Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................50
serpil.................122.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................17
fatoözel..................2
tualina....................1

toplam..................287kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

beni atlamşsın serpilim ahanda listenin son hali sanırsam:))

ben geldimmm geçmişide okudum

bende yine 17 yazıyor Yasin haber vereyim dedim kaydirigubbakcemile3

günün lafına koptum

Kumsalcım korkma test yapmaktan yavf olsa da olmasada durmak yok yola devam ümitsizliğe yer yok tatlım

ben bilem ümitlendim tüp bebek kesin olduğu halde ....Rabbim nasip ettiyse neden olmasın dimi canım

inşallah o ateşin bu sefr şaşırıtr seni canım
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar amiinn allah razı olsun efnanopuyorumnanaktan
inşalalhh miniğğn göbüşüne konmuştur evet güzel bir laf KORKUYLA YAŞAMAKTANSA CESUR ÖLMEYİ TERCİH EDERİM

inşalalh serpilcim bu lafa:içelim:

evet ümitsizlik ve kokulara yer yok siz bakmayın bana kızlar arda sapıtıyorum işte yarın sabah yapıyorum testi ve buraya yazıyorum ümitlenicen tabi ebrarcım ne olacağını allah bilir bizde bunun farkındayız ve tüm kalbimizle inanıyoruz opuyorumnanaktan

buda bendeb olsun

AŞK, çocuk bahçesinde kaydırakta kaymak gibidir, her seferinde usanmadan, zevkle çıkmaktır kaydırağın merdivenlerinden. Zamanla, kimi dibe vurmaktan, kimi basamakları her seferinde tekrar tekrar çıkmaktan usanır. Ben ikisinden de usandım. SIKILDIM oynamıyorum. Şimdi parkın köşesinde ki salıncaktayım, sallanıyorum kafama göre, bir ileriiiiii,bir geri..

serpil 5 yasin okudum eklersen sevinirim Rabbim eksiklerimle beraber kabul etsin ve bana eksiklerimi kapatmam için güç ve imkan bağışlasın inşallah

amin canım :Saruboceq:

belanıyım galiba en son hali bulistenin valhi benimde başım dönüyor kızlar atladığım varsa kontrol edin

hayırdır neden başın dönüyor lisyteyi toparlayamadınız diyemi, yoksa başka sebeplermi var zemuszemus

amin canım amin :Saruboceq::Saruboceq:

güzel lafmış beeee:1closedeyes:
yarın sabah cesurca bi iş yapıp kurtalıyım şu korkularımdan
ben bekledikçe sonuç değişmicek boşa eziyet ediyorum kendime bennnnnn
belki miniğim gelmiştir :asigim:

inşallaaaaaaaaaaaaaah

kızlar duaya yetişemedim allah hepinizin dualarını kabul etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnn

amin bugün yokluğun çok belli wallaha opuyorumnanaktan

kızlar zerdal hayıt kullanırken 40.günde adet görmüş bende beklesemmi acaba bugün 36.gün :))))))

ayyyy kumsal ne kadar rahatsın. kızbenim 36 günüm olacak varya sezaryen bile olurdum doğurmaya kalkardım kaydirigubbakcemile3

canlarımmm ben yemeğe gidiyorum zemuszemus

afiyet olsun balım

arennnnnnnnnnnnnnn

aramıza hoşgeldin elfkaya

geldi kaçtı olmasın ben yemeğe çıkıyorum kızlar cumanız mübarek olsun inci tanelerisiniz hepiniz öpüyorum sizleri görüşmek üzerehoşçakalın

özletme kendini belenayım afiyet olsun :gitme:

kolay gelsin canım kendine iyi bak. opuyorumnanaktan

öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun inşallah daha nice 44 yıllar görürsünüz.bu ay inşallah o yumoşlar işe yarar daha fazla aramak zorunda kalmazsınız bebişinizi :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız güldürdün beni sende hep gül canım emi
yok cnım busefer işi şanşa bırakmıcam yarın kesin tets yapıyorum ve buraya yazıyorum:Saruboceq:

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................50
serpil.................122.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................20
fatoözel..................2
tualina....................1

toplam.............289kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

beni atlamşsın serpilim ahanda listenin son hali sanırsam:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız güldürdün beni sende hep gül canım emi
yok cnım busefer işi şanşa bırakmıcam yarın kesin tets yapıyorum ve buraya yazıyorum:Saruboceq:
sende hep gül canım benim inşallah yarınki test sonucuna göre hep birlikte güleriz burada

çok hoş yaaaaaaaaa

ebarraım düzenledim bugün salak gibiyi idare edin canımm

fatoözeli m harika sen haftanın lafını atlamışsın hpt_honey derlemesinden

kızlar cehnenem gibi kumsal son kararaınmı yarın test yapıp yapmamakta

benim göğüslerim şimeye başladı hayıt mucizesi :))) malum her ay fosss tu :)))

ebarar42canım bugün pek yorgun hissediyorum

fatoözelim canım benim sezaryana çok güldümmm

ahsenim bebeşimiz nasıl

kızlar performans sıfır bende :)))))))))))))) arapsaçına çevirdim herşeyi ya siz bulun ben bulamdım bu sabah hpt honey yazmıştı :)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…