:lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar hadi yaaaaaaaaaaaahalaya katılın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt beni çok hoplatmayın
sen kenarda dur canımcım ahsenle siz alkış yapın biz oynarız :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytsositososito sositososito
sıcak başıam vurdu benimde sempatiksalakcinni
slm canlarım dr.dan geldim şimdi kum döküyomuşuuum
sancım vardı gittim tahlilde çıktı
allahım sağlık versin kızlar en önemlisi o
fatosozel, ebrar42, serpil02507+, kumsal+, abroad
nasılsınız hatunlarr çıtırlarım benim
günün sözlerine kim s... hıyar dres bir avuç tuz alıp hıyaraa hihoyyyt:teytey::teytey::teytey::hulya::hulya::teytey: e
sen kenarda dur canımcım ahsenle siz alkış yapın biz oynarız :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytsositososito sositososito
sıcak başıam vurdu benimde sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkishihoyyyt
sempatiksalakcinni hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:ohhhhhhhhhhhhhhh be kurtalrımı döktüm çatlayacağım gülmekten ya .))))))))))))) harikayız ya vallahii zırdeliler gurubuu oldkk :)))))))))))))))))))) harikayızzzzzzzzzzzzzzzzz:sm_cool::roflol::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
işte bu canımın içi. ama sen galiba hamilesin serpil bu ruh halin hiç normal değil bacımohhhhhhhhhhhhhhh be kurtalrımı döktüm çatlayacağım gülmekten ya .))))))))))))) harikayız ya vallahii zırdeliler gurubuu oldkk :)))))))))))))))))))) harikayızzzzzzzzzzzzzzzzz:sm_cool::roflol::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar yoruldum ben ya azıcık mola verelimmi aaaaaaaaaaah ahhhhhh busemde olsaydı
kız dün ne kadar hevesliydi oynamaya kandil diye hep oturttuk kızı :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar yoruldum ben ya azıcık mola verelimmi aaaaaaaaaaah ahhhhhh busemde olsaydı
kız dün ne kadar hevesliydi oynamaya kandil diye hep oturttuk kızı :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay evet ya kzı oturttukk ayyy çatladım ben kızlar sizi şişesiniz inşallhh ayyy yemin ererim çatladmmm ohhh be neşem yerine geldii :))))))))))))))))))))hihoyyyt
sempatiksalakcinni hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:
yakışır tey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?