde bi kız arkadaşım mesaj atmış malum şu bedava mesaj olayı pek revaçta olunca herkes birbirine mesaj atıyor kızda iyi niyetlen bi mesaj atmış özledim seni gözlerin şöyle vs. kafiyeli, bişeycik di işte kaydirigubbakcemile3 bende okuyodum bizimki geldi baktı ne biçim mesajmış bu böyle diyor bu kız hep böyle garip mesajlarmı atıyor filan
şimdi bu mesajı görse kime ilanı aşk ediyon sen der
fatoözelimm evet aynı duyguları taşımak güzel
ebrarcım topiği iyi tkaip edebilmen için geçmişi okumanıda tavsiye edrim )))) iyi oluyor
kumsalım çin işkencesi çektirdin ya :))
nhalim geçmişe bir dalmış çıkabilrsee iyii
ebrar42 başak olmak bir ayrıcalıktır :)))) dermişim
ohhhhhhhh sohw da rober hatemo çıktı sefyom bu çocuğu ben oynıcam ay bişi yemedim ben ya iyimi kahvaltı yapmayı unuttum aç ayı oynarmı oynamaz :))))))))))))
ohhhhhhhh sohw da rober hatemo çıktı sefyom bu çocuğu ben oynıcam ay bişi yemedim ben ya iyimi kahvaltı yapmayı unuttum aç ayı oynarmı oynamaz :))))))))))))
bugün ilanı aşk günü opuyorumnanaktan
Aşk deyince kızlar Elif Şafak AŞK ı okudunuzmu
okumayanlara tavsiye ederim ...Mevlana ve şemsi bambaşka anlatıyor çok etkileyici bence ...
bugün ilanı aşk günü opuyorumnanaktan
Aşk deyince kızlar Elif Şafak AŞK ı okudunuzmu
okumayanlara tavsiye ederim ...Mevlana ve şemsi bambaşka anlatıyor çok etkileyici bence ...
foto özel ikizler kendiyle çelişkiye düşerse kötü oluyo onu biliyorum okuldan kardeşim gibi erkek arkadaşım vardı ondan bide çok güzel yemeği severdi koç inatçıdır boğanın bi eşi kendi kapında döner duru kalıpları vardır onların çok zor ikna edersin die biliyorum keçiliği tutmadığı sürece:)
rober hatemoyu bende severim. ama sen benim burcumla ilgili yorum yapmadın :gitme:
fatoözelim benim eşimde oğlak çok fena kıskançç çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ebrar bende bazı özelikerimi sevmiyorum ama ne yaplım biraz fazla vericiyiz ve kullanılıyoruz ama ben o boyutu aştım beni ben istediğim ve ayırdığım dilim kadar kullanabilirsiniz diyorum ... bunuda yaşam öğretii bana canım
nihalim seni çok özleidm kuşummm
canım demekki işe yarıyor bende içmeye başladığım hafta gögüslerim hassastı acıyordu sonra tamamen geçti adetime yakın çok acırdı benimkiler ama bu sefer ne ağrı ne sızı hiç birşey yok sadece şiş göğüslerimcanım mısrayla dün uuzn uzun tlfaştık ciidid sancıları var 2 gün bekleyelim adet olmasa test yapıcaz geecek zaten net sorunu yaşıyordu canım
aylint buralarda canım
kumsalım evet devam et biliyorsun mısrada pko var adetyleri düznesiz ama onada cididii güzel etki yaptı ben 2 ay oldu kullanalım ve sürekli kullanacağım ilk defa göğüslerim şişti ebnim genlede fooos olurdu şimdi şişmeye başladı demekki hormonlarım düzeliyor bekarkende adetime yakın şişerdi oradan anlardım adet olucam diye şimdidie şii ve hasas özelikle sol göğsüm
acaba neden bebişimiz geliyor olabilirmi :)))))))):Saruboceq:fatoözel benim5 gündür göğüslerimde değişiklik var normalmiidr bu geçen ayalrad hep fostıuuu şimdii hergün sanki büyüyor yani 3 gün vara adetime normal mi bu
ben bu akşam düğünden sonra okurum inşallah242 yasinimiz kaldı o zaman. belki bugün kızardan okuyanlar olmuştur. daha herkes gelmedi. haftaya cuma onunda duasını yaparız allahın izni ile.
günaydın canım nasılsın ben artık hiç bebek görmüyorum rüyalarımda bir ara hep kendimi ya hamile yada emzirken görürdümhhuuuuuuuuuuuuu günaydın kıslarrrrrrrrr :)))) ay ne güzel mutluyuzmu ne bu gün dün güzel bi günden çıktık onun huzuru galiba bende güzel güzel rüyalara dalıyorum her gece heheh:))))kafayı yedim bebekle ama umutlu bakmakta bi beceri allahın lütfu:)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay ne alem kadınmış bu teyze yaserpil söledim selamını çok sevindi bu seferkiler biraz ayıp dün çöpcülere 15 milyon vermiş o kadın herkesten zevk alıyo azcık parasınıda iyilik yapıyo neyse dün soyundum gecelikle uzandım dio kapının girişinde böle somyamı derler o var ona uzanmış ben geldim sanmış öle kalmış oda su faturası kesen çocuk dalmış içeri bende öle s.....ler gibi utandım dio oda ne bulduysa üstüne kapamış çocuk .teyze fatura yazmıyorum bişi harcamamışsın demiş teyzeden soğuk su istemiş. Rabbim dio ben çöpcüleree verdim faturam gelmedi hikmete bak dio . sokatan serseri okul çocukları geçiyo onlarada başları kalkmadan cükleri kalkıyo bunların dio delikafadulden
günaydın ahsencim nasılsın canım bebiş nasılGÜnaydın kızlar İŞİm var bİraz duada burda olurum İnŞallah
merhaba canım nasılsın, fatosozel+, hpt_honey, kumsal+, ahsen_81
Yeniden merhaba kızlar ben yine geldim
çok şükğüe iyiyim bitanem sen nasılsın:dance:kumsaaaaaaaaaaaaaaaaal nasılsın bir tanem.:dance:
yarın son bulucak bu işkence inşalalhhhŞenizfatoözelimm evet aynı duyguları taşımak güzel
ebrarcım topiği iyi tkaip edebilmen için geçmişi okumanıda tavsiye edrim )))) iyi oluyor
kumsalım çin işkencesi çektirdin ya :))
nhalim geçmişe bir dalmış çıkabilrsee iyii
23 temmuz doğum günüm kimi yerde aslan kimi yerde yengeç çıkıyor sizce ney ikisinin özellikerline taşıyorum eşimde teraziopuyorumnanaktankızlar burcunuz ne sizin? :ecrin_bebek:
:lepi: ve bennn geldimmmmm
evet canlarım herkez iyi maşallah serpilcim geçmiş olsun
dun gece epey ibadet ettim 6 adet fetih 6 adet yasin 1 adet meryem süresi bıraz namaz ve tehpih çektim allah kabul ettim
okumadım ama çok isterim okumayı
iyide yaffflum boğa kim benim eşim OĞLAK kız OĞLAK boğa filan değil
işte duymak istediğim buydu. kıskançlık konusunda eşimi tek geçerim. yani düşünsene beni annemden kardeşlerimden bile kıskanıyor. bakkalı çakkalı saymıyorum yani. ben bir markete gireyim o arabada beklesin mesela. derki bana ne bekliyorsun bu markette anlamam herkes girip çıkıyor sen 2-3 para bir şey alıcan girdinmi çıkmak bilmiyorsun. aslında bu sadece kıskançlıktan. ama daha neler nelerfatoözelim benim eşimde oğlak çok fena kıskançç çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ebrar bende bazı özelikerimi sevmiyorum ama ne yaplım biraz fazla vericiyiz ve kullanılıyoruz ama ben o boyutu aştım beni ben istediğim ve ayırdığım dilim kadar kullanabilirsiniz diyorum ... bunuda yaşam öğretii bana canım
nihalim seni çok özleidm kuşummm
pasta gibi hissetim kendimi kaydirigubbakcemile3
ama aynı noktada çakıştık yine bendede durum aynı bazen eşim bile yapıyor bunu fazla verici olunca alsanaalsanasmile ve çabuk affetmek kin tutmamandan faydalanıyorklava:
evet hepside aynı cins işte keçi oğlak boğa. inatçılık konusundada eşimin eline kimse su dökemezoğlaklarda keçi işte inatcı deilmi benmi ööle biliyorum yafrıımmmmsempatiksalakcinni
işte duymak istediğim buydu. kıskançlık konusunda eşimi tek geçerim. yani düşünsene beni annemden kardeşlerimden bile kıskanıyor. bakkalı çakkalı saymıyorum yani. ben bir markete gireyim o arabada beklesin mesela. derki bana ne bekliyorsun bu markette anlamam herkes girip çıkıyor sen 2-3 para bir şey alıcan girdinmi çıkmak bilmiyorsun. aslında bu sadece kıskançlıktan. ama daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?