canım henüz kolonya ve şeker yok bebeiş alışveriş yapamadıkk artıkk bugün yaparız kısmetse gerçi paracıklar gidecek :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9 ama ne yapalım varsın gitsin
ayyyyyyyyyyy kızlar allah sizi iyi etsin:))))misafir benim nickimi girmemişim.işe geldim gelir gelmezde kocamla kavga ettik o gitti ben evrak işleyecem.
selam güzeller nasılsınız keyifler nasıllllll
kaç zamandır burdayım bir çay kahve ikram etmediniz nede çikolata kolanya ben hep misafir olarak kalayım en iyisi.
cimcimes53, fatosozel+, serpil02507+ kızlar nasılsınız bugün bende çalışıyorum.normalde gelmem ama işler var mecburen geldik artık.yarın temizlik yapacam.pazartesi yani arefe günü burdayım gene.Allahtan kayınvalidelere geçen bayram gitmişiz bu bayram hayatta gidemezdik işten güçten iyi sıkıştık.siz tam gün burdamısınız...
aman iş yüzünden.kızdırdı beni sabah sabah sonrada çekti gitti aman ya koca milleti işte.....ya zaten ağırlaştım iyice sıkıldım hamilelikten gece uyuyamıyorum son iki ayı çekilmez zaten yıllardır hamile gibi hissedersin kendini.birde iş stresi olunca hiç bir şeye dayanamıyorum.bende almadım daha şeker falan arefe günü gider alırım artık.canım sen buğün yarım gün çalışıyorsun değilmi.napolyon serpilllllllllllllllkız bayram bu alıcan kolonya şeker. parasımı düşünülür delüüüüüüüüüü
eeeeeeeeh ahsen bizde seni misafir sandıydıksabah sabah kocanla neden kavga ettiniz
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iyiyiz sen nasılsın
aman buda kocası ile kavga eder alınganlığı bize yaparkız her zaman çayımız çorbamız var bizim delüüüüüüüü
bugün tam gün burdayım canım cimcimede tam gün burda serpilinde allah bilir. kayınvalidenler nerde oturuyor
aman iş yüzünden.kızdırdı beni sabah sabah sonrada çekti gitti aman ya koca milleti işte.....ya zaten ağırlaştım iyice sıkıldım hamilelikten gece uyuyamıyorum son iki ayı çekilmez zaten yıllardır hamile gibi hissedersin kendini.birde iş stresi olunca hiç bir şeye dayanamıyorum.bende almadım daha şeker falan arefe günü gider alırım artık.canım sen buğün yarım gün çalışıyorsun değilmi.
ayyyyyyyyyyy kızlar allah sizi iyi etsin:))))misafir benim nickimi girmemişim.işe geldim gelir gelmezde kocamla kavga ettik o gitti ben evrak işleyecem.
gaziantepte canım.seninkiler ordamı siz bayramı istanbuldamı geçireceksiniz.
fatoş cnm bişi sorcam sen gitmiyon ya eşin gidiyomu senin ailene benim eşim hi,ç yoktan aileme gitmicekmişte benimde kaynanamlar üst katımda ya benim sorunum yok onlarla gitsemmi gitmesemmi bilemedim
kaç zamandır burdayım bir çay kahve ikram etmediniz nede çikolata kolanya ben hep misafir olarak kalayım en iyisi.
iidir kuzzummmmmmmmm senden nbr bitanemmm
canım ne olsun iş güç bugün sakin ve rahatım balımm sen iyimisinn bebeğim zeyneb nasıl elif hastaydı haberin varmı ????
kız senii yerimmm olsun çayy içç yerim senin misafirliğiniii :))))))))))))))))) vallhii kocalarla kavgada güzel oluyor bazan ekşin lazım haytaa .))))))))))))))))))))))))
ay valla bende temizliklerim yarın biter inş :)))))))))))))
aileler hep istanbulda şükür hepsini görürüz :)))
sonrada gezeriz ama dimi :))))
bide ben bugün 4 e kadar burdayım daha doğrusu hesaptaki parama bağlı daha erkende kapatabilirim :)))))))))
fatoş cnm bişi sorcam sen gitmiyon ya eşin gidiyomu senin ailene benim eşim hi,ç yoktan aileme gitmicekmişte benimde kaynanamlar üst katımda ya benim sorunum yok onlarla gitsemmi gitmesemmi bilemedim
kız senii yerimmm olsun çayy içç yerim senin misafirliğiniii :))))))))))))))))) vallhii kocalarla kavgada güzel oluyor bazan ekşin lazım haytaa .))))))))))))))))))))))))
ayy alışveriş yapamdık ondan yapınca ikram edeceğiz hahhahahahhahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?