kızlar herkez yorgun rehavet çokmüş topiğe akannehir
kızlar vallhi mayıştım ben zaten birde canım deniz istiyorki sormayın gitsin belki gece gideriz denize
kumsalım al havlunu gell haaa bu arada benim vikvikler minik şişince güzel oluyor .)) pek sevdimm
ebrar demek yakaladınn haftanın lafını
niahlim belliki yoğunsun canımm
ayyy evet hepimiz dökülüyoruz resmen :)) düğünde fazla ayakta kalama kurtlarını fazla fdökmeeeeeeee
ayyy evet hepimiz dökülüyoruz resmen :)) düğünde fazla ayakta kalama kurtlarını fazla fdökmeeeeeeee
kumsalım gözükmezmi vallhi galiba akşam denize gideriz ben gece daha çok seviyorum denizi çok hoş oluyor antalya zaten ışılışıl gece sahil o kadar tatalı oluyorkii
haftanın lafına yorum yapmadın niahlmmm
aaaaaaaaaaa serpil yapmamzmıym gülücükler ile yaptım yorumumu ama yine yapayım bence yüzyılın lafi çok güldüm okurken
canım adetime genelde 1 hafta kala şişer acır taş gibi olur ustube yatamam hatta ama hamileliktede çok şişmişti yani her iki belirti olarak kabul edilebilir sempatiksalakcinnikızlar göğüsler adete yakınmı şişiyordu yoksa daha öncemi bilgisi olan varmı ben 1.5 yıldır unuttumda
canım adetime genelde 1 hafta kala şişer acır taş gibi olur ustube yatamam hatta ama hamileliktede çok şişmişti yani her iki belirti olarak kabul edilebilir sempatiksalakcinni
BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ
gizemm79...............12 haziran kırmızı
kumsal...................12-14 haziran
lizbeth80.................12-18 haziran
Busecan.................?
serpil..................... 21 haziran?
aylint......................22 haziran
deniko.....................22 haziarn
mısra......................23 haziran
nhlpr........................25 haziran
tualina......................27 haziran
Fotosozel................27 Haziran
ebrar42.....................28 haziran
belenay....................01 temmuz
hpt_honey...............25 haziran ( niahllee çfte bayram )
masalımmmm........ iyi hissetiğinde yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?