Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın arkadaşlar sanırım bugün kimse yok
Ben işyerinde nöbetciyim,bayramın ikinci günüde burdayım.

Hepinizin bayramını kutlar,huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim

şeyma 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
fatoş 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
ebrar 2 yasin 2 tebareke 2 amme 2 amenerresulü
buse 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
serpil 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
kumsal 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
nihal 5 yasin 1 tebareke 1 amme 3 amenerresulü
selda 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
h.kavuniçi 2 yasin 1 tebareke 1 amme 1 amenerresulü
ahsen 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
ş.leblebi 2 yasin 2 tebareke 2 amme 5 amenerresulü

kızlar başka alan varmı ???

ona göre sayıları ayarlayacam :)))

kızlar buarada bayramda okuyabildiğimizi okuyalımki bayramdan sonra kalanları beraberce bitirelim ok :)))))))))))

bide kaç okuduğunu yada almayıp da süre almak isteyen olursa yazsın ben arada girer bakarım sayıları düzeltrim listeyi yayınlarım tekrardan :))))))))))))

HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR :))))))))

canımmmmmmmmmmmmmm süpersin işteeeeeee bu kafadan attıkmı herşey güzel oluyor evet Alalh nasip ederse anne olacaz etmesse ne yapalım ölümü var yaşam her şekliyle devam ediyor ve çok güzell...

seni görmek harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benim sanada hayırlı bayramlar evet bayramda bunları kouruz canım ben bu arda 4444 de okumaya başladım bunların yanında okuyup eklerim ben yarın yazamasanmmda ertesi gün buraya yazmış olurum cnmm

Günaydın arkadaşlar sanırım bugün kimse yok
Ben işyerinde nöbetciyim,bayramın ikinci günüde burdayım.

Hepinizin bayramını kutlar,huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim

canım benim güznaydın bende tarif almak için ofise geldim :))))) bilirsin pek becerikliyim .))))) zeytinyağlının tarifini alıcam vallhii ne yalan söylleyim ilk defa yapıcam umarım başarılı olurum

kimsecikler yok.herkes bayram telaşın da.hepinizin bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olsun bir daha ki bayramı bebişlerimizle kutlamak nasip etsin ALLAH

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
hepinizin bayramını kutluyorum sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlara inşallah..
ben evdeyim 22 sinde kontolumuz var o gün karar verilecek sezeryan mı normal mi diye.son günlerim sıkıntılı geçiyor astım ve reflüden dolayı nefes alamama sıkıntısı yaşıyorum..sabrediyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun

serpilim canım arkadaşım sana msn den çok yazdım ama hiç birine cevap yazmadın( özledim seni.
sezen inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın sezeryan veya normal doğum farketmez yeterki ikinizde sağlıklı olun..dularımız seninle.az kaldı bebeğin gelince bütün sıkıntılarını unutacaksın.
mısra senide özledim canım.minik oğluşun nasıl..
zeytinim sen nasılsın?nerelerdesin?oğluşun nasıl?.en kısa sürede güzel haberlerini almak isitoyırum.
fatoş,cimcime venhar,ahsen ve daha adını yazmadığım diğer güzel arkadaşlarım hepinizi özledim...

Son düzenleme:
bu arada benim içime bir şey doğdu geçenlerde buraya yazmak istiyorum sayfa 3000 olunca bir hamile haberi alacağız diye düşünüyorum:)))gerçi bugune kadar içime doğanlar gerçekleşmedi ama belki bu bir ilk olur...:)))haydi biraz önce 3000 e getirelim:)))

Son düzenleme:

canım benim dün bu formda bir sürü şey yazmıştım hepsi gitmiş ( canım msn değiştirdim eşim benim şiferömi biliyor o yüzden onun kontrol yapmamaıs için değiştii özelinden atıcam yeni msn i

gizem çatlma iğnesinden sonra 12 ci gün kan testi yapılır 14 cü gün adet olunur bunu sormuştun ben cevaplamıştım ama ne yazıkkii silinmiş hepsi

uzun zamnadan beri hamilemiz yok inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 3000 de çıkar birtaneeeeeeeeee

canım benim çok ama çok geçmiş olsun aklımız ve dualarımız senle sık dişini az kaldı hayırlısyla bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…