Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım alalhım 4 yıl değil 44 yılı nasip etsin tabbiki eşini seveceksin herşey çocuk değil ama rabbim sana şu oluşan yumurtalarından bir minik civciv versin inaşallhh inşalalh teadvin güzel sonuç verir evlilik yıl dönümüznü kutluyorum rababim bir yastıkta kocaltsın canıma.s.a.s. biliyormusun bir kız arakadşım evlilk yıldönümünd e hamile kaldı ve kzı oldu od akk dan arkadşımdı gerçi çok genç bir arkadşım ve sabahın ilk saatlerinde bana haber verdi ben yataktaydım düşün ve tlfda ağlamıştımm bana onu hatırlattın inşallhh evlilik yıldönümü hediyen olur aminnnnnnnnnnnn

ben çıkıyorum canlarım...namaz kılacağım ve ortalığıtoplamam lazım biraz evdeyim malum boşa geçmesin zamanım :)) serpilim ben yasini okudukça yazarım burdan güzelim....sevgilerimi yolluyorum hepinize...

geldi kaçtı olmasın ben yemeğe çıkıyorum kızlar cumanız mübarek olsun inci tanelerisiniz hepiniz öpüyorum sizleri görüşmek üzerehoşçakalın

canım duygulandırdın beni ( teşekkür ederim güzel dileklerin için...tabiki herşey çocuk değil buna inanıyoruz eşimde bende...inşallah bende arkadaşın gibi hediyem hamileliğim olur :)))

günün lafııııııııııııııııııııııııı

başları kalmadan bülüleri kalkıyor .......... :) hpt honeyin tatalı komşuusndan

kızlar zerdal hayıt kullanırken 40.günde adet görmüş bende beklesemmi acaba bugün 36.gün :))))))

kumsal aylintinde mesajlaşıyoruz oda malum tam gününde oldu yani 28 günde oldu onda güzel bir etki yaptı kumsal senin derdin test yapoamamamk hadi bekleylim pzt ikimiz test yapalım :))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…