Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu arada kızlarr bayramın 1.günü kırmızılar geldi :)) ama çok tuaf oldu bu ay noemal kanama gibi değil koyu renkli akıntı tarzı bir şey 3.gün biraz kanama gibi ama tam sökmedi anlamadım gitti :)) bu gun dr yi arayıp randevu alacağım bana dr yolları taştan artık

benim de bayramın son günü geldi...2 gün gecikti sevindim ben de...neyse hayırlısı...bu arada normal regl gib değilse,üstüne adet görmüş olabilirsin nihalcim...inşallah öyledir....

slm arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben sadece amenerrasulü okuyabildim
adetim 4-5 gün erken geldi
bitince okuyacağım inş.
sanırım süremiz cumaya kadardı değil mi

merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım. bende anne olmak istiyorum fakat olamıyorum 4 yıldır her ay acaba hamilemiyim diye düşünüp sonrasında hastalanınca dünyası başına yıkılanlardan biriyim. ben 32 yaşındayım eşim 49 yaşında ama banden önceki evliliğinden 2 tane kızı var. şimdi ozaman sorun sende diyeceksiniz biliyorum ama malesef sorun bende de değil. ALLAH izin vermediği sürece bizler anne olamıyacağız biliyorum ama yinede denemeye devam diyorum..banada yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. ALLAH a emanet olunuz.

benim de bayramın son günü geldi...2 gün gecikti sevindim ben de...neyse hayırlısı...bu arada normal regl gib değilse,üstüne adet görmüş olabilirsin nihalcim...inşallah öyledir....

:)) öyle olmasını çok isterdim :)))

hoşgeldin arkadaşım aşılama yada tüp denedin mi ? yani dr ne diyor ne aşamadasın neler yaptın

hoşgeldin su-çelik..doktora gittin mi..ne diyor doktor?aşılama ya da tüp deneyebilirsin.

cimcimemmm bende okudum kalanı perşembe okuyacağım 1 yasin 1 amme 1 tebareke kaldı :))

tmm canım yazdım allah kabul etsin

günaydın herkese..
geçmiş bayramınız kutlu olsun.....
ne biçim olmuş burası böyle...okunmuyo falan.....

evet canım iğrenç oldu valla ...

hayırlısı olsun canım hadi bakalım dr la en kısa zamanda inş...

inş...

slm arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben sadece amenerrasulü okuyabildim
bitince okuyacağım inş.
sanırım süremiz cumaya kadardı değil mi

evet canım cuma günü duasını yapacaz yetişmezse çarşamba yada perşembe haber ver tamamlarız..

bayramın kutlu olsun senin de...ben de okuyamadım hiç..regl olunca,cumaya kadar bitiricem hepsini,reglim bitince....

tamam canım okuyamazsan haber verirsin ..

kzlar size birşey sormak istiyorum
ben bu ay düzenli değil ama bir hafta 10 gün hayıt içmiştim
ilgisi olabilir mi

kzlar size birşey sormak istiyorum
ben bu ay düzenli değil ama bir hafta 10 gün hayıt içmiştim
ilgisi olabilir mi
canım hayıtın etkisi 3 ayda belli oluyor bırakma devam et adetleri düzene sokuyor 10 günde erken gelmesi hayıttan değilidir cnm bende proklatin sorunu vardı işe yaradı hayıt bana olumlu oldu canım

maşallh maşlllah kızlar bayramda kırmızılar bürünmmüş pek sevmişler kırmız rengi hayatkavuniçi fatoo nihal şekerleblebi .))))))))))))))))) inşallhh 9 aylık bir dönem tekrar görmessiniz kırmızıları :)))

Günaydın kızlar ben geldim ne bu ya herşey alt üst aboneliğimi yenileyip anca girebildim herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun işler çok yoğun ama aklım burda benim dualar tamam yazın bir yere öpüyorum

canım hoşgel,idn topişğimize daha yaşın çok genç panişkleme ama anladığım kadrıyla eşinin yaşından dolayı paniksin rahat ol ama tabii tedavine biran evvel başla derim tabii tedavi görmüyorsan tatalım inşallh en kısa zamanda anne olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…