Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar vallhi mayıştım ben zaten birde canım deniz istiyorki sormayın gitsin belki gece gideriz denize

kumsalım al havlunu gell haaa bu arada benim vikvikler minik şişince güzel oluyor .)) pek sevdimm

ebrar demek yakaladınn haftanın lafını

niahlim belliki yoğunsun canımm

nasıl güzel olurdu ya kum deniz güneş ay ben tatil moduna girdim kızlar
o zaman güzel olur serpilim hoş gözüküyor

ayyy evet hepimiz dökülüyoruz resmen :)) düğünde fazla ayakta kalama kurtlarını fazla fdökmeeeeeeee

sünnet düğünü canım onucağımı zannetmiyorum zaten otel salonunda davet gibi bişey olucak yemekli falan ay ben sevmiyorum böyle ortamları çok yapmacuk geliyor bana hepsi gösteriş açık havada olucak vur patlasın çal oynasın ohhh mis kendi düğünümün bile salonda olmasını istememiştim ben

kumsalım gözükmezmi vallhi galiba akşam denize gideriz ben gece daha çok seviyorum denizi çok hoş oluyor antalya zaten ışılışıl gece sahil o kadar tatalı oluyorkii

evet o tarz organizsoyonları bende sevmem zorunlu katılıyorum tamamne elalame gösteriş inanın bana ama işte bizde böyle seviyoruz türkmilleti olarak

ayyy evet hepimiz dökülüyoruz resmen :)) düğünde fazla ayakta kalama kurtlarını fazla fdökmeeeeeeee

kumsalım gözükmezmi vallhi galiba akşam denize gideriz ben gece daha çok seviyorum denizi çok hoş oluyor antalya zaten ışılışıl gece sahil o kadar tatalı oluyorkii

bende çok severim geceleri ışıklar falan gecenin tadı ayrı

kızlar göğüsler adete yakınmı şişiyordu yoksa daha öncemi bilgisi olan varmı ben 1.5 yıldır unuttumda
canım adetime genelde 1 hafta kala şişer acır taş gibi olur ustube yatamam hatta ama hamileliktede çok şişmişti yani her iki belirti olarak kabul edilebilir sempatiksalakcinni

canım adetime genelde 1 hafta kala şişer acır taş gibi olur ustube yatamam hatta ama hamileliktede çok şişmişti yani her iki belirti olarak kabul edilebilir sempatiksalakcinni

hımm o zaman normal benimde adetime 5 gün kala şişmeye başladı demekii hormonlarım düzelmiş :)) şişiyorda pzt günü benim kırmız günüm

slm canlarım nasılsınız ben buğün pek giremedim işgüç işte.aman ne güzel deniz muhabbetleri bu sıcakta ne güzel gider bende gelcem ama denizeeee((

bu arada kızlar salı gunune dr den randevu aldım daha doğrusu kankam gidicekti banada al bende geleyim dedim çok alakasız aldım yani randevuyu kafam karıştı şimdi adam hayırdır diycek akannehir gerçi cuma tatile gidicem ya bakın bır derim tam regli haftası gerçi adam neye baksın ayyyyyyyy

serpilim belkide kırmızı gelmez bebiş gelir niye bu kadar eminsinki kırmızı olduğundan allaalaaa bebiş buraya eller havaya bebiş buraya eller havaya:))))))

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

ahsenim hoşgeldin evet ttail moduna girdikk

nihalim işine karışmak gibi olmasın ama bence ttail dönüşü dr git yani tatailde ne dr ne bebek düşün kafanı rahatlat dönüşte daha rahat olmazmı ne dersin hem bir takım tahliler adetliyjken yapılıyor bir abla tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…