günaydın kızlar ama buün kimse olmayacak sanırım herkes tatilde :)))))))))))
slm kızlar bugün çok kafam bozuk hormon tahliillrime bi bakında bana ümit verin
estradiol e2 95 ....... bu çokmu yüksek ya yumurta rezervim mi azalmış çok korkuyorum ya.
fsh 8,04
lh 14,05
prolaktin 16,61
tsh 1,24
3 yıldır evliyim ve gebe kalamadım hala off bu aay göekten iğne yapıcam lütfen bilen varsa cevap versin arkadaşlar.
ben burdayıııııııııııııııııııııııııııııııım :92::92:
değerlerin hiçte yüksek değil ayrıca yumurta rezervin azalsa bile sonuçta var. kaç yaşındasın biraz kendinden bahsedermisin bu arada aramıza hoşgeldin
fatoşcum zaten bugün sadece ikimiz olacaz sanırım başka kimsecikler yok((
ohhh ne güzel herkes uyuyo şimdi mışıl mışıl biz burda((((((((((
walla haklısın. kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar uyuyun siz biz burayı cimcime ile beklerizebrar yola çıktımı acaba. buse yarın çıkacak. kavuniçi dün akşam çıkacaktı sanırım herhalde başkada şehirlerarası yolcumuz yok
tualinada var canım oda bugün çıkacaktı sanırım :))))))))
buse erkendenmi gidiyo yazık ona :)))))))))))
tualina perşembe öğleden sonra gitti.o allahın izni ile varmıştır varacağı yere. buse zaten isteksiz gerçekten yazık ona. inşallah bayramı çok güzel geçerde. dinlenmiş olarak döner
estradiol e2 95 ....... bu çokmu yüksek ya yumurta rezervim mi azalmış çok korkuyorum ya.
fsh 8,04
lh 14,05
prolaktin 16,61
tsh 1,24
3 yıldır evliyim ve gebe kalamadım hala off bu aay göekten iğne yapıcam lütfen bilen varsa cevap versin arkadaşlar.
fsh 8,04
lh 14,05
prolaktin 16,61
tsh 1,24
fatoşcum zaten bugün sadece ikimiz olacaz sanırım başka kimsecikler yok((
ohhh ne güzel herkes uyuyo şimdi mışıl mışıl biz burda((((((((((
cimcimem serpilde gelmiş 3 kişi olduk
serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel 3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir hep beraber çay içelimii kızlarr yeni demledimm
cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fatoözelll ben sizii yalnız bırakırmıyıkmm ahada bende geldimm buradayımm :))))))
ama birde misafirimzi var 4 oldukkk
tamam o zamn çaylar benden :))))))))
serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel 3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir hep beraber çay içelimii kızlarr yeni demledimm
tamam o zamn çaylar benden :))))))))
hoşgeldin canıııııııııııııııııım
ooooooooo misafirimizde hoşgelmiş o zaman. daa bayram felmedi ama çikolata kolonya filan tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?