sempatiksalakcinni gerçekten mi normal mi pekikızlar wcden geliyorum benim kırmızılar yola çıkmışlar
bunada şukur tabii rabbım vakti saatini biliyodurama üzülmüyorum bunada şükür 2.kez kendiliğinden oluyor inşallah yavaş yavaş düzene giricek
kızlar wcden geliyorum benim kırmızılar yola çıkmışlar
tamam fatoşş ay çok eğlendim yeni oyuncağımla şimdi 37.50 çıktı demin beceremişim :))
şimdi biri yazar bende yeni başlıycamne alakası var hava herkese sıcak o zaman herkesin ateşi tavan yapar bacım ama bu ateş olayını daha yataktan kalkmadan ölçüyorlar. her sabah aynı saatte. sahi kızlar ya şunu banada öğretin yarından iyibaren bende ölçmeye başlayayım
sempatiksalakcinni gerçekten mi normal mi peki
bunada şukur tabii rabbım vakti saatini biliyodur
hoşgeldin mısraaa nasılsınnn merak ettik seniMrb ciciler
Evde internet problemi yaşıyorum bu yüzdenm kaç gündür geemedim ama aklım hep sizde.
Şimdi Serpil in ofisine geldim ordan yazıyorum umarım herşey yolundadır.
bıraktım kuzum rahat rahat gelsinler bende rahatlıyımolsun gülüüüüüm bırak gelsinler. gelecekleri varsa görecekleride var. :dance: :dance::dance:
ohohhhhhhhhho sen dahada yanmaya başladın kız:teytey:
Mrb ciciler
Evde internet problemi yaşıyorum bu yüzdenm kaç gündür geemedim ama aklım hep sizde.
yok bebeğim normal mı derken baya kanama mı die sordum yoksa lekelenme mi ?normalmi derken nihalcim ilaçsız kendiliğinden sadece hayıt içiyorum
evet canım hayırlısı olsun bizde beklicez napalım zmanı gelince olucak allahın izniyle
Mrb ciciler
hımmm şöyle ben biraz peçeteyle içeri doğru baktımda böyle kırmızılı pembeli olaraktan bulaştı peceteye muhtemelen sabaha sökülür canımyok bebeğim normal mı derken baya kanama mı die sordum yoksa lekelenme mi ?
Canım tuhaf sancılarım haicinde iyiyim cnm.Sizlerde iyisinizdir umarım
kumsalcım üzülme sende tatlım hayırlısı olsun :1hug:
kumsal+, Mısra, fatosozel+ size iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum eve gitme zmanı bi sürü işim var yavf :1rolleyes: hiçte yapasım yok ...
kumsalcim hayırlısı canımm yaa ne diyim bilmiyorumkismile senınde dediğin gibi kendiliğinden sökmüş bu ay ilaçsız oda büyük bişi durmak yok yola devam hatta önumuzdeki maçlara bakıcaz
:lepi: canımsınn ama ne guzel dun dualarını bol bol ettin dime :hooray:aynen öyle canım daha önümde çok önemli maçlar var kupayı kaldırana kadar devam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?