serpil02507+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, tualina+, yavuzguray0757+ Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) slm kızlar
cimcime ben akşam okuyucam dün yine uyumuşum((
vaaaaaayyyy...sıcak memleketin sıcak hatunu..hoşgeldin....
ayyy evet ya hava çok güzel ben kırmızı bir kazak giyindim birde kot saçlarımda topladım gözlükler gözümde havam binbeşyüz dermişim hahhahahahha ne habersin canımm
ayyy evet ya hava çok güzel ben kırmızı bir kazak giyindim birde kot saçlarımda topladım gözlükler gözümde havam binbeşyüz dermişim hahhahahahha ne habersin canımm
ARTİSSTTTTTTT..............iyiyim tatlı nasıl olsun..ben de sabah çıkıp dışarlarda takılmak ,keyif yapmak istediğimi söylemiştim...ayyy.bi de deniz kenarı olsa,bigün param olursa,gazipaşaya yerleşip,sabahtan akşama kadar resim yapıp,boncuk dizip,örgü örüp,salaş salaş,gürültüden ve insan bolluğundan uzak yaşıycam inşallah.....
serpil02507+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, tualina+, yavuzguray0757+ Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) slm kızlar
cimcime ben akşam okuyucam dün yine uyumuşum((
bi de siz kk msn ye takılıyosunuz di mi ..zor valla
aaaaaaaaaaaaaaaaevet gazipaşa oldukça bakir bir ilçe canım harika dingin bir yer ben gibi sadceliği sevenler için muhteşem bende bayramda sahile inicemm uzun zamandan beri denizi izlemiyorum ve ben denizi izlemeden yaşayamazdım burnumuzun dibnde olmasına rağmen hasret kaldımm bu bayram bunu inşallhh yaşayacağımm nasip olursabende birgün emekli olunca sen gibi düşünüyorum resim yeteneğim yok ama doğa aşığıyımm inşallhh o günleri yaşarız metropol şehirlerde yaşamak yoğun ve yorucu:82:
artissttttttt..............iyiyim tatlı nasıl olsun..ben de sabah çıkıp dışarlarda takılmak ,keyif yapmak istediğimi söylemiştim...ayyy.bi de deniz kenarı olsa,bigün param olursa,gazipaşaya yerleşip,sabahtan akşama kadar resim yapıp,boncuk dizip,örgü örüp,salaş salaş,gürültüden ve insan bolluğundan uzak yaşıycam inşallah.....
tamam canım ama bu akşam uyuma muhakkak oku yarın duası var biliyosun tefriciyelerin bititmi ???
ayyyy ne güzel 22 sene deni kenarında yaşadım 10 senedir manavgattayım ama denizi gittikçe görüyorum heryer otel sinir bozucu bende eşofmann giyip serserilik yapmak istiyorum
inşallah canım...bayramda benim için de denize nazır biyerde bi çay bi sigara iç olur mu...sigara içmiyosan içme ama.....
kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra izinliyim yarında yolcu bayram sonu görüşürüz artık cimcime 4 tane okuyorum canım ben buğün...hepinizin bayramını şimdiden ayrı ayrı kutluyorum , iyi tatiller kızlar kendinize iyi bakın , allaha eanet olun...dönüşte güzel haberlerle buluşmak üzere ...öpüldünüz...
canım senin yerine çay içerim ama ben bira içiçecmm birde sigaramı işte o ana dünya benim için duruyor ve çok keyif alıyorum eskiden arabama binerdim fırtınlaı günlerde sahile iner o dalagalrın hırçınlığını asi vuruşlarını izlerdim ve manyak zevk aırdımm en büyük zevkim arabamda müzk son ses elimde bira ve o hırçın dalagalar benii mesatt ederdii
yavuzgüray çok hakslsın o konuda ama içinden gelen çılgınlıkları yap benim eşim biraz ağır abi bana pek ayak uyduramıyor .)))))) benide kös kös bir kadın yaptıı ne yazıkiii
kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra izinliyim yarında yolcu bayram sonu görüşürüz artık cimcime 4 tane okuyorum canım ben buğün...hepinizin bayramını şimdiden ayrı ayrı kutluyorum , iyi tatiller kızlar kendinize iyi bakın , allaha eanet olun...dönüşte güzel haberlerle buluşmak üzere ...öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?