gecede mi yaptınız dua ve her cumada yapıyonouz sanırım dimi şimdi griye dönüp okucam inşallah
inşallah o ateşin bu sefr şaşırıtr seni canımaylinte mısrada sende zerdalda adet düzensiliği var hımmm hayıt aylinte yaradı bence işin garibi mısradada kıpırtılar var bende zaten muhteşem bir etki yaptı :) ee bakalım bekleyeceğiz göreceğiz ama ben galiba testi yapacağımm :)) dermişim ama teste para vermeme ateş ölçerim anlarım ne olacağını hhahahhahahhahaha
hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar amiinn allah razı olsun efnanopuyorumnanaktanslm herkese hayırlı cumalar sizinle bi cuma karşılaşmıştım bugün yine cuma ozamanda yazmıştım Allah BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE isteklerimizi alnımıza kader diye yazsın hayırla inşallah dualarımızı kabul etsin
inşalalhh miniğğn göbüşüne konmuştur evet güzel bir laf KORKUYLA YAŞAMAKTANSA CESUR ÖLMEYİ TERCİH EDERİM
ben geldimmmgeçmişide okudum
bende yine 17 yazıyor Yasin haber vereyim dedim kaydirigubbakcemile3
günün lafına koptum
Kumsalcım korkma test yapmaktan yavf olsa da olmasada durmak yok yola devam ümitsizliğe yer yok tatlım
ben bilem ümitlendim tüp bebek kesin olduğu halde ....Rabbim nasip ettiyse neden olmasın dimi canım
serpil 5 yasin okudum eklersen sevinirim Rabbim eksiklerimle beraber kabul etsin ve bana eksiklerimi kapatmam için güç ve imkan bağışlasın inşallah
belanıyım galiba en son hali bulistenin valhi benimde başım dönüyor kızlar atladığım varsa kontrol edin
slm herkese hayırlı cumalar sizinle bi cuma karşılaşmıştım bugün yine cuma ozamanda yazmıştım Allah BU CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE isteklerimizi alnımıza kader diye yazsın hayırla inşallah dualarımızı kabul etsin
güzel lafmış beeee:1closedeyes:
yarın sabah cesurca bi iş yapıp kurtalıyım şu korkularımdan
ben bekledikçe sonuç değişmicek boşa eziyet ediyorum kendime bennnnnn
belki miniğim gelmiştir :asigim:
kızlar duaya yetişemedim allah hepinizin dualarını kabul etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnn
kızlar zerdal hayıt kullanırken 40.günde adet görmüş bende beklesemmi acaba bugün 36.gün :))))))
canlarımmm ben yemeğe gidiyorum zemuszemus
arennnnnnnnnnnnnnn
geldi kaçtı olmasın ben yemeğe çıkıyorum kızlar cumanız mübarek olsun inci tanelerisiniz hepiniz öpüyorum sizleri görüşmek üzerehoşçakalın
ben çıkıyorum canlarım...namaz kılacağım ve ortalığıtoplamam lazım biraz evdeyim malum boşa geçmesin zamanım :)) serpilim ben yasini okudukça yazarım burdan güzelim....sevgilerimi yolluyorum hepinize...
serpilim iyiyim kuzum bu ay yumurta takibi yaptırmıştım onun ilaçlarını yazırdım canım...3 tane yumoşum var şuan potansiyel olan...allahım yüzümü güldürür inşallah bu sefer benim ve hepimizin...bugünde evlilik yıl dönümümüz..4 yıl oldu ama daha dün gibi :))Aşkımı çok seviyorum ben çoooooooooooook....
rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayır eyle hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle yanlız sana inanıyor yanlız sana güveniyor ve yanlız senden yardım diliyoruz hikmetinden sual olunmaz bunuda bilioruz kapına geldik el açtık yalvarıyoruz sen dualarımızı katında hayırla kabul eyle rabbim hamile olan arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar nasip et bizim gibi hamile kalmaya çalışan bu aciz kullarınıda sen sevindir bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et sana layık kul rasule layık ümmet ana babasına layık evlat vatanına layık iinsan olmalarını nasip eyle dileğimiz budur katındaki güzelliklerden hayırlardan bizede nasip eyle rabbim amin
işte benim duam biraz geç kaldım ama olsun artık ucundan yetiştim sanırım
amin canım :Saruboceq:
hayırdır neden başın dönüyor lisyteyi toparlayamadınız diyemi, yoksa başka sebeplermi var zemuszemus
amin canım amin :Saruboceq::Saruboceq:
inşallaaaaaaaaaaaaaah
amin bugün yokluğun çok belli wallaha opuyorumnanaktan
ayyyy kumsal ne kadar rahatsın. kızbenim 36 günüm olacak varya sezaryen bile olurdum doğurmaya kalkardım kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun balım
aramıza hoşgeldin elfkaya
özletme kendini belenayım afiyet olsun :gitme:
kolay gelsin canım kendine iyi bak. opuyorumnanaktan
öncelikle evlilik yıldönümün kutlu olsun inşallah daha nice 44 yıllar görürsünüz.bu ay inşallah o yumoşlar işe yarar daha fazla aramak zorunda kalmazsınız bebişinizi :Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin
sende hep gül canım benim inşallah yarınki test sonucuna göre hep birlikte güleriz buradakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız güldürdün beni sende hep gül canım emi
yok cnım busefer işi şanşa bırakmıcam yarın kesin tets yapıyorum ve buraya yazıyorum:Saruboceq:
buda bendeb olsun
AŞK, çocuk bahçesinde kaydırakta kaymak gibidir, her seferinde usanmadan, zevkle çıkmaktır kaydırağın merdivenlerinden. Zamanla, kimi dibe vurmaktan, kimi basamakları her seferinde tekrar tekrar çıkmaktan usanır. Ben ikisinden de usandım. SIKILDIM oynamıyorum. Şimdi parkın köşesinde ki salıncaktayım, sallanıyorum kafama göre, bir ileriiiiii,bir geri..
aaaaaa kaçırmışım demekki dur az sonra dönüp bakrım canım.çok hoş yaaaaaaaaa
ebarraım düzenledim bugün salak gibiyi idare edin canımm
fatoözeli m harika sen haftanın lafını atlamışsın hpt_honey derlemesinden
:roflol::roflol::roflol: GÜNÜN LAFI KIZLAR HATTA HAFTANIN LAFI İLAN ETTİM :)))
:roflol::roflol::roflol: GÜNÜN LAFI KIZLAR HATTA HAFTANIN LAFI İLAN ETTİM :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?