Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, tualina+, yavuzguray0757+ Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) slm kızlar

cimcime ben akşam okuyucam dün yine uyumuşum ((

zeytin seni çok özleidm ve çok d a merak etim kaçgünlerdir yoktun ohhh be s esini duydukk cnmm

mısracımm uras paşa nasıl sen nasılsın keyfin nasıll

cimcime ben çok temebelim ya ne oldu ban aratık bu akşam evde oturum okuyucam zaten perşembe günleri okumak çok hoşuma gidyor

nihalim ne haber maşallhh güzel okumuşsun rabbim kabul etsin

tualina sende ben gibimi oldun cnmm

yavuzgüray bayram görüşlerine katılıyorum tattalım bizddede büyükler baklava börekleri yapar küçükler ev süüslemelriyle alaklı olurlardıı

şekerleblebii canımm ne haber iyisn değilmi kuzuuu

kumsallllllllllllllllllllllllllllllllllll neredesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

fatooo hadi tahlillerin hayırlı olsun da ne tahliliydi bu anlamdım ben

hayatkavuniçi pozitiff enerjin topiğe renk kattıı inann bana yürekten söylüyorum iyiki geldinn

busecannn hormonall kankimmmmmmmmmmmm balım ayyy hiç yazışamaz olduk bu aralar :)))))

ayyy evet ya hava çok güzel ben kırmızı bir kazak giyindim birde kot saçlarımda topladım gözlükler gözümde havam binbeşyüz dermişim hahhahahahha ne habersin canımm

ARTİSSTTTTTTT..............iyiyim tatlı nasıl olsun..ben de sabah çıkıp dışarlarda takılmak ,keyif yapmak istediğimi söylemiştim...ayyy.bi de deniz kenarı olsa,bigün param olursa,gazipaşaya yerleşip,sabahtan akşama kadar resim yapıp,boncuk dizip,örgü örüp,salaş salaş,gürültüden ve insan bolluğundan uzak yaşıycam inşallah.....

hayatkavuniçi pozitiff enerjin topiğe renk kattıı inann bana yürekten söylüyorum iyiki geldinn
DEMİŞSİN...CANIM BENİM O SİZLERİN POSİTİF ENERJİSİ VE İYİLİĞİ..HERŞEY KARŞILIKLIDIR....SİZ BU KADAR CANDAN OLMASAYDINIZ,BÖYLE HİSSETMEZDİN

ayyy evet ya hava çok güzel ben kırmızı bir kazak giyindim birde kot saçlarımda topladım gözlükler gözümde havam binbeşyüz dermişim hahhahahahha ne habersin canımm

ohhhh süper benim hemşerim bende mor bir örgü elbise giydim eşim biraz kısada dese tayt giydim altına malesef saçım kısa uyduk modaya pişman oldum sonra upuzun saçım vardı ne güzel gittiii gittttiiiiii bu arada buraya hiç kış gelmeyecek herhalde

serpilim sorma canım çok yoruluyorum inan akşamları yemek yeyip yatıyorum okadar yani...yarın yola çıkacağız inan valiz hazırlamak için öğleden sonra izin aldım okadar yani...

aaaaaaaaaaaaaaaaevet gazipaşa oldukça bakir bir ilçe canım harika dingin bir yer ben gibi sadceliği sevenler için muhteşem bende bayramda sahile inicemm uzun zamandan beri denizi izlemiyorum ve ben denizi izlemeden yaşayamazdım burnumuzun dibnde olmasına rağmen hasret kaldımm bu bayram bunu inşallhh yaşayacağımm nasip olursabende birgün emekli olunca sen gibi düşünüyorum resim yeteneğim yok ama doğa aşığıyımm inşallhh o günleri yaşarız metropol şehirlerde yaşamak yoğun ve yorucu:82:

inşallah canım...bayramda benim için de denize nazır biyerde bi çay bi sigara iç olur mu...sigara içmiyosan içme ama.....

ayyyy ne güzel 22 sene deni kenarında yaşadım 10 senedir manavgattayım ama denizi gittikçe görüyorum heryer otel sinir bozucu bende eşofmann giyip serserilik yapmak istiyorum

ayyyy ne güzel 22 sene deni kenarında yaşadım 10 senedir manavgattayım ama denizi gittikçe görüyorum heryer otel sinir bozucu bende eşofmann giyip serserilik yapmak istiyorum

hadi yaa o zaman çıksanıza,işleriniz sanırım çok da 09-18 işi değil gibi.....çıkabiliyosanız,çıkın bi şöööle havayı çekin ciğerlerinize....neyse azdırmayım herkesi,herkes otursun işini yapsın,çalışınnnnnnnn....................

inşallah canım...bayramda benim için de denize nazır biyerde bi çay bi sigara iç olur mu...sigara içmiyosan içme ama.....

canım senin yerine çay içerim ama ben bira içiçecmm birde sigaramı işte o ana dünya benim için duruyor ve çok keyif alıyorum eskiden arabama binerdim fırtınlaı günlerde sahile iner o dalagalrın hırçınlığını asi vuruşlarını izlerdim ve manyak zevk aırdımm en büyük zevkim arabamda müzk son ses elimde bira ve o hırçın dalagalar benii mesatt ederdii

yavuzgüray çok hakslsın o konuda ama içinden gelen çılgınlıkları yap benim eşim biraz ağır abi bana pek ayak uyduramıyor .)))))) benide kös kös bir kadın yaptıı ne yazıkiii

kızlar ben çıkıyorum öğleden sonra izinliyim yarında yolcu bayram sonu görüşürüz artık cimcime 4 tane okuyorum canım ben buğün...hepinizin bayramını şimdiden ayrı ayrı kutluyorum , iyi tatiller kızlar kendinize iyi bakın , allaha eanet olun...dönüşte güzel haberlerle buluşmak üzere ...öpüldünüz...

bir anımı yazayım

yıl 2000 ben evdeyim dışarda müthiş bir fırtına ve kış yağan yağmur dindii ve ben o ana eşofmanlarımla arabama bindim direk konyaltına gitim delice çıldırmış dalagalar ama nasıll görmelisiniz dalagalar zincirlenmez bir halde sahile vuruyor bazı dalagalar varkii caddeye kadar geliyor aman allahım o sesi bir dinlemelisniz doğaa resmenn ıslık çalıyor şarkılar söylüyor dayanamadımm o güzelliğe indim aşağıı biraz yaklaştım kıyayya o ses bana ne kadar güzell bir müzik gibi geldii kapıldım büyüsüne biraz daha yakalaştımm sonra devvvvvvvvvvvv gibi bir dalaga geldin tepemden tırnağıma ıslattıı sımsacık bir suu aman allahımm ne kadar güzeldii keşke bir kere daha gelip tepemden tırnağıma ısalatsaydıı ....

kış olduğu için 5 dk sonra içim donmaya başaldı arabamam koştum ve eve geldim babbam şokkk ne oldu sana dedi .))) çok güzel bir anı yaşadım banyoyay giriyorum dedim ve o sıcacaık banayodaa yaşadığım keyfi tekrar tekrarar flm şeriidi gibi gözümden geçire geçire duşumu ladım ve perneseler gibi uyudum

işte bu benim denizle olan aşkımdı.....

güle güle canım yolun açık olsun balımm allaha emante ol sağ git salim gell

demekki seninde artık durulman gerekiyormuşki. allah senin karşına eşini çıkartmış

kendine iyi bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…