belki sesini duymadım canım olsun yinede hoşgeldin cnm olumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: GÜNÜN LAFI KIZLAR HATTA HAFTANIN LAFI İLAN ETTİM :)))
yok kuzum şaka yapıyorum ben yarın yapıcaktım ama sen bekle dersen bekelrim seni bitanemkumsal aylintinde mesajlaşıyoruz oda malum tam gününde oldu yani 28 günde oldu onda güzel bir etki yaptı kumsal senin derdin test yapoamamamk hadi bekleylim pzt ikimiz test yapalım :))))))))))))))))))))))))
evet canım benim vardızerdalda adet düznesiliği varmıydı ki acaba ?
kumsalllllllllllll korkuyorsun test yapmaktan biliyorum hadi bekleyelim ama hayıttan gecikmez ben iannamıyorum hayıtın en büyük özeliiği vucuttaki hormonlar zımpara görevi yapması
kızlar duaya yetişemedim allah hepinizin dualarını kabul etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnn
kızlar duaya yetişemedim allah hepinizin dualarını kabul etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım
arkidiş duymuş sesimi kanumca geçti topiğe ben ara ara gelirim ziyarete kk nın delüsü gibi dolanıyo m. oldum görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmişteki dualara bak bebeğim amin de kendini duanıd yazarsın tatalım biliyorum kocagöbekli patronun varııdı
güzel lafmış beeee:1closedeyes:kumsalım tamam yapama korkularımız yenelim önce olmazmı ama şuda var korkuyla yaşamkatnsa cesur ölmeyi tercih edrim :)))9 ne laftı ama :)))))))
slm herkese hayırlı cumalar sizinle bi cuma karşılaşmıştım bugün yine cuma ozamanda yazmıştım Allah BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE isteklerimizi alnımıza kader diye yazsın hayırla inşallah dualarımızı kabul etsin
güzel lafmış beeee:1closedeyes:
yarın sabah cesurca bi iş yapıp kurtalıyım şu korkularımdan
ben bekledikçe sonuç değişmicek boşa eziyet ediyorum kendime bennnnnn
belki miniğim gelmiştir :asigim:
canım benim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar canım öğlen dualarımız etik geri sayfalarda mevcut rabbim kabul etsin canım a.s.
serpil 5 yasin okudum eklersen sevinirim rabbim eksiklerimle beraber kabul etsin ve bana eksiklerimi kapatmam için güç ve imkan bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?