canım inaşşal iyi çıkar test sonuçların..çıkar çıkar..şurda ne kaldı bebişine....canım benim.....Nbr kızlar?
Biz oğluşla sabah 7:30 da evden çıktık yeni geldik.
Tiroit ve şeker testi yaptırdım ,şeker testi mahvetti nerdeyse bayılacaktım.
Öğleden sonra iki farklı hastaneden test sonuçları almam lazım ama pek mümkün görünmüyor kendimi iyi hissetmiyorum
Sizler nasılsınız?
Serpil iyi olsaydım seni ziyarete gelecektim ama olmadı
aman nihayet buldum iconları :103::123::131:
Kızlar selam ben çok yoğunum işler çok kkya girmek için savaş veriyorum kırk tane şifre girdim ne bu ya ama aklım burda beni unutmuşsunuz bakıyorumda ama şaka tabiki adımı göremesemde aklınızdayım biliyorum hepinizi öpüyorum
:86::118::119:aman nihayet buldum iconları :103::123::131:
Nbr kızlar?
Öğleden sonra iki farklı hastaneden test sonuçları almam lazım ama pek mümkün görünmüyor kendimi iyi hissetmiyorum
Sizler nasılsınız?
Kızlar selam ben çok yoğunum işler çok kkya girmek için savaş veriyorum kırk tane şifre girdim ne bu ya ama aklım burda beni unutmuşsunuz bakıyorumda ama şaka tabiki adımı göremesemde aklınızdayım biliyorum hepinizi öpüyorum
:86:
:86::118::119:
hehehehhehe.ben de buldummmmm
:104::104::104::104::104:kızlar buz ziyeretçi ahsen olmasınnnnnnnnnnnnn hahahhahhahahahahahhahhahahh giremmeşltir kesin
Allah yardımcın olsun canım sağsalim kavuş oğluşuna son zamanlar geçmek bilmiyor senle aramızda beş hafta var.Kızlar son durum şu ki 27 kasım cts günü doğum yapacağım tabi bu arada acele edip kendiliğinden gelmezse..açılmam var sancım var çünkü dualarınızı eksik etmeyin
günaydın canım nasılsın.bir tuhaf olmuş bu kkyakızlar,günaydın ilk kez ben açtım heralde topiği....nerelerdesiniz.....
iyiyim canım sen nasılsın kociş bana kızacak gene iş yap dedi ben sabahtan beri sallıyorumcimcimee kahvaltını yapmışsındır artık :)))))
fatoocumm ne haberr fecce toplu konuşmayıda çözdünüzya pes doğrusu :)))
nihal seninde canın sıkılıyormuş busecan dün adet olmuş kırmıızlara bürünmüş :)
ahsenimm nasılsın hamişlk nasıll kocacığın nasıl :)))))
kumsall nerelrdesin özledim senii
gizemimmmmmmmmmmm canımm topiğin kızları seni yalnız bırakmadılar hepsi kırmızılara büründüü 2 gün sonra ben bürünücemm
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mısra nasılsın cnmm uraspaşama iyi bakk
hpt_honey dün msn görüşmedik fazlaben yoğundum
tualina sesiz kaldın kuzuu
şekerleblebii kocaman mucux
xayşex aklım sende bunu bil bebeiş
:123::123::123::119::119:
bakın ne buldum :)))
sonuçların iyi çıkar inşallah canımNbr kızlar?
Sizler nasılsınız?
:104::104::104::104::104:kızlar buz ziyeretçi ahsen olmasınnnnnnnnnnnnn hahahhahhahahahahahhahhahahh giremmeşltir kesin
ay kızlar alışmaıycaz ya da alışıcaz
:104: balıklı ne hoşş ayy :103::119::122::123::124::125::126:
aman kızlar nelere alışmıyoruz ki bunada alışırız:))))hatta ben alıştım gibi hahahahaaaaahsennnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm ayy d,ğer odadaydım müşteri vardı hayaet gibi dolaşıyorsunn anam çok gülüdm yaaaaaa :))))))))))))
hayatkavuniçi beğendim beğenmediğimi yok galiba çok iğrenç kk a :)))))))
ahseeeeennnnnn
hoşgeldin canım......alışmaya çalışyoruz işte yeni kkya.....
Vala tam k k olmuş.....
ahseeeeennnnnn
hoşgeldin canım......alışmaya çalışyoruz işte yeni kkya.....
Vala tam k k olmuş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?