Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hımm anlaşıldıııı canımcım haklısınnn sen moralini bozma kendini iyi hisset biz dualarımızla sevgimizle hep yanındayız senin lafın değilmi olumlu düşün herşey pozitif olsun diye

serpilllll :teytey: serpil :teytey: a.s. a.s. :asigim:
:içelim:
:dance: hihoyyyt :dance: :dance: hihoyyyt :lepi: kaydirigubbakcemile5

seni çokkkkkk seviyoruz herşey çok güzel olacak inş. bizde teyzoş olucaz :lepi:

nihalim hiç ağlama kandıramsıın benii bakk eşin güzel bir sürpriz hazırlamış sende güzelce tadaını çıkart hayat o kadar kısakiii o 10 günlük tatilde ye iç gez dolaş dinlen bol bol sevgi saç eşine bütün kışın stresini at gel bomba gibii güzlece dr başlangıcı kafa rahat olmalı yoksa ben gibi stres yaşarsın keyfini çıkart tatilin ne bebek ne dr hiç birşeyi düşünme

aaa hava sıcak halsizlik var sınavım açıklanamadı sempatiksalakcinni gözüm başım döndü

küsmeyin bak kaydirigubbakcemile

canımsın sen ya eğer yarın olmazsa öğrendiğim zaman ilk sana yazıcam canım inşallah önce senden alırız bu haberi sen motivasyon olursun bize bazaen herşey istediğimiz gibi olmuyor serpilm evet çok haklısın fazla nazlandım ben galiba ama motivasyıonun bozulmasın

haklısın bitanem haklısın ama sende pozitif bak lütfen bizim dularımız var inancımız var
rabbim er yada geç karşılığını verecektir hadi toparlan artık bakimmopuyorumnanaktan

slm canlarım dr.dan geldim şimdi kum döküyomuşuuum
sancım vardı gittim tahlilde çıktı
allahım sağlık versin kızlar en önemlisi o
fatosozel, ebrar42, serpil02507+, kumsal+, abroad
nasılsınız hatunlarr çıtırlarım benim

evetttttttttttttttttt hepimiz pozitif olmalyızzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))) yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evet evet evtt yaşasın yaz yaşasın hayat yaşasın tatail yaşasın umutlar yaşasın herşeyyy

bu ara hepiniz yaramaz prensesler oldunuz bende küstüm işte :kedi:

kim küstürdü seni ooooooooooy oooooy oooy kıyamamolumunekankayizsmile

serpil sen böyle ota boka ağlamaz sızlanmazdınlmaz: kız ne oldu sana yoksa hamilemisin aklinialirimsmile aman allahım inşallaaaaaaaaaaaaaah olumunekankayizsmile

kumsal soğudum dersem inanırmısın hiç bir heyecan kalamdı emin ol hiççç zerre kadar sankii evrim değişiyorum bunu bende bilmiyorum işte

duymamış olayım sakın haaaaaa lmaz:

kumsallllll bebbeğim canım yap şu testi eşinde aynı şeyleri yapardıı allahım bugce senin için rabbime yalavaracağım canım benim kuzum benim bak şimdi ağlatacaksınbilmiyorumkismile

aaaaaa yok serpil var sende bir şeyler kızım bence sen bir test yaptır önce kaydirigubbakcemile5

Alalhım önce silzere nasip etsin benim zaten pek hevesimde kalamdıı eşimin iki oğlu var yeter onlar aman olursa olur olmasaa zaten bu yaştan sonra pekde hevesim kalamdıı

ama böyle söyleme bak Allahın gücüne gider :tomato:

canım benim geçmiş olsun aaa kum olayını iyi bilirim 3 kere taş düşürmüş biri olarakk alalhım dikket et sancısı pistir onun dr ne dedii bol bo su içç

tamammmmm haksısın kraliçem ya ben çok gaza geliyorum arkadaşım hadi gidelim diyo atlıyorum

ha yeri gelmişken bir lafta bende rahmetli babanemden yine kim si...k...m hıyar derse bir avuç tuzla koşarsın

fatoözelim yok bende birşey olsa zaten ilk siz duyarsınzı eşimden önce :)))))))

zeytin ya ben çok züldüm şimdi pistir onun sancısı

tamammmmm haksısın kraliçem ya ben çok gaza geliyorum arkadaşım hadi gidelim diyo atlıyorum

ha yeri gelmişken bir lafta bende rahmetli babanemden yine kim si...k...m hıyar derse bir avuç tuzla koşarsın

babbanen erzurumlumu bu bizm oranın lafıdırda :))))))))))))))))))))))))))

evetttttttttttttttttt hepimiz pozitif olmalyızzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))) yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evet evet evtt yaşasın yaz yaşasın hayat yaşasın tatail yaşasın umutlar yaşasın herşeyyy

işte budur nabız normale döndü :lepi:

:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt:sm_cool: :sm_cool:

ne güzel yaşıyoruz sağlığımız var evimiz yuvamız sayamayacağımız kadar çok şeyimiz var tüm bunlar için elhamdülillah

bebişimizde oalcak inş...

evet kızlaaaaaaaaaaaaar şurada biraz ayrıldım halinize bak yaaaaa. hadi halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: serpil kız mendili al halayın başına geç birde benim aşılama tutmuş filan olur
tutturamadan düşürmeyelim hadi hadi geç halay başına :teytey::teytey::teytey::teytey:
ahsen sende gel ama yavaş oyna gülüm çok zıplama, ebrar, kumsal, nihaaaaaaaaaaaal
hadi kızlar halaya :teytey: :teytey:

ebrarım evet çok şükür gören gözlerimiz var tutan ellerimiz var seven yüreklerim z var

zeytinim bizi bilgilendir lütfen

niahlim anladım yine biizm oraların lafı işte demek babanenn azerii .)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…