Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalllllllllllll korkuyorsun test yapmaktan biliyorum hadi bekleyelim ama hayıttan gecikmez ben iannamıyorum hayıtın en büyük özeliiği vucuttaki hormonlar zımpara görevi yapması

belki sesini duymadım canım olsun yinede hoşgeldin cnm olumunekankayizsmile

hoşbulduk canım
arkidiş duymuş sesimi kanumca geçti topiğe ben ara ara gelirim ziyarete kk nın delüsü gibi dolanıyo m. oldum görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: GÜNÜN LAFI KIZLAR HATTA HAFTANIN LAFI İLAN ETTİM :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol:

kumsal aylintinde mesajlaşıyoruz oda malum tam gününde oldu yani 28 günde oldu onda güzel bir etki yaptı kumsal senin derdin test yapoamamamk hadi bekleylim pzt ikimiz test yapalım :))))))))))))))))))))))))
yok kuzum şaka yapıyorum ben yarın yapıcaktım ama sen bekle dersen bekelrim seni bitanem
zerdalda adet düznesiliği varmıydı ki acaba ?
evet canım benim vardı
kumsalllllllllllll korkuyorsun test yapmaktan biliyorum hadi bekleyelim ama hayıttan gecikmez ben iannamıyorum hayıtın en büyük özeliiği vucuttaki hormonlar zımpara görevi yapması

nasılda biliyorusn ne hissettiğimi evet canım korkuyorum çünkü dün 1 bugün 2 başka diyarlardayım

kumsalım tamam yapama korkularımız yenelim önce olmazmı ama şuda var korkuyla yaşamkatnsa cesur ölmeyi tercih edrim :)))9 ne laftı ama :)))))))

aylinte mısrada sende zerdalda adet düzensiliği var hımmm hayıt aylinte yaradı bence işin garibi mısradada kıpırtılar var bende zaten muhteşem bir etki yaptı :) ee bakalım bekleyeceğiz göreceğiz ama ben galiba testi yapacağımm :)) dermişim ama teste para vermeme ateş ölçerim anlarım ne olacağını hhahahhahahhahaha

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................50
serpil.................122.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................17
fatoözel..................2
tualina....................1

toplam..................282 kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

beni atlamşsın serpilim ahanda listenin son hali sanırsam:))

kumsalım tamam yapama korkularımız yenelim önce olmazmı ama şuda var korkuyla yaşamkatnsa cesur ölmeyi tercih edrim :)))9 ne laftı ama :)))))))
güzel lafmış beeee:1closedeyes:
yarın sabah cesurca bi iş yapıp kurtalıyım şu korkularımdan
ben bekledikçe sonuç değişmicek boşa eziyet ediyorum kendime bennnnnn
belki miniğim gelmiştir :asigim:

slm herkese hayırlı cumalar sizinle bi cuma karşılaşmıştım bugün yine cuma ozamanda yazmıştım Allah BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE isteklerimizi alnımıza kader diye yazsın hayırla inşallah dualarımızı kabul etsin

canım benim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım öğlen dualarımız etik geri sayfalarda mevcut rabbim kabul etsin canım a.s.

serpil 5 yasin okudum eklersen sevinirim Rabbim eksiklerimle beraber kabul etsin ve bana eksiklerimi kapatmam için güç ve imkan bağışlasın inşallah

güzel lafmış beeee:1closedeyes:
yarın sabah cesurca bi iş yapıp kurtalıyım şu korkularımdan
ben bekledikçe sonuç değişmicek boşa eziyet ediyorum kendime bennnnnn
belki miniğim gelmiştir :asigim:

inşalalhh miniğğn göbüşüne konmuştur evet güzel bir laf KORKUYLA YAŞAMAKTANSA CESUR ÖLMEYİ TERCİH EDERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…