Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aman aman maşallah diyelimde nazarımız değmesin. inşallah her gün böyle olur

amin canım inş :)))

kızlarr çok yoğunum yaa görüşemedik bir türlü

canım üzme kendini bugün kimse kimseyle görüşemedi. herkes çok yoğundu

evet kızlar ne yazıkki (

evet 9 gün aradan sonra :) burnumuzdan getiriyolar resmen

sorma valla insanlar hücüm etti :)))

kızlar nette sorun var msn açamıyorum. Bilginiz olsun merak etmeyin. Hepinize iyi akşamlar. Allaha emanet olun.

Kızlar son durum şu ki 27 kasım cts günü doğum yapacağım tabi bu arada acele edip kendiliğinden gelmezse..açılmam var sancım var çünkü dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar son durum şu ki 27 kasım cts günü doğum yapacağım tabi bu arada acele edip kendiliğinden gelmezse..açılmam var sancım var çünkü dualarınızı eksik etmeyin

allah yardımcın olsun canım amannn şurda 4 gün kalmış bebiş sık dişini anneni amansız rahatsız etme :)))
canım rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağına al inş...

sezencim sağlıklı hayırlısı ile güzel bir doğum olur inşallah elbetteki dualarımız senle ve bebeğinle canım. allah yar ve yardımcınız olsun

kızlar,günaydın ilk kez ben açtım heralde topiği....nerelerdesiniz.....

günaydın hemşo burdayız ama sabah topicte bakım vardı o yüzden giremedik. nasılsın canım

evet canım sabah sabah bakım vardı giremedik ondan topiğe:))

günaydınlar herkese :)))

sanada günaydıııııııııııııııııııııııın canımın içi

saol canım benim :)))

canım uğurlu hamişimiz hadi hakkımızdan hayırlısı gelsin bebeşimiz sağ saim ama zamanında gelsin haaa erken gelirsede sağlıklı gelsin tattalım dualarımız seninle ve diğer hamillerimzle korkma sakın kolayca atlatacaksın evet son dönemlerin sıkıntılı geçiyor ama sık dişini sen güçlüsün kucağına alınca meleğini hepsi dinecekk kocaman mucuxxxxxxxxxxxxxx

hayatkavuniçi ne haber nasılsın canım sabah kk giremedim bakım var diyordu zaten bu yeni halinide hiç sevmedim ben ( sen nasılsın işlerin nasıl herşey yolundamı burada hava kapalı ve ben hiç kapalı havalrı sevmem içim kararıyor :)))))

evet canım sabah sabah bakım vardı giremedik ondan topiğe:))
günaydınlarrrrrr...dün de hiç karşılaşamadık..iş yoğunluğundan..

günaydınlar herkese :)))

ee kavuniçi ne zamandır hislerini paylaşmıyosun artık bizim hakkımızda bişey hissetmiyomusun yoksam
şu tatil modundan bi çıkayım,gelir yavaş yavaş benim adamcıklar....bayramda hep aklımdaydınız...doğurucaz kız merak etme....diyorum ya he...2010-2011 hamile kalma yılı.......

cimcimee kahvaltını yapmışsındır artık :)))))

fatoocumm ne haberr fecce toplu konuşmayıda çözdünüzya pes doğrusu :)))

nihal seninde canın sıkılıyormuş busecan dün adet olmuş kırmıızlara bürünmüş :)

ahsenimm nasılsın hamişlk nasıll kocacığın nasıl :)))))

kumsall nerelrdesin özledim senii

gizemimmmmmmmmmmm canımm topiğin kızları seni yalnız bırakmadılar hepsi kırmızılara büründüü 2 gün sonra ben bürünücemm

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mısra nasılsın cnmm uraspaşama iyi bakk

hpt_honey dün msn görüşmedik fazla ben yoğundum

tualina sesiz kaldın kuzuu

şekerleblebii kocaman mucux

xayşex aklım sende bunu bil bebeiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…