Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gizem çatlma iğnesinden sonra 12 ci gün kan testi yapılır 14 cü gün adet olunur bunu sormuştun ben cevaplamıştım ama ne yazıkkii silinmiş hepsi
kan testi değilde idrar testine ne zaman bakılır ki?? bu arada bazı forumlarda okudum çatlatmadan sonra 17.günde adet olanlar varmış..ya ben bu ay çatlatma iğnesi oldumda oyuzden heyecan yaptım...

serpilim bu arada benim bugun 16.günümdü çatlatma iğnesinden sonraki..hala adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı((

serpilim bu arada benim bugun 16.günümdü çatlatma iğnesinden sonraki..hala adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı((

amannnnnnnnnnnnn hiç moralini bzoma sen yakınzamanda hamile klacaksın zaten rahat ol salla gitsin :))) canım benm moralini bozduğun şeye bak salaaaaaaaaaaaaaa boşver kırmızılra benden

teşekürler arkadaşlar cevaplarınız için çok incesiniz.ama rahat olamıyorum çok stresliyim iş yerimde arkadaşların hemen hepsi hamile bana da hergün soruyolar ne yaptın diye.hemen tüp bebek falan yap diyolar falan bisürü şey allah sana da versin falan sinirlerim bozuluyo artık bundan sanırım haz duyuyorlar kendilerini üstün görüyolar acayip bi psikoloji anlatamam.siz sağolun onlar gibi karamsarlığa sürüklemiyorsunuz.

şeyma 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
fatoş 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
ebrar 2 yasin 2 tebareke 2 amme 2 amenerresulü
buse 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
serpil 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
kumsal 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
nihal 5 yasin 1 tebareke 1 amme 3 amenerresulü
selda 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
h.kavuniçi 2 yasin 1 tebareke 1 amme 1 amenerresulü
ahsen 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
ş.leblebi 2 yasin 2 tebareke 2 amme 5 amenerresulü

kızlar okuyanlar yazsın tabloyu yenileyelim :)))))

kızlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cimcime ben tamamım .))) yani okudum

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Ben bugün izinliyim evdeyim,saat 9 a doğru sağlık ocağına gidip 2.doz tetanoz aşısını vurduracağım.Akşam 6 dada okul öncesi öğretmenliği için aldığım seminerin sınavı var,hiç çalışmadım bugün biraz bakayım diyorum.

Sizler nasılsınız?

Haaa bu arada biz yeni evimize internet bağlantısı yaptırmadık,dün akşam tesadüfen şifresiz bir ağ buldum ordan giriyorum :))

saol canım iyiyiz sana kolay gelsin o zamn :)))

Haaa bu arada biz yeni evimize internet bağlantısı yaptırmadık,dün akşam tesadüfen şifresiz bir ağ buldum ordan giriyorum :))

ohhh çokta güzel olmuş inş sınırsızdır sorun olmazz :)))

kızlar günaydııııııııııııııııııııııııııııııın. hepinizi çok özledim. kk yıda hiç beğenmedim. cimcimem bendeki dualar tamam hepsini okudum. dün de adet oldum

günaydın hepinize kızlar kk ya bir haller olmuş yine , yazamıyorum okuyamıyorum...
günaydın canım bende çözene kdar can çıktı valla hiç sevmedim bu kk yı ((

bizde seni özledik canımmm valla bende beyenmedim bu kk yı ((
allah kabul etsin canım kırmızıların hayırlı olsun :))))

cimcimemmm bende okudum kalanı perşembe okuyacağım 1 yasin 1 amme 1 tebareke kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…