Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Dedi naber ? Dedim iyidir. Dedi ee dedi. Nee dedim. Dedi iyidir. Dedim ne dedin? Dedi ne dedin? Kim dedi dedi. Kim ne dedi dedi. arkadaşım yazmış şimdi

serpilim belkide kırmızı gelmez bebiş gelir niye bu kadar eminsinki kırmızı olduğundan allaalaaa bebiş buraya eller havaya bebiş buraya eller havaya:))))))

ahsenim zannetmiyorum bebek olacağını yan,i 1,5 yıldır popomu yırrtım olmadı şimdide benim işlerim var pek bebek modunda değilim bu hayıt biraz bedenimi düzenen sokuyor iyi hiisetiğimde bebek işine bakacağım canım bu yaz çok doluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkk birde malum eşim yoktu yani inan halen daha yok koca ayda adam yokk yani bu yüzden rabimin gücüne gitmesin istememde olmasını bu görev çekilr gibi değil şen dul bile değiiim

evet bence öyle yap yani tatilde hiçbirşeyi düşünme şimdi dr gidersin kafan karışır aman salall gitsinnnnnn

belanyım canım

ebrara kafamız kıyak oldu

kızlar 5 gibi mısra kahve içmeye gelecek

Manyak Bi Fıkra xD
Bir gün tavşan ormanda koşu yapıyormuş. Yolda esrar içen zürafaya rastlamış.
-Zür...afa kardeş bırak böy...le şeyleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş,
ve koşmaya başlamışlar. ıleride kokain çeken file rastlamışlar.
-Fil kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım sağlıklı kalalım demişler,
...başlamışlar 3ü koşmaya. Az ileride eroin vuran aslana rastlamışlar,
tavşan: -aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım demiş.
Aslan gerinmiş tavşana bir yumruk patlatmış..
zürafa sormuş: -aslan kardeş niye vurdun tavşana?
Aslan cevap vermiş: -bu manyak ne zaman extasy içse bütün ormanı peşine takıp koşturuyor :

sen şimdi istemiyorsun ya kesin olurrrrrrrr:))))inşallah beklemediğin bir anda göbüşüne konar sende şaşırırsın ne yani istemem diyemezsin o kadar bekledikten sonrakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2dün bir dizide bir kere beraber oldular kız hamile kalmış deniz yıldızında......hadiii leeeennnn dedim bu kadar kolaymııı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: süperdi ya

ay o dizilere çok gülüyorum ben eşime geçen söyledim millet havadan kapıyo herhalde diye Çok üzgünüm çoook

nihaaaalll çok hoştu yaaaa çok güldüm güzelmiş.hep zeytinden dinlerdik sendende hoşşş oldu bu arada zeytin yok galiba bu aralar girmiyor..

sorma hayatım bu kadar kolay işte birkered hamile kalıyorlar melekle korusndadad öyle değilmiydi :))))))))))))))))))) ben 100 kere denedim 1 kere kalamdım :))))))))) ahsenim gerçekten şuan istemiyorum bunu samimiyetimle söylüyorum

bende onu söylüyorum işte istemediğin bir anda girsin hayatınaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey:bu arada kızlar 300. sayfayı devirmişiz maşallah bize dur 300 sayfa niyetine iki döneyimm:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

ahsenim sağol canım benim umarım .))))

belanyım özlüyorum seni benn

niahlim susutun uyudunmu
ebarraım sonuçlar ne olduu açıklandımıı?
fatoözel bayağı yoğun ....

kumsalım deniz biizi bekliyor

kızlar az önce ayıptır söylemesi bizim küçük patronu bebek baklavasını yedik eşi hamileymiş
adam uçuyor resmen

:teytey:bu arada kızlar 300. sayfayı devirmişiz maşallah bize dur 300 sayfa niyetine iki döneyimm:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim: içelim güzlleşelimm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar az önce ayıptır söylemesi bizim küçük patronu bebek baklavasını yedik eşi hamileymiş
adam uçuyor resmen

uçmazmı canım benim senin haberinlede uçacağız hadi halaya tey tey tey:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…