Manyak Bi Fıkra xD
Bir gün tavşan ormanda koşu yapıyormuş. Yolda esrar içen zürafaya rastlamış.
-Zür...afa kardeş bırak böy...le şeyleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş,
ve koşmaya başlamışlar. İleride kokain çeken file rastlamışlar.
-Fil kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım sağlıklı kalalım demişler,
...başlamışlar 3ü koşmaya. Az ileride eroin vuran aslana rastlamışlar,
tavşan: -aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım demiş.
Aslan gerinmiş tavşana bir yumruk patlatmış..
zürafa sormuş: -aslan kardeş niye vurdun tavşana?
Aslan cevap vermiş: -bu manyak ne zaman extasy içse bütün ormanı peşine takıp koşturuyor :
ahsenim sağol canım benim umarım .))))
belanyım özlüyorum seni benn
niahlim susutun uyudunmu
ebarraım sonuçlar ne olduu açıklandımıı?
fatoözel bayağı yoğun ....
kumsalım deniz biizi bekliyor
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Manyak Bi Fıkra xD
Bir gün tavşan ormanda koşu yapıyormuş. Yolda esrar içen zürafaya rastlamış.
-Zür...afa kardeş bırak böy...le şeyleri gel koşup sağlıklı yaşayalım demiş,
ve koşmaya başlamışlar. İleride kokain çeken file rastlamışlar.
-Fil kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım sağlıklı kalalım demişler,
...başlamışlar 3ü koşmaya. Az ileride eroin vuran aslana rastlamışlar,
tavşan: -aslan kardeş bırak böyle zararlı şeyleri gel koşalım demiş.
Aslan gerinmiş tavşana bir yumruk patlatmış..
zürafa sormuş: -aslan kardeş niye vurdun tavşana?
Aslan cevap vermiş: -bu manyak ne zaman extasy içse bütün ormanı peşine takıp koşturuyor :
maşallah:teytey:bu arada kızlar 300. sayfayı devirmişiz maşallah bize dur 300 sayfa niyetine iki döneyimm:dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ahsenim sağol canım benim umarım .))))
belanyım özlüyorum seni benn
niahlim susutun uyudunmu
ebarraım sonuçlar ne olduu açıklandımıı?
fatoözel bayağı yoğun ....
kumsalım deniz biizi bekliyor
uçmazmı canım benim senin haberinlede uçacağız hadi halaya tey tey tey:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::içelim::içelim::içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
çıkardım kuzum darısı bizlerin başına inşallah:Saruboceq:kumsal işin özetine bak baklavanın tadını çıkart :sm_cool: :sm_cool:
ebrarım umutsuz değilim ilk defa içimden hamile olmak gelmiyor bunu samimiyetimle söylüyorum gerçekten bu yaz ben tatil moduna girdim biraz kendimi toparlayacağım yani çok işim var kardeşimn düğünü var ben hepsini yapıyorum iş yaşamım var alacak verecek meselleri serbest çalışıyorum piyaslar zorluyor bizii yani o kadar çok programım dolu ki ev taşıyacağım yani şuan bebek işiyle uğraşamam kışa kadar uğraşamayacağım birde eşimin görevi çok can sıkıcı buda beni çok düşündürüyor
Alalhım önce silzere nasip etsin benim zaten pek hevesimde kalamdıı eşimin iki oğlu var yeter onlar aman olursa olur olmasaa zaten bu yaştan sonra pekde hevesim kalamdıı
ebrarım umutsuz değilim ilk defa içimden hamile olmak gelmiyor bunu samimiyetimle söylüyorum gerçekten bu yaz ben tatil moduna girdim biraz kendimi toparlayacağım yani çok işim var kardeşimn düğünü var ben hepsini yapıyorum iş yaşamım var alacak verecek meselleri serbest çalışıyorum piyaslar zorluyor bizii yani o kadar çok programım dolu ki ev taşıyacağım yani şuan bebek işiyle uğraşamam kışa kadar uğraşamayacağım birde eşimin görevi çok can sıkıcı buda beni çok düşündürüyor
serpil alsanaalsanasmile ne dimek bu şimdi aa mubarek gun dualar ettik şimdi böyle olmaz canım cımAlalhım önce silzere nasip etsin benim zaten pek hevesimde kalamdıı eşimin iki oğlu var yeter onlar aman olursa olur olmasaa zaten bu yaştan sonra pekde hevesim kalamdıı
kumsallllll bebbeğim canım yap şu testi eşinde aynı şeyleri yapardıı allahım bugce senin için rabbime yalavaracağım canım benim kuzum benim bak şimdi ağlatacaksınbilmiyorumkismile
ben bişi yapmadım ama bilmiyorumkismileoyyyyyyyyyyy oyyyyyyyy prenseslerimm eee ne yapayım kızdım küstüm:umursamaz:
busecamnn test yapmadı heycanla bıraktı biiz mısra test yamadı bilgi vermedi kumsal çin işkencesi çektirdi bealnay küstü herşeye girmedi doğru dürüst gizem kırmıızlara büründü üldü ağladıı ee ne yapayım benimde hevesim kalamdımotivasyonum bozulduu ya haksızmıyım kızlar ya
kumsal soğudum dersem inanırmısın hiç bir heyecan kalamdı emin ol hiççç zerre kadar sankii evrim değişiyorum bunu bende bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?