Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bendede bi halsizlik var canım hiç bişey yapmak istemiyorum mirmirmirmir

bide bugün a.öf. final sonuçları açıklanacaktı merakla bekliyorum ahal tık yok dalga geçiyolar insanla yaa klava:

bendede bi halsizlik var canım hiç bişey yapmak istemiyorum mirmirmirmir

bide bugün a.öf. final sonuçları açıklanacaktı merakla bekliyorum ahal tık yok dalga geçiyolar insanla yaa klava:

al bendende o kadar ciidi yorgun hissediyorum kendimi ne elim ne kolum kalkar oldu havada sıcak inşallh sonuçalrın güzel çıkar canım valalhi gözlerim ekranını şeşşebeş şeşbeş görmeye başadı birde çok sıcak burasısempatiksalakcinni

bunu tekarra okuyun kzılar biraz uyuşukşuğumuz açılsın:) haftanın lafı burda gizli

sağol canım inş. güzel çıksa düzelirim sankim biraz a.s

havadan yaa o halsizlik filan hep gerçi senin orası daha beterdir yine bizim buralara biraz serin rahat nefes alabiliyosun

sanırım sıcaklardan alın benden de o kadar walla. eve gidip yatıp uyumak istiyorum. zaten dün gecede geç yattım. sabah bir uyandım ezan okunuyor tekrar uyudum bir kalktım 7 olmuş aptal gibi oldum. birde sıcak mahvetti beni.

kaydirigubbakcemile3 kızlar çoşmuşsunuz allah eksikliğini vermesin

gel canım gel sensiz olurmu hiçolumunekankayizsmile

niahlim ebarraım kumsalım fatoözelim ya cehenenm gibi burası vallhi ağustos sıcağını yaşıyoruz şuan biz bu sıcağı o ay yaşardık

bu fıkramı ne :1shok: gerçekmi anlamadı ben fransız gibim oldum

evet canım son kararım be akşam eve gider gitmez düğüne gidicem o yüzden eve gitmeden tetsimi alıp yarın sabah kociş gittikten sonra yapıcam
gelir yazarım sonucu buay fossss olmucak serpilim
sende hep gül canım benim inşallah yarınki test sonucuna göre hep birlikte güleriz burada

inşallah canım benim inşalah

kumsalım inşallh canım foss olmaz yalnız bu ay vucudumu iyi tanıyorum çok rahatım hele vikviklerimin şimesi hoşuma giiti pekde güzel oluyorlar :) şişince canım yarın sabah ilk işimmm buraya gelmek olacakk

niahlim ebarraım kumsalım fatoözelim ya cehenenm gibi burası vallhi ağustos sıcağını yaşıyoruz şuan biz bu sıcağı o ay yaşardık
orda olup kumsala havlumu serip denize girip sonra güneşlenmek istiyorumm
inşallah canım benimm evet şişince güzel oluyor ama ben pek sevmiyom zatibüyük
tamam canım yarın neler olucak bakalım
kumsal sen bizim herşeyimizsinnnnnnnnn

oyy caım sende benimmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…