serpilim iyiyim kuzum bu ay yumurta takibi yaptırmıştım onun ilaçlarını yazırdım canım...3 tane yumoşum var şuan potansiyel olan...allahım yüzümü güldürür inşallah bu sefer benim ve hepimizin...bugünde evlilik yıl dönümümüz..4 yıl oldu ama daha dün gibi :))Aşkımı çok seviyorum ben çoooooooooooook....
canım alalhım 4 yıl değil 44 yılı nasip etsin tabbiki eşini seveceksin herşey çocuk değil ama rabbim sana şu oluşan yumurtalarından bir minik civciv versin inaşallhh inşalalh teadvin güzel sonuç verir evlilik yıl dönümüznü kutluyorum rababim bir yastıkta kocaltsın canıma.s.a.s. biliyormusun bir kız arakadşım evlilk yıldönümünd e hamile kaldı ve kzı oldu od akk dan arkadşımdı gerçi çok genç bir arkadşım ve sabahın ilk saatlerinde bana haber verdi ben yataktaydım düşün ve tlfda ağlamıştımm bana onu hatırlattın inşallhh evlilik yıldönümü hediyen olur aminnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanbelenayım bir aminde senin duana tatlım benim :))))
canım duygulandırdın beni( teşekkür ederim güzel dileklerin için...tabiki herşey çocuk değil buna inanıyoruz eşimde bende...inşallah bende arkadaşın gibi hediyem hamileliğim olur :)))
arennnnnnnnnnnnnnn
slm hoşgeldin cnm
hoşbulduk teşekkürler Şeniz
ya ben bi arkadaşa bakıp çıkcaktım ama arkadaş sesimi duymadı sanırım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?