Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım inaşşal iyi çıkar test sonuçların..çıkar çıkar..şurda ne kaldı bebişine....canım benim.....

Kızlar selam ben çok yoğunum işler çok kkya girmek için savaş veriyorum kırk tane şifre girdim ne bu ya ama aklım burda beni unutmuşsunuz bakıyorumda ama şaka tabiki adımı göremesemde aklınızdayım biliyorum hepinizi öpüyorum

valhiiii hızlıca yazınca cevaplaya basmış sonra eyvahhhhhhhhhhhh dedim yavuzgürayı yazmadım dedim kalbimdesinn ve kalbimizdesin balımmmmmmmmmmmmm

aman canım dikkat et kendine ve bebişe ..
sonuçlar iyi çıkar inş yarın alırsın ne olacak ...

:4 hoşgeldin nasılsın canım...dün burda kimse buluşamadı zaten..ilginç bi gündü....

:104::104::104::104::104:kızlar buz ziyeretçi ahsen olmasınnnnnnnnnnnnn hahahhahhahahahahahhahhahahh giremmeşltir kesin

ay kızlar alışmaıycaz ya da alışıcaz
:104: balıklı ne hoşş ayy :103::119::122::123::124::125::126:

Kızlar son durum şu ki 27 kasım cts günü doğum yapacağım tabi bu arada acele edip kendiliğinden gelmezse..açılmam var sancım var çünkü dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun canım sağsalim kavuş oğluşuna son zamanlar geçmek bilmiyor senle aramızda beş hafta var.
kızlar,günaydın ilk kez ben açtım heralde topiği....nerelerdesiniz.....
günaydın canım nasılsın.bir tuhaf olmuş bu kkya
iyiyim canım sen nasılsın kociş bana kızacak gene iş yap dedi ben sabahtan beri sallıyorum
:123::123::123::119::119:

bakın ne buldum :)))

sonuçların iyi çıkar inşallah canım
:104::104::104::104::104:kızlar buz ziyeretçi ahsen olmasınnnnnnnnnnnnn hahahhahhahahahahahhahhahahh giremmeşltir kesin

ben hayalet gibi dolaşıyorum zaten serpil ama yazmadım

ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmm ayy d,ğer odadaydım müşteri vardı hayaet gibi dolaşıyorsunn anam çok gülüdm yaaaaaa :))))))))))))

hayatkavuniçi beğendim beğenmediğimi yok galiba çok iğrenç kk a :)))))))

aman kızlar nelere alışmıyoruz ki bunada alışırız:))))hatta ben alıştım gibi hahahahaaaa
ahseeeeennnnnn
hoşgeldin canım......alışmaya çalışyoruz işte yeni kkya.....
Vala tam k k olmuş.....

hoşbulduk canım sen daimi burdasın galiba topiğin bekçisi oldun sen maaşta istersin şimdi bende burdayım diğer bilgisayarda az iş yapayım geleyim kociş şimdi aradı kontrol etti çalışıyom dedim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…