kuşum iyiyim ben,herşey yolunda,iki gün gecikmeden sonra gene nurtopu gibi bir reglim oldu....hehehehhe...hava kapalı,ben kapalı değilim....iyiyim....ama feci yoğunum,dün akşam iş götürdüm eve.....birazdan düzelirsin sen de merak etme......hayatkavuniçi ne haber nasılsın canım sabah kk giremedim bakım var diyordu zaten bu yeni halinide hiç sevmedim ben( sen nasılsın işlerin nasıl herşey yolundamı burada hava kapalı ve ben hiç kapalı havalrı sevmem içim kararıyor :)))))
kızlar yoğunum ara ara girip bakabiliyorum. Zaten kk bir yanda, face de toplu görüşmeler bir yanda, msn görüşmeleri bir yanda en sonunda beni işten atacaklar walla
kızlar yoğunum ara ara girip bakabiliyorum. zaten kk bir yanda, face de toplu görüşmeler bir yanda, msn görüşmeleri bir yanda en sonunda beni işten atacaklar walla
kızlar yoğunum ara ara girip bakabiliyorum. zaten kk bir yanda, face de toplu görüşmeler bir yanda, msn görüşmeleri bir yanda en sonunda beni işten atacaklar walla
kuşum iyiyim ben,herşey yolunda,iki gün gecikmeden sonra gene nurtopu gibi bir reglim oldu....hehehehhe...hava kapalı,ben kapalı değilim....iyiyim....ama feci yoğunum,dün akşam iş götürdüm eve.....birazdan düzelirsin sen de merak etme......
anam öyle bir yazmışsın ki,içim kararıyo diye...ben bile etkilendim yani burdan....hadi kalk bi sigara yak,kahve iç..kendine gel.....sevdiğin bi şarkı söyle..kocanı ara,aşkım seni çok seviyorum de......yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............
bu arada topik iğrenç ..ne bu ya..kırmızı kırmızı..zaten kırmızı görmek istemiyoruz.....yuhhhhhhhhhhhhhhh
ay ne biçim kk bu yaaa :119::119:
serpil02507+,cimcimes53+,busecan35+,nhlkpr+,seldayavuzguray,
başardımmmmmmmmmm
Nbr kızlar?
Biz oğluşla sabah 7:30 da evden çıktık yeni geldik.
Tiroit ve şeker testi yaptırdım ,şeker testi mahvetti nerdeyse bayılacaktım.
Öğleden sonra iki farklı hastaneden test sonuçları almam lazım ama pek mümkün görünmüyor kendimi iyi hissetmiyorum
oyyyyyyyyyyyyy canım benim kıyama sana dinensen biraz(( inşallhh sonuçlar güzel çıkar oğluşunu yerimmmmmmmmmmmmmmm
Sizler nasılsınız?
ay ne biçim kk bu yaaa :119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?