Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bugün ilanı aşk günü opuyorumnanaktan

Aşk deyince kızlar Elif Şafak AŞK ı okudunuzmu

okumayanlara tavsiye ederim ...Mevlana ve şemsi bambaşka anlatıyor çok etkileyici bence ...

ben okudum hemdebüyük bir zevkle hiç bitmesin istiyordum çok güzel bir kitap

kızlar ben haytında mayo giyinmemiş birydim hep bikin

canım sıkıldığınd aher akşam bir iki bira içerdim ofiismde kendimi rahatlatırdım

şortumla tişörtümle gezerdiimm eşim beni tanırkende böyelyedimm

free takılan kimseye eyvallh etmeyen sadce işteki başarıyı düşünenn çalışan çalışan çalışan bir hatun

canı sıkılınca ilk uçakla istenbula kaçan hatta günübirlik bodruma basıp giden asi ruhlu çılgn bediştimm

oğlak erkeği benim dünyamı ters düz ettii ?i

emin ol benimkide öyle diyorum ya evde perdeler hep kapalı halbuki ben çalışan bir kadınım yanii boyutunu sen düşün artık oğlak öyle ama

yok aman bizimki allahtan o boyutta değil. ilk zamanlarda onun bu kıskançlığı beni o kadar boğuyorduki kendimden şüpheleniyordum. adamlarla konuşurken farkında olmadan gözmü süzüyorum acaba derdim. wallaha. kaç kere kavga ettik. ama sonradan farkettimki adamınki bir hastalık. gerçi allaha şükürler olsun şimdi ufak tefek takıntıları kaldı. eski hali ile çok farklı. ben mesela gayet açık giyinirim. şortumu giyip otobüse minibüse binip bir yerlere giderim. ip askılı tişörtle işe gelir giderim. kısa etek ama çok mini değil tabiki diz kapaklarımın 4-5 parmak üzerinde giyerim. bir şey demez. ama ne giyersen giy illa popon örtülecek. şort giy ama şortun üzerine giydiğin tişört popoyu kapatacak.

allahtan bu kadar kaldı takıntıları:teytey:

ne yazıkki biz henüz aşamadık bunları hatat günden güne dahada ağırlaşıyor inan bana ve ben bunun sıkıntısını yaşıyorum bu huyundan hiç ama hiç memenun değilim

bizdede var ama sanki bazen ben abartıyo gibiyim ama eşim duymasın aramızda kaydirigubbakcemile3

oğlak erkeğini banada kimse anlatmasın. ama evliliğiniz yeni gülüm belki değişir. dedimya bizimkide ilk zamanlarda öyleydi zaman geçtikçe duruldu. ben mesela halen bikini giyiyorum. bana diyorki fatoş yaşın 40 a geldi artık mayo giysen. dedimki tatlım zaten 60 ımda sonra mecburen dönücem mayoya bırak beni kendi halime.

annem derki aaaaaaaaah el kapısı adamı yeniden doğurtup yeniden büyütür haklıymış kadıncağız

bizdede var ama sanki bazen ben abartıyo gibiyim ama eşim duymasın aramızda kaydirigubbakcemile3

sizdede kıskanç olan senmisin :roflol: :roflol: :roflol:
ben hiç kıskanç değilimdir biliyormusun. hatta etrafımdakiler bana ya neden kendine bu kadar çok güveniyorsun diyorlar aslında bunun kenime olan güvenimlede alakası yok. içimde kıskançlık yok.

ne yazıkki biz henüz aşamadık bunları hatat günden güne dahada ağırlaşıyor inan bana ve ben bunun sıkıntısını yaşıyorum bu huyundan hiç ama hiç memenun değilim

düzelir canım düzelir allahtan ümidini kesme. srekli olarak allah ıslah etsin de. seninki biraz cemaatlere filan takılıyor galiba onunda etkisi vardır bu kadar perdeler filan. ama evlilikte zaman ilerledikçe herşey yerine oturuyor

kumsalımmmmmmm canımm hoşgeldinnnn fıstığım hadi yap bi süpriz bizeeee inşşlahhhhhhhhhhhhbebebğem....... fotoözel kocana çok güldüm illa popo takmış kafayı oraya ehehehe ee haklı sadece onun kimse bakmasın kıskanç deilim dien erkeklerin takıntısı merak etme :))))

Hoşbulduk itanem yarın test yapıcam ben üzgünüm bir gün sıkıcaz dişimizitabi gelmezse krımızıalr

ben tesettürlü olunca bizim kıyafet sorunumuz yok zemuszemus

ayyyyyyyyyyy bende olmak istiyorum artık içimden geliyoooo kardeşim ve ablam kapandı tabi onları kocaları öle sevdi benimkide açık sevdi kapalı istemiyo biraz daha dur dio ben herşeyi yaşadım içki dışında artık kapanmak istiyorum hep hayalim 30 umda kapanmak ve bebek sahibi olmaktı yeni 30 oldum inşşlahhhhhh kocamda anlayışla karşılasın nolur rabbimmmmmmmm

kızlar yaaa yazamıyorum çok yoğun aklım da burda herkeze tek tek selm yazamadım canlarım

kumsalcim hakkında hayırlısı ne zaman hazır hissdersen kendini o zmaan yap

serpill bende özledimmm

fatoşş canımmmm

ebrar mevlanayı çok severim

hpt_honey bugunde formundasın beybi

bendede yok dermişim kaydirigubbakcemile3 ama var CADIARZU

inş. canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyi bebişinide tesettürüde :1hug:

nihal he bebeğem inşşlah hep böle olurum oluruzz ben sevincimide üzüntümüde yoğun yaşıyorum ortası yokkkkksempatiksalakcinni 3 de2 günlüktatile çıkcamya ondandr heheh

sağol canım bakalım benim kırmızılar gelicek gibi karnımda adet sızısı var sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…