Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay amin inşallah ne güzel olur hepimiz burda kırmızı günlerini değilde bebeğimizin günlük durmunu yazarız ve sonra gün sayarız her hafta birimiz doğurur ohhhhhhhhhhhh ne güzel olur valla

aminnnnnnnn caım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalalh rabbim duy sesimizi kabul et dularımızıııııı

tamam bulurum ben sana bişey.....

kızlar yaaa..topik doldu taştı...ben birazdan çıkıcam..
gece de yoldayız..dualarınızı eksik etmeyin bizden..
hepinize iyi bayramlar..öpüyorum..sağlıcakla kalın....

amin inş ilk haberi senden alırız kavuniçi ve daha çok pozitif enerji yollarsın bizlere :)))))))

evet ya hemen topiğin adını değişiriz toplu halde hamile kalanlar

ayyyyy ne güzel düşünceler süper olur herhalde kk çatlar bizi kıskanır herkesss rabbim nasip ederse bir gün bu sayfada aldığımız kiloları mide bulantılarımızı aş ermelerimizi nazımızı niyazımızı ohhh sefamız olsunnnnnnnnnnnnnn

bende çıkıyorum kızlar hepinize iyi bayramlar iyi tatiller koman öpüyorum hepinizi allaha emanet olun inşallah

tembeller sadece beyenmek olmaz yorumda yazın bakım sonra şeymanın kalbi neden fazla msj sayısı bilmem ne :))))))))))))))))) üşenmeyin çalışsın parmaklar bakım :))))))))

çıkan kızlara iyi akşamlar hayırlı bayrmalar yola çıkacaklara da hayırlı yolculuklar bayramdan sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum kocaman :)))))))))))))))))

amaininnnnnnnnnnnnnn herkesler kaçmışş ayyy şaftımız kaydıı resmen :))))))))))))))) gidenlere iyi bayramlar iyi yolculuklar sağ giidn salim gelin canlarımmm

şeyma 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
fatoş 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
ebrar 2 yasin 2 tebareke 2 amme 2 amenerresulü
buse 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
serpil 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
kumsal 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
nihal 5 yasin 1 tebareke 1 amme 3 amenerresulü
selda 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
h.kavuniçi 2 yasin 1 tebareke 1 amme 1 amenerresulü
ahsen 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
ş.leblebi 2 yasin 2 tebareke 2 amme 5 amenerresulü

kızlar başka alan varmı ???

ona göre sayıları ayarlayacam :)))

kızlar buarada bayramda okuyabildiğimizi okuyalımki bayramdan sonra kalanları beraberce bitirelim ok :)))))))))))

bide kaç okuduğunu yada almayıp da süre almak isteyen olursa yazsın ben arada girer bakarım sayıları düzeltrim listeyi yayınlarım tekrardan :))))))))))))

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR :))))))))

Son düzenleme:
slm kızlar bugün çok kafam bozuk hormon tahliillrime bi bakında bana ümit verin
estradiol e2 95 ....... bu çokmu yüksek ya yumurta rezervim mi azalmış çok korkuyorum ya.
fsh 8,04
lh 14,05
prolaktin 16,61
tsh 1,24

3 yıldır evliyim ve gebe kalamadım hala off bu aay göekten iğne yapıcam lütfen bilen varsa cevap versin arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…