Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Evet gÖrdÜm dualar yapılmıŞ allah kabul etsın en yakın zamanda gÖnlÜnÜzdekını hayırlısı ıle nasıp etsın.bÜtÜn kalbımle amıııııııııııııııııııııııııııııın dıyorum.herkeze hayırlı cumalar

kumsalcım dun gece bir dua okudum surdabad dı sanırım düşük yapanlar içinmiş aklımdan geçirdim seni ama aklında olsun oku sende mubarek aylarda rabbım küçük meleklerimizi korusun die

ben de tipik bir başak burcuyum kraliçem %99 taşıyorum özelliklerini

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:

1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

prenseler rabbim dualarımız kabul etsin hepsine yürekten amin diyorum

kumsalım sakın ama sakın canını sıkma biz sabırla bekleriz zaten sabtıda böyle öğrenmedikmi

ebrar42 cumaya kadar yasini biterilim diyoruz canım ben 3 gün daha okuyabilecğim adet günüm geliyor çünkü

sezenim kuuzm benim

ahsenim rabbim kabul etsin ağzına sağlık

fatoözelim okuyalım canım

ebrar bende hergün kenzülarş okuyorum başka dualarımda var ama şimdi yasini bitirmeliyiz az kaldı inşaşah cumaya yetiştiriz

nihalim yağmur gözlüm benimm

ben de tipik bir başak burcuyum kraliçem %99 taşıyorum özelliklerini

seni verenAlalha ben kurbamn olurum uğurlu hamişimiz :)))) başaklar çok :))) kızlar abartı olmasın ama başak kadınları biraz farklıdırlar :)))))))))))))))))))))) bakire burcu kadınıdırlar :)))))))))))))))))))))))

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua
Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

kızlar duymasın sana bir sır verecğimbilmiyorumkismile

ben biraz dua oumaktan yoruldum vallhii biraz dinenecktim sonra devam edecektim ama şimdi yasini bitirip bu yazdıklarını uygularız ben 4444 tefriyi hemen hemen iki kere okudk ee 500 yasin okuduk şimdi ikinci 500 birde başak dualarımzı vardıı onları okudukk ve benim kendim okumam gereken dualar vardı onlarda okunuyor analayacağımnn iş ev ve dua okumakta ciidid bir enerji valhi biraz yoruldum aman man sır kalsın aramzıda

o zman canım sen bana 10 tane daha yaz annem gelmese daha fazla alırdım ama ancak bu kadar okuyabilirim sanırım :kedi:

öhö öhö öksürük tuttu yavf :lepi:

alalh razı olsun canım bu cumadan başlayalım okumaya a.s

tabi ki canım ben bulduklarımı paylaşmak istedim. Uygun zamanlarda başlarız okumaya. Allah nasip ederse

selam kızlar.hayırlı cumalar hepimize..serpilciğim akşam 1 yasin 1 fetih okudum eklersin canım benim...yasin okudukça söylerim buradn...allahım dualarımızı kabul etsin canlarım...

beloşum canım allah senden razı olsun ve tez vakitte gönlünün muradını versin...seni çok seviyorum can arkadaşım güzel yüreklim benim...

selam kızlar.hayırlı cumalar hepimize..serpilciğim akşam 1 yasin 1 fetih okudum eklersin canım benim...yasin okudukça söylerim buradn...allahım dualarımızı kabul etsin canlarım...

birtanem ekliyorum amin canım amin bugün duamıız yaptıuk geçmiş saylarda müsait olduğunda bakarsın ağzınma yüreğimne sağlık birtanemm

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............14
nihal....................50
serpil.................122.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42..................2
fatoözel..................2
tualina....................1

toplam..................265

toplam .............264

ebrar42 tamam okuyunca ekleriz bebeğim

ama tatlım ben okuduğumu haber verememki siz haftaya cuma dua yapıcaksınız ben 2 hafta yokum evdede net yok sen o 10 u ekle ben onu okurum inş. cumaya kadar ... a.s

ayrıca bu liste yenimi ben 5 tane eklermisin demiştim oda yok ?

belanyım balım birtanemm birciğim özlüyorum seni tualinanın dedği gibi allahh senden razı olsun mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…