Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız birde popom olsa. ben düne kadar 48-49 kg olan birisiydim. şimdi kullandığım ilaçlardan 15 gündür 53 kg. hadi olsa neyse diycem ama yokki popo filan. ama o konuda bir tuhaf adam. bir gün kızkardeşim için dediki bana. kardeşimde yeni doğum yapmıştı. söyle kardeşine şu giydiği kot pantolonlara azıcık dikkat etsin artık çoluk çocuk sahibi anne o. amaaaaaaaaaaan dedim. şahtın şahbaz oldun karışmadığın bacımın poposu kalmıştı orayada laf attın sanane kocası var. filan derken daha bir şey söylemedi

ben tesettürlü olunca bizim kıyafet sorunumuz yok zemuszemus

dikkat et pardesün dar olmasın :roflol: :roflol: :roflol: maksat sıkıntı yaratmak değilmi. başörtünün rengi çok açık bu örtü ile yüzün ay gibi parlıyor :roflol: :roflol: :roflol:
kız benim eşim takılacak bir şey bulurrrrrrrrrrr

ne yazıkki biz henüz aşamadık bunları hatat günden güne dahada ağırlaşıyor inan bana ve ben bunun sıkıntısını yaşıyorum bu huyundan hiç ama hiç memenun değilim

düzelir tatlım merak etme. ama bazende sen alttan al sanki bazı şeyleri hep o istiyormuş ta sen yapıyormuşsun gibi yap. adam motive olsun. karım her dediğimi yapıyor ben nasıl istersem öyle oluyor filan diye. sonra yavaş yavaş kendi düşündüklerini adama sanki bunlar onun düşüncesiymiş gibi motive et:dance:

Bismillahirrahmanirahim

yarabbim bize ragaip kandilini yaşatığın için şükürler olsun yarabbim kılmış olduğumuz namazlarımızı okumuş olduğumuz yasin i şerifleri be 41 fetih suremizi gönül murdaımız için kabul eyle yarabbim
rabbim okumuş olduğumuz dualarımız başta hz muhammet ( S.A V) PEYGAMBERıMıZE VE GELMıŞ GEÇMıŞ BÜTÜN PEYGAMBERLERıMıZE ERENLERıMıZE EVLıYALRIMIZA ve gelmiş geçmiş dünyadaki müslüman kullarına hediye eyledik kabul eyle yarabbim.

yarabbim doğum sancı çeken doğurmak üzere olan kadınlarımıza doğum kolaylıkları ver yarabbiim hamillerimize sağlıklı hamillekiler nasip et yarabbim tedavi gören evlat hasretiyle yanaina arkadşalra hayırlı tedavi sonuçları nasip et yarabbim ve anne adaylığına kendini hazır hisseden evlat hasretiyle yanan kullarının kolarını boş bırakma yarabbim onlarıda annelik duygusunu yaşamayı nasip et yaraibbim okumuş olduğumuz 41 fetih hurmetine sana açılan ellerimizi geri çevirme yarabim biz sana döndük senden istedik bu mübarek culara hurmetine dualarımız kabul eyle gönlümüüzn muradını nasip eyle yarabbim

rabbim hastala şifa dertlilere deva zor durumda kalan insanlara merhametini esirgeme yarbim haksız yere cezaevinde yatan kullarına hürriyet nasip eyle yarabimm rabbim ülkemi cumhuriyetimizi askerimiz polismizi devletimiz kor kolla yarabim
aminnnnnnnnnnnnn

Hoşbulduk itanem yarın test yapıcam ben üzgünüm bir gün sıkıcaz dişimizitabi gelmezse krımızıalr

gelirlersede gelsinler değilmi kumsalım üzülmüycez önümüzdeki ay çalışmalara devam.

hayırlısı inşallah.

tatlııııııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan

inşşlah gelmez ve süpriz olur sen geçen ayda düşük yaptın dimi eğer öyleyse benimde kardşimin öle oldu hemen bebeği
:lepi:

yok tatlım o masal dı

inş. canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyi bebişinide tesettürüde :1hug:

amin amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nihal he bebeğem inşşlah hep böle olurum oluruzz ben sevincimide üzüntümüde yoğun yaşıyorum ortası yokkkkksempatiksalakcinni 3 de2 günlüktatile çıkcamya ondandr heheh

bana tatil dimeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ya bana bir kısır dimeyin birde tatil dimeyinnnnnnnnnnn

sağol canım bakalım benim kırmızılar gelicek gibi karnımda adet sızısı var sankim

senin canın sağolsun gülüm gelirse gelsin.

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımızı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, bizim günahlarımızdan geç.
Bizim günahımız varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostumuz var.
İlahi kabre vardığımız gece lütfeyle, yalnız kaldığımız gece bilmediğimizi bildir. Kabrimizi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarıyoruz sana dünya ve ahiret muradını ver bize.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özümüz, Muhammed Mustafadır sözümüz, ihlas-ı şerif ile yıkadık yüzümüz. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözümüz.
Bugün Cuma günüdür. Dinimiz İslam dinidir. Dinimizin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledik üstüne.
Lailahe illallah üç muradımız var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırız sana. Her zaman sana muhtacız, cemalini göster bize.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan ellerimizi icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halimiz malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bize.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimizde kendimeze malik olmadığımız zaman bu duamızı sana emanet ederiz.
Selatü selaya yolladık Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım bizi af eyle, her derdimizi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

arkadaşlar benim duam biraz kopya oldu ama çoooooooooook hoşuma gitti sizinde okumanızı istedim.
allah kabul etsin

kıslar ben çıkıyorum duşa girip hazırlanmam lazım çok öptüm sizi leplopu götürüz eşimden frsat olursa girerim herkese hayrlı cunmalarrrrrr serpilcim teşekürler aminnn diyen herkesin ellerine dillerine gönlüne sağlık hayırlı cumalar banada az günahlarr.......

inşşlah gelmez ve süpriz olur sen geçen ayda düşük yaptın dimi eğer öyleyse benimde kardşimin öle oldu hemen bebeği
:lepi:

inşallah canım hayırlsı
kızlar ben hiç hamile kalmadım yani düşükte yapmadımm canlarım
kardeşini çok tebrike derim canım allah bağışlasın

Yakarisim Sanadir Ey Rabbim!

Gecelerden sabahalara, karanlıklardan güneşlere dogru açılan yüreklerimizin perde aralıklarından süzülen

nur katreleriyle geldim kapına!

Biliyorum,güllerden geçer sana giden yollar Yakarışlarla,dualarla,

tahiyyatlarla bezenir.

Ey rahmetiyle kalpleri evirip çeviren,Sana kalbimi getirdim.

Ey kalpleri nuruyla sarıp okşayan! Onulmaz yaralarla kan-revan kalbim avuçlarımda,kapına geldim.

"Selam olsun ömür seccadesini gönül dergahina serenlere" diyebilmeyi ne çok isterdim,ama biliyorum ne

yüzüm var nede hakkım.

Ögrendim ki dua,aşıgın maşuguna bir haber salmasıdır;

gözyaşlarıyla yazılmış bir mektubu.

Ve bir bekleyiştir,iştiyakla,korkuyla,ümitle bekleyiş.

ışte,zaman her saniyesini balyozlamaktayken ömrün,verilmemiş hesapların korkusuyla,titreyen

yüreklerimizin bir lahsa umut adına geldik kapina Ah gelebildik mi,bir haber var mı affina dair?

Acziyetimi alarak koynuma,bir derviş hırkasıyla, sevgili Eyyub'unun sabrını yüklenerek gelebilmek isterdim

kapına!

Meryem örtülerimle örtünebilseydim Tur Dagindaki o ses bir yankı bulabilseydi ruhumda insanlıgım

adına.Önünde bütün ruhumla secde edebilseydim.

Yeri gögü bagrına basan Ey Rabbim!

Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!

Rahmetini serp taşlaşan gönüllere Ey Rabbim!

Sanadır münacatım, yalnız Sana olsun aşkım lutfeyle!

Bir avuç ateş böcegi uçuver ne olur zifiri yüreklerimize.

Kararan günlerimize, gecelerimize Ve ne olursan ol gel diyen aşıkların hürmetine,ne olur affeyle!

Elimizden,yüreklerimizden katran rengi günahlar dökülüyor.

Duaları semadan çevrilmeyenler adına,geceleri nurlarıyla sabahlara çevirenler adina,samimiyeti nakış nakış

ömür gergefine işleyenler adına,tevbe ediyor,

af diliyoruz dualarımızla..

--------------------------
------------

sevdiğin kullar affetiğin büyükler ve alemlerin efendisi hürmeine sen gönlümüzde olanı bizden daha iyi bilensin Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle bizlere sağlıklı sıhhatli ilimli hayırlı evlatlar ver
aminnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnn ne kadar güzel bir dua

arkadaşlar benim duam biraz kopya oldu ama çoooooooooook hoşuma gitti sizinde okumanızı istedim.
allah kabul etsin

:Saruboceq: sağolasın allah razı olsun canım

serpilcim senden de rabbim razı olsun okuyan herkesten ...Mevlam okunan selalar bu mübarek cuma günü ve onun içinde gizli özel saat hürmetine dualarımızı kabul eylesin bizleri kapısından boş göndermesin :Saruboceq: :Saruboceq:

canım yaaaaaaa gözyaşlarımı tutamadım. ne kadar güzel bir dua. Allah bin kere razı olsun senden. amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…