kızlarr çok yoğunum yaa görüşemedik bir türlü
canım üzme kendini bugün kimse kimseyle görüşemedi. herkes çok yoğundu
aman aman maşallah diyelimde nazarımız değmesin. inşallah her gün böyle olur
kızlarr çok yoğunum yaa görüşemedik bir türlü
canım üzme kendini bugün kimse kimseyle görüşemedi. herkes çok yoğundu
evet 9 gün aradan sonra :) burnumuzdan getiriyolar resmen
kimsecikler yokkkk iyi akşamlar kızlar mucksssssssssssssssss
kızlar nette sorun var msn açamıyorum. Bilginiz olsun merak etmeyin. Hepinize iyi akşamlar. Allaha emanet olun.
canım,allah sağlıcakla bebeğne kavuşturur inşallah...dualarımız seninle.Kızlar son durum şu ki 27 kasım cts günü doğum yapacağım tabi bu arada acele edip kendiliğinden gelmezse..açılmam var sancım var çünkü dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar son durum şu ki 27 kasım cts günü doğum yapacağım tabi bu arada acele edip kendiliğinden gelmezse..açılmam var sancım var çünkü dualarınızı eksik etmeyin
kızlar,günaydın ilk kez ben açtım heralde topiği....nerelerdesiniz.....
Kızlar son durum şu ki 27 kasım cts günü doğum yapacağım tabi bu arada acele edip kendiliğinden gelmezse..açılmam var sancım var çünkü dualarınızı eksik etmeyin
kızlar,günaydın ilk kez ben açtım heralde topiği....nerelerdesiniz.....
evet canım sabah sabah bakım vardı giremedik ondan topiğe:))
günaydınlar herkese :)))
sezencim sağlıklı hayırlısı ile güzel bir doğum olur inşallah elbetteki dualarımız senle ve bebeğinle canım. allah yar ve yardımcınız olsun
günaydın hemşo burdayız ama sabah topicte bakım vardı o yüzden giremedik. nasılsın canım
sanada günaydıııııııııııııııııııııııın canımın içi
evet canım sabah sabah bakım vardı giremedik ondan topiğe:))
günaydınlarrrrrr...dün de hiç karşılaşamadık..iş yoğunluğundan..
günaydınlar herkese :)))
şu tatil modundan bi çıkayım,gelir yavaş yavaş benim adamcıklar....bayramda hep aklımdaydınız...doğurucaz kız merak etme....diyorum ya he...2010-2011 hamile kalma yılı.......ee kavuniçi ne zamandır hislerini paylaşmıyosun artık bizim hakkımızda bişey hissetmiyomusun yoksam
sezencim sağlıklı hayırlısı ile güzel bir doğum olur inşallah elbetteki dualarımız senle ve bebeğinle canım. allah yar ve yardımcınız olsun
günaydın hemşo burdayız ama sabah topicte bakım vardı o yüzden giremedik. nasılsın canım
hemşom hoşgelmişsin ya....topik kapanıyo sandım vallahi....
ben iyiyim.....sizler nasılsınız....
sanada günaydıııııııııııııııııııııııın canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?