Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aa eklemiştimm tövbe tövbeee ana dur bakayımmm kuuz sana 15 yazmış oluyorum yine bir yerde hata yaptımm ((

--------------------------------------------------------------------------------

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................50
serpil.................122.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42..................2
fatoözel..................2
tualina...................1

toplam .............267

efnanimm....... 5

gizem..............5

serpil...............5

kumsal............5 1 kenzülarş

fatoözel............5

ebrar42............5

nhlpkr..............6 6 fetih 6 meryem yaniii aklımd akalmadı :))) idare ett

belenay.........1 fetih 1 meryem
tualina............1 fetih

listeyi bulmakta zorlanıyorum iki listeyi birleştirip birde gün içinde sık sık güncellerseniz nasıl olur yoruluorum ayol yaşlı ve hasta bir bayanım bennnnnnnnnnn:)))

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

belenay...............14
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................17
tualina....................1

toplam..................280 kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

kızlar bu arada okuduğunuz bütün dualara gönülden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum rabbim duysun sesimizi

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

belenay...............14
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................20

toplam..................282 kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

sabah hastaedeydim kızlar rapor çıkardım ilaçlar için...ve devlet okadar azını ödüyorki...allahım olmayanlara yardım etsin şunu anladımki çocuğu olmayıp fakir olan insanların anne olma hakları ellerinden alınmış...allah yar ve yardımcıları olsun...

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

belenay...............16
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................17

toplam..................282 kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

beni atlamşsın serpilim ahanda listenin son hali sanırsam:))

bendende kocaman bir AMııııııııııN dualarınızı kızlar...rabbim kabul etsin inşallah...

tualina iyiimsin canım

belanyım umarım iyisndir ebarraım ekledim yine kontrol edin

kızlar bazan liste karışıyor okuyan kontrolünü yapsın

nihalim pek yoğun işlerinde kolay geslin
kumsalım bende yoruldum ya

fatoözleim mamam yiyor :)))

bendende kocaman bir AMİİİİİİİİİİN dualarınızı kızlar...rabbim kabul etsin inşallah...

tualina dualarımızıç...... dualarınız değil...... sen ben biz hepimiz dualarımız canım benim biz hepimiz için okuyoruz hatta okuayamayn arkadşlarımızada okuyoruz mucuxxxxxxx

rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayır eyle hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle yanlız sana inanıyor yanlız sana güveniyor ve yanlız senden yardım diliyoruz hikmetinden sual olunmaz bunuda bilioruz kapına geldik el açtık yalvarıyoruz sen dualarımızı katında hayırla kabul eyle rabbim hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar nasip et bizim gibi hamile kalmaya çalışan bu aciz kullarınıda sen sevindir bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et sana layık kul rasule layık ümmet ana babasına layık evlat vatanına layık iinsan olmalarını nasip eyle dileğimiz budur katındaki güzelliklerden hayırlardan bizede nasip eyle rabbim amin

işte benim duam biraz geç kaldım ama olsun artık ucundan yetiştim sanırım

serpilim iyiyim kuzum bu ay yumurta takibi yaptırmıştım onun ilaçlarını yazırdım canım...3 tane yumoşum var şuan potansiyel olan...allahım yüzümü güldürür inşallah bu sefer benim ve hepimizin...bugünde evlilik yıl dönümümüz..4 yıl oldu ama daha dün gibi :))Aşkımı çok seviyorum ben çoooooooooooook....

canım benim o güzel yüreğinden akan o güzel cümlelere yürekten amainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nazlı kelebeğim rabbim yardım etsin cümlemize rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın

aminnnnnnnnnnn fıstığım aminnnnnnnnn amin güzel ruhlu ve yanı zamanda güzel hayaletimmma.s.a.s.:Saruboceq::teselli:

:1ninca::1ninca::1ninca:bazen ruhum kaybolmak istiyor ama yinede sizden kopmak ne mümkün bağlamışsınız beni gönül ipiyleopuyorumnanaktan
iyiyim iyim kuzum

tualina dualarımızıç...... dualarınız değil...... sen ben biz hepimiz dualarımız canım benim biz hepimiz için okuyoruz hatta okuayamayn arkadşlarımızada okuyoruz mucuxxxxxxx
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…