Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar göğüs ağrısı demek eşittir adet ve hamilelik demek...regliniz geciktiyse ve hala göğüsleriniz ağrıyosa hamilesiniz demek...(((biliyosunuzdur da:)))))
aslında hamilelikle adet belirtisi arasında hiç fark yok gibi.....sadece biri kırmızılı biri kırmızısız....

kızlar bi de hamilelikte göğüsler şişiyo..benimki eşşek gibi olmuştu...daha 3 haftalık hamileyidim..taş gibiydi....seksi oluyo yani...

ayyyy süper yorum biri kırmızılı biri beyaz süper çok hoşuma gitti güleyim bari çok yoruldum gece çalış gündüz çalış oyyyyy

kızlar bi de hamilelikte göğüsler şişiyo..benimki eşşek gibi olmuştu...daha 3 haftalık hamileyidim..taş gibiydi....seksi oluyo yani...

desene kocalar çatlayacak hevesinden benim ki hesap yapıyor hamile kalırsan ben senden ne kadar ayrı kalacam diye bir de o halde görünce eriyip biter herhalde

aman netie bişi oldu zor bela geldimm :))))

seladcım son 5 günmü benim son dakikalrımm hahhahahahhha

hayatkavuniçi evet öyle değilmii göğüsler ilk belirtii bende ne yazıkki tık belirti olmuyor .))))

ayyyy bizde eşimle 90 dakika doldu uzatmalara geçtik ondada olmazsa penaltılara gidecez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…