aman ya bu ıconlar nerede :))))))))))))))))))))))))) demek döllenecen ayyy çatladım gülmektenn :))) inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inanıyorum zaten mucuxxxxxxxxxxxx
şekerim şeker .naber....bu ay kaçmaz valla..inat ettim....döllenicem....
maşallh maşlllah kızlar bayramda kırmızılar bürünmmüş pek sevmişler kırmız rengi hayatkavuniçi fatoo nihal şekerleblebi .))))))))))))))))) inşallhh 9 aylık bir dönem tekrar görmessiniz kırmızıları :)))
tabii canım...güzel güzel,stresszi stressiz yapıcaz bu ay....tatilimizi de yaptık ne güzel...bol baklava,börek...daha ne, değil mi ama?????aaaaa ne tesadüf bende öyle hissediyorum ohhhhhhhhh gelsin bebişler güzel güzel
ohh iyi güldürdüm seni....ya..bu mq ikonumu ne vardı ya,herkese toptan cevap veriyoduk...o nerde loooooo
aaaaa ne tesadüf bende öyle hissediyorum ohhhhhhhhh gelsin bebişler güzel güzel
hayırlısı canım....bıkmadan usanmadan...hadi bakalım....inşallah gelir bebik...amin canım inş...
Benim kırmızılar arefe günü gitti şuan hamile kalabilme dönemi içerisindeyim sanırım :)))
sanırım dedim çünkü düşükten dolayı kaç günde bir regl olduğumu henüz bilmiyorum 30-35 gün arası bakınca 20 kasımdan başlayıp 7 aralığa kadar sürüyo 20 kasım c.tesi ilk çalışmaya başladık artık 10 aralığa kadar gün aşırı çalışma var kızlar hadi hayırlısı bakalım :))))
hayırlısı canım....bıkmadan usanmadan...hadi bakalım....inşallah gelir bebik...
hayırlısı canım....bıkmadan usanmadan...hadi bakalım....inşallah gelir bebik...
aman ya,gülme ikonları nı bulamaıyorum neyse...hehehehehehehehhe...bende tatil nedeniyle bol bol çalıştım yumurtam bayramın birinci günü çatladı gezmeyi bırakıp hemen eve gittik o gün bugün hergün çalışma inşallah tutar tabiki ha buarada ben yavuzgurayım o yüzden soyadımla giriş yaptım
bende tatil nedeniyle bol bol çalıştım yumurtam bayramın birinci günü çatladı gezmeyi bırakıp hemen eve gittik o gün bugün hergün çalışma inşallah tutar tabiki ha buarada ben yavuzgurayım o yüzden soyadımla giriş yaptım
nihalimmmmmmmmmmm burdayım gülüm burdayım. geçmiş bayramın kutlu olsun tatlım
canım hergün hergün zor olur anam :)))
inş tutar canım :)))
bende c.tesi başladım çalışmalara gün aşırı devam :)))
kızlarr çok yoğun bu gün yaaaaaa
buse ebrar fatoş nerelerde ?
iyiyim fatoşum.bayram müthişti tabii ki....ama maalesef,çabucak bitti..gene klasik döngüdeyiz işte.....en sağlıklısı gün aşırı canım
bizdede öyle çok yoğun bugün nasılsın nihalcim
kavuniçi nasılsın tatlım bayramın nasıl geçti tatlım
mısracım sınavında başarılar diliyorum dualarım seninle canım
en sağlıklısı gün aşırı canım
bizdede öyle çok yoğun bugün nasılsın nihalcim
kavuniçi nasılsın tatlım bayramın nasıl geçti tatlım
mısracım sınavında başarılar diliyorum dualarım seninle canım
nihalimmmmmmmmmmm burdayım gülüm burdayım. geçmiş bayramın kutlu olsun tatlım
yahuu..kızlar durmadan giriş yapmak zorunda kalıyorum...
sizin de öyle mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?