Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar ama buün kimse olmayacak sanırım herkes tatilde :)))))))))))

ben burdayıııııııııııııııııııııııııııııııım :92::92:

değerlerin hiçte yüksek değil ayrıca yumurta rezervin azalsa bile sonuçta var. kaç yaşındasın biraz kendinden bahsedermisin bu arada aramıza hoşgeldin

fatoşcum zaten bugün sadece ikimiz olacaz sanırım başka kimsecikler yok ((
ohhh ne güzel herkes uyuyo şimdi mışıl mışıl biz burda ((((((((((

fatoşcum zaten bugün sadece ikimiz olacaz sanırım başka kimsecikler yok ((
ohhh ne güzel herkes uyuyo şimdi mışıl mışıl biz burda ((((((((((

walla haklısın. kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uyuyun siz biz burayı cimcime ile bekleriz ebrar yola çıktımı acaba. buse yarın çıkacak. kavuniçi dün akşam çıkacaktı sanırım herhalde başkada şehirlerarası yolcumuz yok

tualinada var canım oda bugün çıkacaktı sanırım :))))))))

buse erkendenmi gidiyo yazık ona :)))))))))))

tualinada var canım oda bugün çıkacaktı sanırım :))))))))

buse erkendenmi gidiyo yazık ona :)))))))))))

tualina perşembe öğleden sonra gitti.o allahın izni ile varmıştır varacağı yere. buse zaten isteksiz gerçekten yazık ona. inşallah bayramı çok güzel geçerde. dinlenmiş olarak döner

canım tahlilerden çok anlamam ama o kadarda kötü değil ve bu hormonlar minik bir takviyele düzeliyor zaten stres yapma ve korkma dr ne dedi sonuçlarına bana göre aslında kötü değil gayet iyi bence

bak zaten dr kontorulundesin lütfen rahat ol ki meleğin gelsin ne zor hormonlarla hamile kalanlara şahit olduk biz rahat ol

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel 3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir hep beraber çay içelimii kızlarr yeni demledimm

hoşgeldin canıııııııııııııııııım

ooooooooo misafirimizde hoşgelmiş o zaman. daa bayram felmedi ama çikolata kolonya filan tutalım

canım henüz kolonya ve şeker yok bebeiş alışveriş yapamadıkk artıkk bugün yaparız kısmetse gerçi paracıklar gidecek :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9 ama ne yapalım varsın gitsin

ayyyyyyyyyyy kızlar allah sizi iyi etsin:))))misafir benim nickimi girmemişim.işe geldim gelir gelmezde kocamla kavga ettik o gitti ben evrak işleyecem.

kaç zamandır burdayım bir çay kahve ikram etmediniz nede çikolata kolanya ben hep misafir olarak kalayım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…