Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

okuyabilen okuyamayan bütün prenselerden Alalh razı olsun bu güzleiği birbirimize yaşatığımız içim iyiki biz varız biz farklıyız biz güzeliz ve biz özeliz belki çok idallı oldu ama gerçek buolumunekankayizsmile

aminnnnnnnnnnnnnnn

rabbim mubarek günlerde açtığımız elleri geri çevirme okuduğumuz duaları eksiklerimiz varsa tamam eyle rabbım hastaranedeki hastalara şifa dertlilere deva borcu olanlara kolaylıklar ver rabbım beni ve ailemi kötü insanların şeyrinden sen koru burdaki arkadaşlarımla muhabbetimizi daim eyle bizimle birlikte okuyan okumayan evlat hasrati ile yanip tutuşan arkadaşlarına ve banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle hamile olan kardeşlerime hayılı evlatlar sağlıkla kucaklarına almayı nasip eyle allahım kudretin büyüktür bizleri şafaatinden mahrum bırakma amin

aminnnnnn amin amin canım aminn rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah razı olsun canım kardeşim

seni seviyorum serpil Allah sendende razı olsun canım kardeşim benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu cuma günlerini çok seviyorum. mutluluğumuz her zaman böyle olsun. daim olsun. :Saruboceq::Saruboceq:

:1hug:

nhlkpr :

aminnnnnnn:Saruboceq:

serpil aslında 500 yasin biraz ağır oldu ve uzun önerim 41 yasın okumak mubarek aylarda her cuma duamız olur tabi 500 bitince sempatiksalakcinni
ayrıca kimseyede çok gelmez perşembeden her kez okur cumada duası yapılır

olur bebeğim bu bitince öyle yapalım 41 yasine döneriz

nihalim evet biz önceden 50 yasin okumuştuk ve başka dualarda okumuştuk ben zaten çok yrulmuştıum ikinci defa 500 yasin istenince böyle oldu sonrada malum topicc güm oldu :))))))

niahlim bana çok ağır geliyor çünkü kendim okumma gerekn dualarım varken zaman bulamıyorum okumay :)) neyse rabbim bunu bitirmeyi nasip etsin

katılıyorum bende sana nihalim. birde şimdi regl olan arkadaşlarımız için daha sonra yine 41 FETİH okuyalım. birde MERYEM suresini okuyalım. biz hep okuyalım ne kadar güzel ellerimizden Kur'an gönlümüzden iman eksik olmasın allahım iznin ile.

kızlar dualara amiin diyorum rabbim kabul etsin şumübarek günün yüzü suyu hürmetine dularımız kabul etsin inşallah ebrarcım dua harikaydı allah razı olsunn

üzülmek yok fatoşcum herzaman yola devam bebime kavuşana kadar

bencede hepsinden okuyalım ben hergün 1 tane meryem suresi okuyorum haftalık bi sayı belirleyip paylaşabilirzide

serpil02507 fatoözelim yasini biterlim öncelik o olsun daha 230 yaklaşık var yasini biterlimde sonrası kolay

onun süresi ne zman son canım ben yarından sonra yokum 15 gin ona göre okuayabileceğim kadar bi sayı alayım onuda ekleriz ..

nihalim evet biz önceden 50 yasin okumuştuk ve başka dualarda okumuştuk ben zaten çok yrulmuştıum ikinci defa 500 yasin istenince böyle oldu sonrada malum topicc güm oldu :))))))

haklısın canım çoğunu senın sırtına veriyoruz bide neyse çığu bitti azı kaldı

olarrr fatoş olarrr

Slm kızlar dua oldumu yaptınızmı ben 4 tane fetih suresini okudum.allah kabul etsin

canım allah kabul etsin hadi yaz sen duanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…