merhaba canlarım uzun bir aradan sonra tekrar döndüm.hepinizi çok özledim.bomba gibi döndüm.çok şükür çok iyiyim.artık bebek fikrini kafamdan çıkardım..yani Allah ne zaman nasip ederse düşüncesine inandım ve beynimede bunu yerleştirdim..
şeyma 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
fatoş 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
ebrar 2 yasin 2 tebareke 2 amme 2 amenerresulü
buse 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
serpil 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
kumsal 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
nihal 5 yasin 1 tebareke 1 amme 3 amenerresulü
selda 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
h.kavuniçi 2 yasin 1 tebareke 1 amme 1 amenerresulü
ahsen 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
ş.leblebi 2 yasin 2 tebareke 2 amme 5 amenerresulü
kızlar başka alan varmı ???
ona göre sayıları ayarlayacam :)))
kızlar buarada bayramda okuyabildiğimizi okuyalımki bayramdan sonra kalanları beraberce bitirelim ok :)))))))))))
bide kaç okuduğunu yada almayıp da süre almak isteyen olursa yazsın ben arada girer bakarım sayıları düzeltrim listeyi yayınlarım tekrardan :))))))))))))
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR :))))))))
Günaydın arkadaşlar sanırım bugün kimse yok
Ben işyerinde nöbetciyim,bayramın ikinci günüde burdayım.
Hepinizin bayramını kutlar,huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim
bu arada benim içime bir şey doğdu geçenlerde buraya yazmak istiyorum sayfa 3000 olunca bir hamile haberi alacağız diye düşünüyorum:)))gerçi bugune kadar içime doğanlar gerçekleşmedi ama belki bu bir ilk olur...:)))haydi biraz önce 3000 e getirelim:)))
bu arada benim içime bir şey doğdu geçenlerde buraya yazmak istiyorum sayfa 3000 olunca bir hamile haberi alacağız diye düşünüyorum:)))gerçi bugune kadar içime doğanlar gerçekleşmedi ama belki bu bir ilk olur...:)))haydi biraz önce 3000 e getirelim:)))
merhaba arkadaşlar
hepinizin bayramını kutluyorum sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlara inşallah..
ben evdeyim 22 sinde kontolumuz var o gün karar verilecek sezeryan mı normal mi diye.son günlerim sıkıntılı geçiyor astım ve reflüden dolayı nefes alamama sıkıntısı yaşıyorum..sabrediyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun
ayy canım inşallahh çıkar bir tane...bu arada seni ekledim..uzun zamnadan beri hamilemiz yok inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 3000 de çıkar birtaneeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?