ama tatlım ben okuduğumu haber verememki siz haftaya cuma dua yapıcaksınız ben 2 hafta yokum evdede net yok sen o 10 u ekle ben onu okurum inş. cumaya kadar ... a.s
ayrıca bu liste yenimi ben 5 tane eklermisin demiştim oda yok ?
aa eklemiştimm tövbe tövbeee ana dur bakayımmm kuuz sana 15 yazmış oluyorum yine bir yerde hata yaptımm((
kızlar bu arada okuduğunuz bütün dualara gönülden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum rabbim duysun sesimizi
bendende kocaman bir AMİİİİİİİİİİN dualarınızı kızlar...rabbim kabul etsin inşallah...
tualina iyiimsin canım
belanyım umarım iyisndir ebarraım ekledim yine kontrol edin
kızlar bazan liste karışıyor okuyan kontrolünü yapsın
nihalim pek yoğun işlerinde kolay geslin
kumsalım bende yoruldum ya
fatoözleim mamam yiyor :)))
rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayır eyle hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle yanlız sana inanıyor yanlız sana güveniyor ve yanlız senden yardım diliyoruz hikmetinden sual olunmaz bunuda bilioruz kapına geldik el açtık yalvarıyoruz sen dualarımızı katında hayırla kabul eyle rabbim hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar nasip et bizim gibi hamile kalmaya çalışan bu aciz kullarınıda sen sevindir bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et sana layık kul rasule layık ümmet ana babasına layık evlat vatanına layık iinsan olmalarını nasip eyle dileğimiz budur katındaki güzelliklerden hayırlardan bizede nasip eyle rabbim amin
işte benim duam biraz geç kaldım ama olsun artık ucundan yetiştim sanırım
tualina dualarımızıç...... dualarınız değil...... sen ben biz hepimiz dualarımız canım benim biz hepimiz için okuyoruz hatta okuayamayn arkadşlarımızada okuyoruz mucuxxxxxxx
nazlı kelebeğim rabbim yardım etsin cümlemize rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınsabah hastaedeydim kızlar rapor çıkardım ilaçlar için...ve devlet okadar azını ödüyorki...allahım olmayanlara yardım etsin şunu anladımki çocuğu olmayıp fakir olan insanların anne olma hakları ellerinden alınmış...allah yar ve yardımcıları olsun...
aminnnnnnnnnnn fıstığım aminnnnnnnnn amin güzel ruhlu ve yanı zamanda güzel hayaletimmma.s.a.s.:Saruboceq::teselli:
iyiyim iyim kuzumtualina iyiimsin canım
belanyım umarım iyisndir ebarraım ekledim yine kontrol edin
kızlar bazan liste karışıyor okuyan kontrolünü yapsın
nihalim pek yoğun işlerinde kolay geslin
kumsalım bende yoruldum ya
fatoözleim mamam yiyor :)))
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:tualina dualarımızıç...... dualarınız değil...... sen ben biz hepimiz dualarımız canım benim biz hepimiz için okuyoruz hatta okuayamayn arkadşlarımızada okuyoruz mucuxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?