Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayyyy ben bırakırmıyım sizii buranın demirbaşıyım hahahhahhahahahhahahahhahahah tatlım benim

kumsalım özelden cevap yazamadım ben iyim merak etme olması gerekn buydu canım herşey zamanla yerine oturur yetrki bizler yaşamdan kopmaylım :)) benim için en hayırlısı bu karradıı canım ani alınmış bir karar değil uzatmalar oynanmıştı altın gollerin sonucu bu hayatım

canım benim serpilcim önemli olan senin nasıl hissettiğin sen iyi ol yeter herşeyde bir hayır vardır
sen gerçekten çok değerli bir kadınsın seviyom seniiii

canım benim serpilcim önemli olan senin nasıl hissettiğin sen iyi ol yeter herşeyde bir hayır vardır
sen gerçekten çok değerli bir kadınsın seviyom seniiii

cimcime dua almadım bu hafta ewet
biraz yoğunluğum var çünkü kendime güvenemedim açıkçası
ama 2 tane alabilirim
yetişmezse birini eşime havale ederim
yaz banada 2 tane

yine ne oldu çok geride kaldım şimdi işinede elemanınada başlayacağım sövmeye ne kaçırdım anlatın bakalım serpil ne kararı bu canım

yine ne oldu çok geride kaldım şimdi işinede elemanınada başlayacağım sövmeye ne kaçırdım anlatın bakalım serpil ne kararı bu canım

tatlım merak etme ben artık bekar bir hatunum saklanack herhangi birşey yok ben eşimden ayrıldım artık bebbek yolunda değiim ama sizin yanınzdayım hepde olacağım canım :))) profilimi değiştermedim bekar hatunum hahhahahhahahahahhaha

Karın ağrısımı gelin birde bana sorun oturamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum yumurtalar büyüdü herhalde yarın bir olsada ne kadar oldu bilsek oyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…