Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

AL ,AL,AL,AL.......

Giriş tarihi
09-08-2010

evet ben sizin kadar yazmıyorum bakın :)))

evet canım bende onu diyorum ya normal gebelik testimi alsam acaba 3 tlık yada ne kadarsa işte yada bayramdan sonrayı bekliyim :)))

ay nihal herkes evinde yerinde sağolsun ok cnm kapatalım yawww başka konumu kalmadı dimi ama

kzı evli mi bekar mı...
evli şekerim

buse geveze ben değilim

:18: :18: valla batardık resmen yaşasın bedava k.k
ay sorma

sen de anlat ne var ki,dedikodu ömrü uzatıyomuşşşş

bekle sen büysün bebeiş içinde 9 ay sonra doğumda merhaba dersiniz birbirinizeee

sen de anlat ne var ki,dedikodu ömrü uzatıyomuşşşş

nerden başlasam iki buçuk yıl önce eşimle tanıştık nişanımızda en büyü görümcem sırf para harcanmasın diye huzursuzluk çıkarttı aradan bir yıl geçmeden eşya için herşeye karıştılar bende herşeyi ikimiz yapıyoruz kimseyi karıştırmam diye direndim düğün çattı geldi düğün günümde eşimin babası sırf davul zurna istedim diye kapıdan çıkartmadan çekti gitti bunca stresi atalttık eşimden küçük görümcelerimin yaptığı dedikodular beni delirtti kavga ettik sinir krizi geçirdim elimde sinir sıkışması oldu ameliyat oldum kayınvalidem beni eli görmeye gelir gibi ziyaret etti üç gün annemde yattım ne aradı ne sordu kızlarıyla gezmelere gitti anlatacak o kadar çok şey varki ben yinede dört dörtlük gelinim onların yaptıklarına karşı

bekle sen büysün bebeiş içinde 9 ay sonra doğumda merhaba dersiniz birbirinizeee

yok cnm bayramdan sonra erken olur sen yılbaşını bekle

allah sizin iyiliğinizi versin emi sanki bilmiyosunuz düşükten sonra normal bi gecikme bu biliyosunuz ve ayrıca tek seferlik çalışmamızıda biliyosunuz :))))))))))))))))))))))

allah ıslah etsin allaha havale et canm boşver hatırladıkça sinirleri geriliyo insanın biz güzel şeylerden bahsedlimmm
keyfimize bakalım

daha da vardır bisürü şey eminim....ama herzaman herkese karşı mükemmel olmak zorunda değliz canım...evet saygıda kusur etmemek gerek ama,gerektiğinden fazla değer de vermemk gerek..zaten vermiyorsundur içinde.....böyle mulu edicem diye,kendni harab edersen birgün hastalanırsın...bence çok fazla içiçe yaşama,çünkü seni mutsuz ediyolar sanırım....benim görüşürümmm

benim adetimbiteli 3 gün oldu iki kez çalışma yaptık çıkarmı acaba

daha nelerrrr okadar değil canımmmm

yaaaa demek ilişkiden 7 gün sonra bile çıkıyomuş.iyi alın o zaman

öyle diyolar ama bilemem kesin mi die

bayramda stres olma canım al sen basıt olan testlerden sabah yap bakalım

ofofofoffffffffffffffff allaha havale edelim canım herkezde oluyo böyle şeyle eşinle mutlu olsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…