kızlar cehnenem gibi kumsal son kararaınmı yarın test yapıp yapmamakta
benim göğüslerim şimeye başladı hayıt mucizesi :))) malum her ay fosss tu :)))
ebarar42canım bugün pek yorgun hissediyorum
fatoözelim canım benim sezaryana çok güldümmm
ahsenim bebeşimiz nasıl
allah seni kahretmesin teyzeciğim :roflol::roflol::roflol::roflol: teyzem biraz azgın galiba :roflol::roflol::roflol:fatozöel yorulma diye sana özel buldum
bendede bi halsizlik var canım hiç bişey yapmak istemiyorum mirmirmirmir
bide bugün a.öf. final sonuçları açıklanacaktı merakla bekliyorum ahal tık yok dalga geçiyolar insanla yaaklava:
serpil söledim selamını çok sevindi bu seferkiler biraz ayıp dün çöpcülere 15 milyon vermiş o kadın herkesten zevk alıyo azcık parasınıda iyilik yapıyo neyse dün soyundum gecelikle uzandım dio kapının girişinde böle somyamı derler o var ona uzanmış ben geldim sanmış öle kalmış oda su faturası kesen çocuk dalmış içeri bende öle s.....ler gibi utandım dio oda ne bulduysa üstüne kapamış çocuk .teyze fatura yazmıyorum bişi harcamamışsın demiş teyzeden soğuk su istemiş. Rabbim dio ben çöpcüleree verdim faturam gelmedi hikmete bak dio . sokatan serseri okul çocukları geçiyo onlarada başları kalkmadan cükleri kalkıyo bunların dio delikafadulden
al bendende o kadar ciidi yorgun hissediyorum kendimi ne elim ne kolum kalkar oldu havada sıcak inşallh sonuçalrın güzel çıkar canım valalhi gözlerim ekranını şeşşebeş şeşbeş görmeye başadı birde çok sıcak burasısempatiksalakcinni
al bendende o kadar ciidi yorgun hissediyorum kendimi ne elim ne kolum kalkar oldu havada sıcak inşallh sonuçalrın güzel çıkar canım valalhi gözlerim ekranını şeşşebeş şeşbeş görmeye başadı birde çok sıcak burasısempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kızlar çoşmuşsunuz allah eksikliğini vermesin
Alıntı:
hpt_honey kullanıcısından alıntı
serpil söledim selamını çok sevindi bu seferkiler biraz ayıp dün çöpcülere 15 milyon vermiş o kadın herkesten zevk alıyo azcık parasınıda iyilik yapıyo neyse dün soyundum gecelikle uzandım dio kapının girişinde böle somyamı derler o var ona uzanmış ben geldim sanmış öle kalmış oda su faturası kesen çocuk dalmış içeri bende öle s.....ler gibi utandım dio oda ne bulduysa üstüne kapamış çocuk .teyze fatura yazmıyorum bişi harcamamışsın demiş teyzeden soğuk su istemiş. Rabbim dio ben çöpcüleree verdim faturam gelmedi hikmete bak dio . sokatan serseri okul çocukları geçiyo onlarada başları kalkmadan cükleri kalkıyo bunların dio
bunu tekarra okuyun kzılar biraz uyuşukşuğumuz açılsın:) haftanın lafı burda gizli
bu fıkramı ne :1shok: gerçekmi anlamadı ben fransız gibim oldum
serpil ağustosta sideye gidecem ben amannnnnnnnnn böle olursa mahvoluruzniahlim ebarraım kumsalım fatoözelim ya cehenenm gibi burası vallhi ağustos sıcağını yaşıyoruz şuan biz bu sıcağı o ay yaşardık
ebrara gerçek hpt_honeyin komşusu çok şirin bir kadın dünkü sohbetini yazmış hpt honey :)))) bu yaşlı teyzede çok laf varmış :))
evet canım son kararım be akşam eve gider gitmez düğüne gidicem o yüzden eve gitmeden tetsimi alıp yarın sabah kociş gittikten sonra yapıcamkızlar cehnenem gibi kumsal son kararaınmı yarın test yapıp yapmamakta
benim göğüslerim şimeye başladı hayıt mucizesi :))) malum her ay fosss tu :)))
ebarar42canım bugün pek yorgun hissediyorum
fatoözelim canım benim sezaryana çok güldümmm
ahsenim bebeşimiz nasıl
sende hep gül canım benim inşallah yarınki test sonucuna göre hep birlikte güleriz burada
kumsal sen bizim herşeyimizsinnnnnnnnnevet canım son kararım be akşam eve gider gitmez düğüne gidicem o yüzden eve gitmeden tetsimi alıp yarın sabah kociş gittikten sonra yapıcam
gelir yazarım sonucu buay fossss olmucak serpilim
inşallah canım benim inşalah
hımm baya ilginç bi komşuymuş kaydirigubbakcemile3
haftanın lafınıu bulabildinmi son satırlarda :)))))))))))))))
orda olup kumsala havlumu serip denize girip sonra güneşlenmek istiyorummniahlim ebarraım kumsalım fatoözelim ya cehenenm gibi burası vallhi ağustos sıcağını yaşıyoruz şuan biz bu sıcağı o ay yaşardık
inşallah canım benimm evet şişince güzel oluyor ama ben pek sevmiyom zatibüyükkumsalım inşallh canım foss olmaz yalnız bu ay vucudumu iyi tanıyorum çok rahatım hele vikviklerimin şimesi hoşuma giiti pekde güzel oluyorlar :) şişince canım yarın sabah ilk işimmm buraya gelmek olacakk
kumsal sen bizim herşeyimizsinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?