oooooo muhabbet almış uğramış ama bu konuda en dertli benim bir anlatsam dağlar bile ağlar halime
adetine bir hafta kala haber veriyo...
Sabırsız olanlar için.....
gebelik testi canım erkenden haber veren test yani ilişkiden 7 gün sonra bile çıkıyomuş
AL ,AL,AL,AL.......
gebelik testi canım erkenden haber veren test yani ilişkiden 7 gün sonra bile çıkıyomuş
anlaty anacım sende rahatlarsın :))
allah allah nerden çıktı şimdi için rahat edicekse normal test al sabah ilk idrarda bak 25 tl verme boşa :18:
ay nihal herkes evinde yerinde sağolsun ok cnmeeee busecim kimse kendi kızı gibi olmuyo canım hayat böyle sende kendi annenin yerine koyamazsın ö yüzde evli evinde köylü köyünde anacım (yazdım ama alakalı oldumu bende bilmiyorum)
ay nihal herkes evinde yerinde sağolsun ok cnmkapatalım yawww başka konumu kalmadı dimi ama
evli şekerimkzı evli mi bekar mı...
ay sormabuse geveze ben değilim
:18: :18: valla batardık resmen yaşasın bedava k.k
sen de anlat ne var ki,dedikodu ömrü uzatıyomuşşşş
benim adetimbiteli 3 gün oldu iki kez çalışma yaptık çıkarmı acaba
Giriş tarihi
09-08-2010
evet ben sizin kadar yazmıyorum bakın :)))
evet canım bende onu diyorum ya normal gebelik testimi alsam acaba 3 tlık yada ne kadarsa işte yada bayramdan sonrayı bekliyim :)))
evet canım bende onu diyorum ya normal gebelik testimi alsam acaba 3 tlık yada ne kadarsa işte yada bayramdan sonrayı bekliyim :)))
sen de anlat ne var ki,dedikodu ömrü uzatıyomuşşşş
neysem ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize....
bekle sen büysün bebeiş içinde 9 ay sonra doğumda merhaba dersiniz birbirinizeee
yok cnm bayramdan sonra erken olur sen yılbaşını bekle
kız adetin bittide yumurtan ne alemde çatladımı vs. Hemen olmaz o bence :26:
neysem ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize....
nerden başlasam iki buçuk yıl önce eşimle tanıştık nişanımızda en büyü görümcem sırf para harcanmasın diye huzursuzluk çıkarttı aradan bir yıl geçmeden eşya için herşeye karıştılar bende herşeyi ikimiz yapıyoruz kimseyi karıştırmam diye direndimdüğün çattı geldi düğün günümde eşimin babası sırf davul zurna istedim diye kapıdan çıkartmadan çekti gitti bunca stresi atalttık eşimden küçük görümcelerimin yaptığı dedikodular beni delirtti kavga ettik sinir krizi geçirdim elimde sinir sıkışması oldu ameliyat oldum kayınvalidem beni eli görmeye gelir gibi ziyaret etti üç gün annemde yattım ne aradı ne sordu kızlarıyla gezmelere gitti anlatacak o kadar çok şey varki ben yinede dört dörtlük gelinim onların yaptıklarına karşı
nerden başlasam iki buçuk yıl önce eşimle tanıştık nişanımızda en büyü görümcem sırf para harcanmasın diye huzursuzluk çıkarttı aradan bir yıl geçmeden eşya için herşeye karıştılar bende herşeyi ikimiz yapıyoruz kimseyi karıştırmam diye direndimdüğün çattı geldi düğün günümde eşimin babası sırf davul zurna istedim diye kapıdan çıkartmadan çekti gitti bunca stresi atalttık eşimden küçük görümcelerimin yaptığı dedikodular beni delirtti kavga ettik sinir krizi geçirdim elimde sinir sıkışması oldu ameliyat oldum kayınvalidem beni eli görmeye gelir gibi ziyaret etti üç gün annemde yattım ne aradı ne sordu kızlarıyla gezmelere gitti anlatacak o kadar çok şey varki ben yinede dört dörtlük gelinim onların yaptıklarına karşı
yaaaa demek ilişkiden 7 gün sonra bile çıkıyomuş.iyi alın o zaman
Giriş tarihi
09-08-2010
evet ben sizin kadar yazmıyorum bakın :)))
aferim sana cimcimem daha yenisin anacım giriş tarihe bak sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?