ay amin inşallah ne güzel olur hepimiz burda kırmızı günlerini değilde bebeğimizin günlük durmunu yazarız ve sonra gün sayarız her hafta birimiz doğurur ohhhhhhhhhhhh ne güzel olur valla
bundan sonra es falan geçmicez canımmm biliyorum bende aynı durumdayım inan ama artık stres yapmıcam kendime dah relax
seni seviyorum dimeyen kaç bin tane koca var..varsın bitek onu yapsın....diğerleri olur zaten
aminnnnnnnn caım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalalh rabbim duy sesimizi kabul et dularımızıııııı
canım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bayramdan sonra ilk müjde senden olur çılgınım a asla kızmam ama onu değilde çünkü çılgın bende başka bir anıyı hatırlatıyor bana çılgın hariç istedğini diyebilirsin gerçi eşmde köpeğimizn adını çılgın koyduu beni hatırlatıyormuş ama çılgının ansıısı bende biraz derin :)))) onun harici istdeğini söyleyebilkirsin
aynen yaaaaaaa tebbellik oldu bu beğendi işideay kızlar yorgunluktan yazamıyorum direk beğeniyorum anlayın artık
amin inş ilk haberi senden alırız kavuniçi ve daha çok pozitif enerji yollarsın bizlere :)))))))
evet ya hemen topiğin adını değişiriz toplu halde hamile kalanlar
iyi bayramlarrr canımm hayırlı yoculuklar allaha emanet olun müjdeli haberlerle dön mucksssssssskızlar yaaa..topik doldu taştı...ben birazdan çıkıcam..
gece de yoldayız..dualarınızı eksik etmeyin bizden..
hepinize iyi bayramlar..öpüyorum..sağlıcakla kalın....
aahhh ahhhhhhhh o bile zamanında gelmez :))))ne kadar stress o kadar kırmızı canım.....hayatın tadını çıkarmaya bak...
kızlar yaaa..topik doldu taştı...ben birazdan çıkıcam..
gece de yoldayız..dualarınızı eksik etmeyin bizden..
hepinize iyi bayramlar..öpüyorum..sağlıcakla kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?