Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar hadi yaaaaaaaaaaaa halaya katılın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt beni çok hoplatmayın

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar hadi yaaaaaaaaaaaa halaya katılın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt beni çok hoplatmayın

sen kenarda dur canımcım ahsenle siz alkış yapın biz oynarız :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytsositososito sositososito

sıcak başıam vurdu benimde sempatiksalakcinni

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi:

süper ya ben bu partiye bayılıyorumm ohhhhh yandanan yandann ahsen fazla hoplama ohhh yandann hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:jeyyar:

ohhhhhhhhhhhhhhh be kurtalrımı döktüm çatlayacağım gülmekten ya .))))))))))))) harikayız ya vallahii zırdeliler gurubuu oldkk :)))))))))))))))))))) harikayızzzzzzzzzzzzzzzzz:sm_cool::roflol::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canımmmmmm geçmiş olsun dikkat et gel halaya kumlar dökülür senden de :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

günün sözlerine kim s... hıyar dres bir avuç tuz alıp hıyaraa hihoyyyt:teytey::teytey::teytey::hulya::hulya::teytey:e

koşucaz tabiki kim tuz derse başka şeçeneğimiz mi var ooooooooooh yandan yandan oooooooooh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kız bir durabilsem durucam ama davul zurna sesi duydummu duramam yerimde dedimya ben malatyalıyım :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyyt

hadi serpillllllllllllllllllllll ooooooooh mısra içinde yandaaaaaaaaaaan busecim içinde oooooooooh :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

sempatiksalakcinni hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:

yakışır tey tey

kızlar yoruldum ben ya azıcık mola verelimmi aaaaaaaaaaah ahhhhhh busemde olsaydı

kız dün ne kadar hevesliydi oynamaya kandil diye hep oturttuk kızı :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

buseeeeeeeeeeeeeeeeem bu senin için :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey:

işte bu canımın içi. ama sen galiba hamilesin serpil bu ruh halin hiç normal değil bacım

kızlar yoruldum ben ya azıcık mola verelimmi aaaaaaaaaaah ahhhhhh busemde olsaydı

kız dün ne kadar hevesliydi oynamaya kandil diye hep oturttuk kızı :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay evet ya kzı oturttukk ayyy çatladım ben kızlar sizi şişesiniz inşallhh ayyy yemin ererim çatladmmm ohhh be neşem yerine geldii :))))))))))))))))))))hihoyyyt

süpersin ya öldüm öldüm ölüdmm dersem yalan olmazz :) harilkasınız ya harikaaaaaaaaa hayıtmı içtimm kafam güzelleştiii:içelim:

işte sana yakışanda bu canımcım :1hug: üzülmek umutsuzluğa kapılmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…