:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:bu ara hepiniz yaramaz prensesler oldunuz bende küstüm işte :kedi:
oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyy prenseslerimm eee ne yapayım kızdım küstüm:umursamaz:
busecamnn test yapmadı heycanla bıraktı biiz mısra test yamadı bilgi vermedi kumsal çin işkencesi çektirdi bealnay küstü herşeye girmedi doğru dürüst gizem kırmıızlara büründü üldü ağladıı ee ne yapayım benimde hevesim kalamdımotivasyonum bozulduu ya haksızmıyım kızlar ya
canımsın sen ya eğer yarın olmazsa öğrendiğim zaman ilk sana yazıcam canım inşallah önce senden alırız bu haberi sen motivasyon olursun bize bazaen herşey istediğimiz gibi olmuyor serpilm evet çok haklısın fazla nazlandım ben galiba ama motivasyıonun bozulmasınoyyyyyyyyyyy oyyyyyyyy prenseslerimm eee ne yapayım kızdım küstüm:umursamaz:
busecamnn test yapmadı heycanla bıraktı biiz mısra test yamadı bilgi vermedi kumsal çin işkencesi çektirdi bealnay küstü herşeye girmedi doğru dürüst gizem kırmıızlara büründü üldü ağladıı ee ne yapayım benimde hevesim kalamdımotivasyonum bozulduu ya haksızmıyım kızlar ya
eee yani kızlar öyle değilmii rresmen çin işkencesi yaşadıkk beklemem modunda yalanmı kumsal :))
nihalim tataile gidecek dr araya sokuyor ya bırak dr git keyfini çıkart tatailin stresten arın belki hamiş kalırsın ya bunları düşünün istiyorum pozitif olun istiyorumm ben boshayallersmile
bu ara hepiniz yaramaz prensesler oldunuz bende küstüm işte :kedi:
oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyy prenseslerimm eee ne yapayım kızdım küstüm:umursamaz:
kumsal soğudum dersem inanırmısın hiç bir heyecan kalamdı emin ol hiççç zerre kadar sankii evrim değişiyorum bunu bende bilmiyorum işte
kumsallllll bebbeğim canım yap şu testi eşinde aynı şeyleri yapardıı allahım bugce senin için rabbime yalavaracağım canım benim kuzum benim bak şimdi ağlatacaksınbilmiyorumkismile
Alalhım önce silzere nasip etsin benim zaten pek hevesimde kalamdıı eşimin iki oğlu var yeter onlar aman olursa olur olmasaa zaten bu yaştan sonra pekde hevesim kalamdıı
slm canlarım dr.dan geldim şimdi kum döküyomuşuuum
sancım vardı gittim tahlilde çıktı
allahım sağlık versin kızlar en önemlisi o
fatosozel, ebrar42, serpil02507+, kumsal+, abroad
nasılsınız hatunlarr çıtırlarım benim
tamammmmm haksısın kraliçem ya ben çok gaza geliyorum arkadaşım hadi gidelim diyo atlıyorum
ha yeri gelmişken bir lafta bende rahmetli babanemden yine kim si...k...m hıyar derse bir avuç tuzla koşarsın
evetttttttttttttttttt hepimiz pozitif olmalyızzzzzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))) yupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evet evet evtt yaşasın yaz yaşasın hayat yaşasın tatail yaşasın umutlar yaşasın herşeyyy
ben de malayalıyım ama bizdede öyle söylerlerbabbanen erzurumlumu bu bizm oranın lafıdırda :))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?