Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kaydirigubbakcemile3

Serpilcim evet ümitsizlik yakışmıyor sana gelecek inş. yeğenimiz bizde teyzoş olucaz olumunekankayizsmile

yok tatlım nerde sempatiksalakcinni ordaki adama tırlattı bi site açıköğretimlilller diye ordaki konuşmaları bi görsen arayan araya adam kimine 15.00 te olabili demiş

kimine 17.00 de kimine haftaya kalacak gibi delikafadulden

öyle daha çok sıkıntı oluyo hayırlısı bakalım ben olmuycam ya ondan merak ediyorum 2 hafta öğrenemiycem bugün açıklansa stressiz olucam gerçi kötü olsada oturup ders çalışacak değilim ya delikafadulden amann karışık bişey canım :içelim:

ebrarım umutsuz değilim ilk defa içimden hamile olmak gelmiyor bunu samimiyetimle söylüyorum gerçekten bu yaz ben tatil moduna girdim biraz kendimi toparlayacağım yani çok işim var kardeşimn düğünü var ben hepsini yapıyorum iş yaşamım var alacak verecek meselleri serbest çalışıyorum piyaslar zorluyor bizii yani o kadar çok programım dolu ki ev taşıyacağım yani şuan bebek işiyle uğraşamam kışa kadar uğraşamayacağım birde eşimin görevi çok can sıkıcı buda beni çok düşündürüyor

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:teytey:bu arada kızlar 300. sayfayı devirmişiz maşallah bize dur 300 sayfa niyetine iki döneyimm:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
maşallah
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aminnn inşallah ya biran eşim, düşündüm ne yapardı acaba:çok üzgünüm:

Alalhım önce silzere nasip etsin benim zaten pek hevesimde kalamdıı eşimin iki oğlu var yeter onlar aman olursa olur olmasaa zaten bu yaştan sonra pekde hevesim kalamdıı

kumsal işin özetine bak baklavanın tadını çıkart :sm_cool: :sm_cool:
çıkardım kuzum darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:

hep böyle zmanlarda gelmiyormu sıpalar zaten gelince hepsini unutturu sana bitanem
sen sakın sıkma canını

kumsallllll bebbeğim canım yap şu testi eşinde aynı şeyleri yapardıı allahım bugce senin için rabbime yalavaracağım canım benim kuzum benim bak şimdi ağlatacaksınbilmiyorumkismile

öyle deme canım ya bi umut olur sana bi yaşama sevinci bi kalp çarpıntısı zaten 2-3 ay pek sıkıntısı olmaz inş. yaz biter işlerini toparlarsın düğünü atlatırsın sonra bebişinle dertleşirsin kışında ve yaza doğru daha bahar gelmeden bebeğin gelir sana erguvan kokularıyla miss gibi kucağında olur :asigim:

kumsal soğudum dersem inanırmısın hiç bir heyecan kalamdı emin ol hiççç zerre kadar sankii evrim değişiyorum bunu bende bilmiyorum işte

kumsallllll bebbeğim canım yap şu testi eşinde aynı şeyleri yapardıı allahım bugce senin için rabbime yalavaracağım canım benim kuzum benim bak şimdi ağlatacaksınbilmiyorumkismile

canım benim yarın sabah ilk işim o olucak serpilcim canım benim allah razı olsun allah ne muradın varsa versin canım ama sakın ağlamak yok hep gül sen canım hep gül Şeniz

oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyy prenseslerimm eee ne yapayım kızdım küstüm:umursamaz:
busecamnn test yapmadı heycanla bıraktı biiz mısra test yamadı bilgi vermedi kumsal çin işkencesi çektirdi bealnay küstü herşeye girmedi doğru dürüst gizem kırmıızlara büründü üldü ağladıı ee ne yapayım benimde hevesim kalamdı motivasyonum bozulduu ya haksızmıyım kızlar ya

ben bişi yapmadım ama bilmiyorumkismile

eee yani kızlar öyle değilmii rresmen çin işkencesi yaşadıkk beklemem modunda yalanmı kumsal :))

nihalim tataile gidecek dr araya sokuyor ya bırak dr git keyfini çıkart tatailin stresten arın belki hamiş kalırsın ya bunları düşünün istiyorum pozitif olun istiyorumm ben boshayallersmile

kumsal soğudum dersem inanırmısın hiç bir heyecan kalamdı emin ol hiççç zerre kadar sankii evrim değişiyorum bunu bende bilmiyorum işte

canım şuan seni anlıyorum çünkü bende çok yaşaıyorum bu durumu hepsi geçiyor en fazla 1 hafta sonra başa sarıyor kaset gibi hayırlsıı serpilim olucak bak görürüsün hiç ummadığın bir anda gelicek bebeğin sana ve herşey biranda değişicek ben inanıyorum sen anne olucaksın ve buna çok az bir zaman kaldı

kumsalım ben zaten inanıyorum burda herkes hamiş kalacakk bende kalıcamm buna inanıyorum zatenn ama inan bir haber duymak istiyorum güzel bir haber inşallhhh şöyle hamile halayları çekelim istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…