Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ama üzülmüyorum bunada şükür 2.kez kendiliğinden oluyor inşallah yavaş yavaş düzene giricek

kızlar wcden geliyorum benim kırmızılar yola çıkmışlar

olsun gülüüüüüm bırak gelsinler. gelecekleri varsa görecekleride var. :dance: :dance::dance:

tamam fatoşş ay çok eğlendim yeni oyuncağımla şimdi 37.50 çıktı demin beceremişim :))

ohohhhhhhhhho sen dahada yanmaya başladın kız:teytey:

Mrb ciciler
Evde internet problemi yaşıyorum bu yüzdenm kaç gündür geemedim ama aklım hep sizde.
Şimdi Serpil in ofisine geldim ordan yazıyorum umarım herşey yolundadır.

şimdi biri yazar bende yeni başlıycam

olsun gülüüüüüm bırak gelsinler. gelecekleri varsa görecekleride var. :dance: :dance::dance:

ohohhhhhhhhho sen dahada yanmaya başladın kız:teytey:
bıraktım kuzum rahat rahat gelsinler bende rahatlıyım
Mrb ciciler
Evde internet problemi yaşıyorum bu yüzdenm kaç gündür geemedim ama aklım hep sizde.
Şimdi Serpil in ofisine geldim ordan yazıyorum umarım herşey yolundadır.

mısracım hoşgeldin nasılsın canım özledikkŞeniz

yok bebeğim normal mı derken baya kanama mı die sordum yoksa lekelenme mi ?
hımmm şöyle ben biraz peçeteyle içeri doğru baktımda böyle kırmızılı pembeli olaraktan bulaştı peceteye muhtemelen sabaha sökülür canım
Canım tuhaf sancılarım haicinde iyiyim cnm.Sizlerde iyisinizdir umarım

iiyiz mısracım şükürler olsun inşallah senden güzel haberler alırız:Saruboceq:

kumsalcım üzülme sende tatlım hayırlısı olsun :1hug:

kumsal+, Mısra, fatosozel+ size iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum eve gitme zmanı bi sürü işim var yavf :1rolleyes: hiçte yapasım yok ...

kumsalcim hayırlısı canımm yaa ne diyim bilmiyorumkismile senınde dediğin gibi kendiliğinden sökmüş bu ay ilaçsız oda büyük bişi durmak yok yola devam hatta önumuzdeki maçlara bakıcaz

üzüzlmüyorum bitanem bebiş yoksa gelsin diye dua etmiştim zati çok şükür kendiliğinden oluyorum iyi akşamlar bitanemŞeniz

kumsalcim hayırlısı canımm yaa ne diyim bilmiyorumkismile senınde dediğin gibi kendiliğinden sökmüş bu ay ilaçsız oda büyük bişi durmak yok yola devam hatta önumuzdeki maçlara bakıcaz

aynen öyle canım daha önümde çok önemli maçlar var kupayı kaldırana kadar devam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…