Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

süpersin ya öldüm öldüm ölüdmm dersem yalan olmazz :) harilkasınız ya harikaaaaaaaaa hayıtmı içtimm kafam güzelleştiii:içelim:

yarasın gülüm güzelliğine güzellik katsın senin yarasın :içelim::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

allah neşemizi bozmasın kızlar :1hug::1hug::1hug:

:sm_cool:arkadaşlar ben çıkıyorum herkeze hayırlı haftasonları diliyorum kendinize iyi bakın anacım:dance::dance::dance::dance:

ben bayılıyorum bu halay moduna ya hepiniz sağolsun varolun hamile olun aminnnnnnnnnnnnnnn

işte sana yakışanda bu canımcım :1hug: üzülmek umutsuzluğa kapılmak yok

hepimize yakışan bu gülüm zaman zaman umutsuzluğa kapılacağımız zamanda olacak tabiki ama birbirimizi motive edicez. burada ki duruşuyla herkesi her zaman motive eden hep serpildir. eeeeeh bazen onunda motive olmaya ihtiyacı oluyor tabiki.

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

serpil senin için mısraaaaaaaaaaaaaaa buseeeeeeeeeee nihaaaaaaaaaal belenaaaaaaaay
sezeeeeeeeeeeeeeen :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

kız daha kim avrdı isimleri aklıma gelmedi :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

harikasın fato yaaaaaaaaaaaa harika bir akşamdıı muhteşemm eğlendimm zaten içimişim hayıtı çalır olmuşumm :)))

kumsalım ben zaten inanıyorum burda herkes hamiş kalacakk bende kalıcamm buna inanıyorum zatenn ama inan bir haber duymak istiyorum güzel bir haber inşallhhh şöyle hamile halayları çekelim istiyorumm
çekicez bitanem inşalalh onun içinde çekicez
canım benim çok geçmiş olsun ben çok iyi bilirim o mereti sana tavsiyem bol bol su iç canım başka çaresi yok bunun ben iyiyim canım şükür
geldimm geldimm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:sm_cool:arkadaşlar ben çıkıyorum herkeze hayırlı haftasonları diliyorum kendinize iyi bakın anacım:dance::dance::dance::dance:

sanada iyi hafta sonları canım benim kendine çok dikkatet öpüyorum kocamanŞeniz

kızlar şimdi eczaneden geldim kendime ateş ölçer aldım djital şimdi bana bununla ilgili bilgileri verirseniz sevinirim deneme olsun die ilk dıl altı ölçümü yaptım bu gun 27.gundeyim şu an ateşim 36.8 ben 30 ila 34 gunde bir regli olyorum

ben bu ateş işini bir çözsem zaten varya anasını bile satıcam ama anlamayadım gitti kııııııız o ne biçim ateş öyle 36,8 yanıyorsun sen sempatiksalakcinni

nihal şu beklenmeyen adet günlerimiz tablosunu yeni sayfaya taşısana tatlım ya ben onuda beceremiyorum ohaoldumsmile. şimdi sen de tablo taşıyamıyorsun ateş ölçemiyorsun ne b....ka yarıyorsun :sinifsinif: diycen ama öğrencem söz guclubacismile

tamam fatoşş ay çok eğlendim yeni oyuncağımla şimdi 37.50 çıktı demin beceremişim :))

kız sorma çok ateşliyim bennn havalarda böyle acaba ondan mı
ne alakası var hava herkese sıcak o zaman herkesin ateşi tavan yapar bacım ama bu ateş olayını daha yataktan kalkmadan ölçüyorlar. her sabah aynı saatte. sahi kızlar ya şunu banada öğretin yarından iyibaren bende ölçmeye başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…