Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...

senin şu adamcıklar gelsede bir yorum yapsa yaaaaa..............

haklısın tatlım...adamcıklarımı geri gönderiyorum....iki gündür çok stresteyim...
işle ilgili falan....isteyerek ve bilerek depresyon yaşamak arzusu içindeyim...tatsız olmak istiyorum....
dünden beri gülmüyorum mesela...herkes soruyo noıluyo diye...(biliyolar gerçi işteki sorunları da...)
bi tek akşam eve gidince gelio keyfim yerine...alıyorum kocayı,kızı,tv,çay,dizi....diziden sonra film koyuyoruz falan....
sabah gene aynı....bugünlerde içimde inanılmaz bir emekli olma isteği var....

gerçekmi ohhh bekarlık sultanlık en iyisini yaptın kendince tabi ama hayatta herşeyin hayırlısı

aminnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...

senin şu adamcıklar gelsede bir yorum yapsa yaaaaa..............

benim yorumum bu ama haytkavuniçi hisiisli bir kadın

yahu..
siz ne şeker hatunlarsınız........

leyyynnnnnn....cimcime gülüm sana doğurucan sen dedim..
aslında herkes doğuracak diyorum........
bu yaki meselene gelince,%30 ihtimal neden olmasın ki.......

gerçekmi ohhh bekarlık sultanlık en iyisini yaptın kendince tabi ama hayatta herşeyin hayırlısı

cnm ben,im için hayırlsıı bu ne yazıkki yıpratıcı bir süreçti şükür kurtuldum ama bir daha tövbe çocuklu bir adamla evlilk evelenecğim adamın karısıda muhakak ölmüş olmalı boşanmışıda kabul etmem hahhahahahhahahhaha müthiş bir deneyimdi

cnm ben,im için hayırlsıı bu ne yazıkki yıpratıcı bir süreçti şükür kurtuldum ama bir daha tövbe çocuklu bir adamla evlilk evelenecğim adamın karısıda muhakak ölmüş olmalı boşanmışıda kabul etmem hahhahahahhahahhaha müthiş bir deneyimdi

yahu..
siz ne şeker hatunlarsınız........

leyyynnnnnn....cimcime gülüm sana doğurucan sen dedim..
aslında herkes doğuracak diyorum........
bu yaki meselene gelince,%30 ihtimal neden olmasın ki.......

herkes doğurack valhi bende doğuracğım bir rahip bulursam imamlardan hayır gelmdii bu sefr rahip bulacğım

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,kimse+,seldayavuzguray,cimcimes53+,Mısra+,şeker-leblebi,
hamişlerr sağlıklı doğursunn kızlar patır patır hamiş kalsınnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn:90::90:

serpil...
neler yaşadığını sende iyi kimse bilemez..
hakkında hayırlısı olsun canım.hep mutlu ol inş.

canım benim en güzel şey ayrılıp,ohhhh be diyebilmek..bunu diyebiliyorsan en iyi kararı vermişsindir zaten..haırlısı canım..
önünde seni bekleyen harikaaaa bir ömür var....

canım benim en güzel şey ayrılıp,ohhhh be diyebilmek..bunu diyebiliyorsan en iyi kararı vermişsindir zaten..haırlısı canım..
önünde seni bekleyen harikaaaa bir ömür var....

evet değilmi ???? güzel günleer var güzel bir yaşam var yeni umutlar yeni şanslar yeni heyecanlar var yeni güzel günler uzak değil yakında hatta yanıbaşımda ya ben kendimi çok seviyorummmmmmmmmm ama sizi daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…