bu arada kızlarr bayramın 1.günü kırmızılar geldi :)) ama çok tuaf oldu bu ay noemal kanama gibi değil koyu renkli akıntı tarzı bir şey 3.gün biraz kanama gibi ama tam sökmedi anlamadım gitti :)) bu gun dr yi arayıp randevu alacağım bana dr yolları taştan artık
bayramın kutlu olsun senin de...ben de okuyamadım hiç..regl olunca,cumaya kadar bitiricem hepsini,reglim bitince....slm arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben sadece amenerrasulü okuyabildim
adetim 4-5 gün erken geldi
bitince okuyacağım inş.
sanırım süremiz cumaya kadardı değil mi
benim de bayramın son günü geldi...2 gün gecikti sevindim ben de...neyse hayırlısı...bu arada normal regl gib değilse,üstüne adet görmüş olabilirsin nihalcim...inşallah öyledir....
merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım. bende anne olmak istiyorum fakat olamıyorum 4 yıldır her ay acaba hamilemiyim diye düşünüp sonrasında hastalanınca dünyası başına yıkılanlardan biriyim. ben 32 yaşındayım eşim 49 yaşında ama banden önceki evliliğinden 2 tane kızı var. şimdi ozaman sorun sende diyeceksiniz biliyorum ama malesef sorun bende de değil. ALLAH izin vermediği sürece bizler anne olamıyacağız biliyorum ama yinede denemeye devam diyorum..banada yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. ALLAH a emanet olunuz.
Kimse gok,teyzeciklerin hepsi topiği terketmiş oğlum gidelim bari(
hoşgeldin su-çelik..doktora gittin mi..ne diyor doktor?aşılama ya da tüp deneyebilirsin.merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım. Bende anne olmak istiyorum fakat olamıyorum 4 yıldır her ay acaba hamilemiyim diye düşünüp sonrasında hastalanınca dünyası başına yıkılanlardan biriyim. Ben 32 yaşındayım eşim 49 yaşında ama banden önceki evliliğinden 2 tane kızı var. şimdi ozaman sorun sende diyeceksiniz biliyorum ama malesef sorun bende de değil. Allah izin vermediği sürece bizler anne olamıyacağız biliyorum ama yinede denemeye devam diyorum..banada yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Allah a emanet olunuz.
cimcimemmm bende okudum kalanı perşembe okuyacağım 1 yasin 1 amme 1 tebareke kaldı :))
günaydın herkese..
geçmiş bayramınız kutlu olsun.....
ne biçim olmuş burası böyle...okunmuyo falan.....
bu arada kızlarr bayramın 1.günü kırmızılar geldi :)) ama çok tuaf oldu bu ay noemal kanama gibi değil koyu renkli akıntı tarzı bir şey 3.gün biraz kanama gibi ama tam sökmedi anlamadım gitti :)) bu gun dr yi arayıp randevu alacağım bana dr yolları taştan artık
benim de bayramın son günü geldi...2 gün gecikti sevindim ben de...neyse hayırlısı...bu arada normal regl gib değilse,üstüne adet görmüş olabilirsin nihalcim...inşallah öyledir....
slm arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
ben sadece amenerrasulü okuyabildim
bitince okuyacağım inş.
sanırım süremiz cumaya kadardı değil mi
bayramın kutlu olsun senin de...ben de okuyamadım hiç..regl olunca,cumaya kadar bitiricem hepsini,reglim bitince....
canımmm...nasılsın...bayramın kutlu olsun....oyy oyy oyy yerim oğluşunu valla :))
elektrikler gitmişti yeni geldi valla(
canım hayıtın etkisi 3 ayda belli oluyor bırakma devam et adetleri düzene sokuyor 10 günde erken gelmesi hayıttan değilidir cnm bende proklatin sorunu vardı işe yaradı hayıt bana olumlu oldu canımkzlar size birşey sormak istiyorum
ben bu ay düzenli değil ama bir hafta 10 gün hayıt içmiştim
ilgisi olabilir mi
merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım. bende anne olmak istiyorum fakat olamıyorum 4 yıldır her ay acaba hamilemiyim diye düşünüp sonrasında hastalanınca dünyası başına yıkılanlardan biriyim. ben 32 yaşındayım eşim 49 yaşında ama banden önceki evliliğinden 2 tane kızı var. şimdi ozaman sorun sende diyeceksiniz biliyorum ama malesef sorun bende de değil. ALLAH izin vermediği sürece bizler anne olamıyacağız biliyorum ama yinede denemeye devam diyorum..banada yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. ALLAH a emanet olunuz.
şekerim şeker .naber....bu ay kaçmaz valla..inat ettim....döllenicem....maşallh maşlllah kızlar bayramda kırmızılar bürünmmüş pek sevmişler kırmız rengi hayatkavuniçi fatoo nihal şekerleblebi .))))))))))))))))) inşallhh 9 aylık bir dönem tekrar görmessiniz kırmızıları :)))
canımmm...nasılsın...bayramın kutlu olsun....
şekerim şeker .naber....bu ay kaçmaz valla..inat ettim....döllenicem....
saol canım iyiyim seninde bayramın mübarek olsun sen nasılsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?