:Saruboceq: sağolasın allah razı olsun canım
serpilcim senden de rabbim razı olsun okuyan herkesten ...Mevlam okunan selalar bu mübarek cuma günü ve onun içinde gizli özel saat hürmetine dualarımızı kabul eylesin bizleri kapısından boş göndermesin :Saruboceq: :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnn
rabbim mubarek günlerde açtığımız elleri geri çevirme okuduğumuz duaları eksiklerimiz varsa tamam eyle rabbım hastaranedeki hastalara şifa dertlilere deva borcu olanlara kolaylıklar ver rabbım beni ve ailemi kötü insanların şeyrinden sen koru burdaki arkadaşlarımla muhabbetimizi daim eyle bizimle birlikte okuyan okumayan evlat hasrati ile yanip tutuşan arkadaşlarına ve banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle hamile olan kardeşlerime hayılı evlatlar sağlıkla kucaklarına almayı nasip eyle allahım kudretin büyüktür bizleri şafaatinden mahrum bırakma amin
aminnnnnnnnnnnnnnn
rabbim mubarek günlerde açtığımız elleri geri çevirme okuduğumuz duaları eksiklerimiz varsa tamam eyle rabbım hastaranedeki hastalara şifa dertlilere deva borcu olanlara kolaylıklar ver rabbım beni ve ailemi kötü insanların şeyrinden sen koru burdaki arkadaşlarımla muhabbetimizi daim eyle bizimle birlikte okuyan okumayan evlat hasrati ile yanip tutuşan arkadaşlarına ve banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle hamile olan kardeşlerime hayılı evlatlar sağlıkla kucaklarına almayı nasip eyle allahım kudretin büyüktür bizleri şafaatinden mahrum bırakma amin
okuyabilen okuyamayan bütün prenselerden Alalh razı olsun bu güzleiği birbirimize yaşatığımız içim iyiki biz varız biz farklıyız biz güzeliz ve biz özeliz belki çok idallı oldu ama gerçek buolumunekankayizsmile
okuyabilen okuyamayan bütün prenselerden Alalh razı olsun bu güzleiği birbirimize yaşatığımız içim iyiki biz varız biz farklıyız biz güzeliz ve biz özeliz belki çok idallı oldu ama gerçek buolumunekankayizsmile
serpil aslında 500 yasin biraz ağır oldu ve uzun önerim 41 yasın okumak mubarek aylarda her cuma duamız olur tabi 500 bitince sempatiksalakcinni
ayrıca kimseyede çok gelmez perşembeden her kez okur cumada duası yapılır
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanolur bebeğim bu bitince öyle yapalım 41 yasine döneriz
serpil aslında 500 yasin biraz ağır oldu ve uzun önerim 41 yasın okumak mubarek aylarda her cuma duamız olur tabi 500 bitince sempatiksalakcinni
ayrıca kimseyede çok gelmez perşembeden her kez okur cumada duası yapılır
Slm kızlar dua oldumu yaptınızmı ben 4 tane fetih suresini okudum.allah kabul etsin
Slm kızlar dua oldumu yaptınızmı ben 4 tane fetih suresini okudum.allah kabul etsin
tabi tai bende ondan sonra demek istemiştim gülüm zatenfatoözelim yasini biterlim öncelik o olsun daha 230 yaklaşık var yasini biterlimde sonrası kolay
katılıyorum bende sana nihalim. birde şimdi regl olan arkadaşlarımız için daha sonra yine 41 FETİH okuyalım. birde MERYEM suresini okuyalım. biz hep okuyalım ne kadar güzel ellerimizden Kur'an gönlümüzden iman eksik olmasın allahım iznin ile.
serpil02507 fatoözelim yasini biterlim öncelik o olsun daha 230 yaklaşık var yasini biterlimde sonrası kolay
nihalim evet biz önceden 50 yasin okumuştuk ve başka dualarda okumuştuk ben zaten çok yrulmuştıum ikinci defa 500 yasin istenince böyle oldu sonrada malum topicc güm oldu :))))))
olarrr fatoş olarrrkatılıyorum bende sana nihalim. birde şimdi regl olan arkadaşlarımız için daha sonra yine 41 FETİH okuyalım. birde MERYEM suresini okuyalım. biz hep okuyalım ne kadar güzel ellerimizden Kur'an gönlümüzden iman eksik olmasın allahım iznin ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?