Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aman iyi etmisşin kocana vallhii bende arada carlıyorum biraz önce tlf görüştükk uyuyor bana serpoş iyiki arada bana fırça atıyorsun müthiş bir renk oluyor dedi :)))))))))))))))))))))))))) hahhahhahahah bende ever adranalinnn

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, fatosozel, musyas, yavuzguray0757+ oyyyyyyyyyyyyyyy oyy herkesler buardaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar ben iş yapmaya geldim daha bilgisayarı açmadım biraz çalışayım ara ara bakarım size ekran açık öpüyorummmmm

amaaaaaaaaaaaan boşver işi gücü

ekşın iyide sinirlerimi zıplattı canım ya gıcık ne olacak....birde biz kavga ettikten sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ederiz orası komik oluyor sanki tartışan başkası gibi.....

aaaaaa ben kavgadan sonra surat asmamı epey bir süre sürdürürüm

eniştenin bu telefon trafiğide beni öldürecek zaten bir gün

aynen canım zaten yaza kadar hatta hamile kalırsam doğuma kadar bişey yapmayı düşünmüyorum yazın ramazandan önce yine yaparım böle bi temizlik inş...:)))))))))

ama bu sefer halıları yıkamaya verecem kendim yıkamayacama :))))))))

inşallah canııııııııııııım sen hamile kalda ben gelir temizliğini yaparım

amaaaaaaaaaaaan boşver işi gücü

aaaaaa ben kavgadan sonra surat asmamı epey bir süre sürdürürüm

eniştenin bu telefon trafiğide beni öldürecek zaten bir gün

fatoooo bende ortalığı yıkarım eşim sesiszce dinler sanki adamın sinirleri alınmış bekler dinler hep sonra ben bazan yaptıklarıma gülerim bunları benmi yaptım derim eşime anlatırken kendimi taklit ederim eşimse güler ve bayılıyorum senin o anına der .))))))))))))) heeeeeeeeeeeeeeee anam tlf tarfiği sadce seni değil herkesi çıdldırtıyor emin ol buna

cmcime fatooo halı yıkar emin ol ama vallhi ben latın takabilirim en iyisi halıcaya vermek halıları

cmcime fatooo halı yıkar emin ol ama vallhi ben latın takabilirim en iyisi halıcaya vermek halıları

şekerim ben ne halı yıkarım nede silerim senede 2 kere yıkamacıya veriyorum ohhhhhhh mis gibi geliyor walla. çoluk çocuk olmayıncada kirlenmiyor zaten. yiğenlerim gelincede biraz dikkat ediyorum. bu sene hırsızdan dolayı 3.kez gitti yıkamaya fenada olmadı

kız yok ben gürlerken benimkide benden aşağı kalmaz biz ikimiz birden gürleriz. bazen o gürlerken yatak odasına girer kapıyı kapatırım muhatap bile olmam. ama suratımı bir iki gün sallandırırım.

inşallah canııııııııııııım sen hamile kalda ben gelir temizliğini yaparım

oyy canım allah razı olsun senden :)))
sen hamile kal bende sana gelecem :)))

evet serpilcim halıları yıkamaya vercem mutafk dolaplarımı ve camlarımı silsin yeter:))))))

Selam kızlar nasılsınız bakayım ben iyiyim bugünüde atlatırsam tatil moduna geçecem inşallah yoksa bende sinirler hat safhada işi deliliğe vuruyorum gülüp geçiyorum bayram geliyor ya artık ona git buna gitmem demelere başladım bu bayram en sevdiğim bayram olacak inşallah kayınvalidemler yok burda köylerine gittiler gitmeyeip görümcelreden uzak kalacam ohhhhhhh yandan halimem yandan durumundayım bu bayram kahvaltıda abimde toplanıyoruz süper oldu

ohhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun. walla yandan halimem yandan severim seni candan ohhhhh yandan senin adına çok sevindim

canım benim evet tatalı bir heyecan bayramlar abinlerle olcaksın ne güzel bende ailemle olucam bayramda bizim bir yere kıpırdayacak halimiz yok evdeyiz yani garip bende çok heyecanlıyım bu bayram nedense ??????

kzılar ben soğansuyu içtim birakçgün bu ay busecanın anllatığı uzayan akıntıyı gördüm galiba bu soğan suyu pek işe yarıyor ama yarım yamalak içtim birkaç gün

bende kocama her gün bir çay bardağı çakşır otu içirdim sperm sayısını attırıyormuş. televizyonda duymuştum. işe yaradı valla. şimdi hamileyim

hoşbulduk canım aktarlardan aldım. kaynattım şişeye koydum buzdolabına her gün içirdim. hemde eşime fiziksel olarakta iyi geldi stresi azaldı ayaklarındaki ağrılar yorgunluk hissi kalmadı. yanlız erkeği kadını ayrı ben erkek için olanı aldım

maşallhhhhhhhhhhhh kaç aylık hamilesin bende keçiboynuzu düşünüyordum ama çakşır otunda birazcık duymuştum

4-5 haftalık dedi doktor dün. kan testi yaptırdım belli alocak daha küçük gibi geliyor bana 4 hafta önce adetliydim. keçiboynuzuda aldım ben hava alında uçağa binerken çöpe attılar. kullanamadık onu el çantasına koyuştum. ama oda çok iyi bişey acayip enerji veriyor insana.

anladım canım bende alayım o zaman kaynatıp dolaba koyayım o bu tarz şeylere karşı gelirde ben şifa ve güç versin sana diye kandırıp içireyim :))) sağol canım hem kadını hem erkeği var demekkii doğada neler var neler ya inşallhh şifamız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…