Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalcim hayırlısı canımm yaa ne diyim bilmiyorumkismile senınde dediğin gibi kendiliğinden sökmüş bu ay ilaçsız oda büyük bişi durmak yok yola devam hatta önumuzdeki maçlara bakıcaz

hayırlısı bir tanem ama o heyecanı yaşamak bile güzeldi seninle. inşallah gerçek heyecanınıda bir gün burada hep birlikte yaşıycaz

iyi akşamlar canım kolay gelsin sana

Canım tuhaf sancılarım haicinde iyiyim cnm.Sizlerde iyisinizdir umarım

mısra sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun.

Mrb ciciler
Evde internet problemi yaşıyorum bu yüzdenm kaç gündür geemedim ama aklım hep sizde.
Şimdi Serpil in ofisine geldim ordan yazıyorum umarım herşey yolundadır.

yolunda yolunda merak etme şakır şakır kanıyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol:

fatoşş canım ateş ölçme yöntemlerini okudum sabahları ölçün diyolar adet olduğun başlanıyomuş

ama ben yarın sabah başlıycam sonra bir topk var oraya ekliycem yorumlıyolar busede sanırım oraya eklemiş

kızlar herkeze iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
gittinmi kıııııızdur gitme hemen. şu ateş ölçme işini onlardan öğrende bizim topictede yapalım gezmeyin aşağıda yukarıda klava: annem kız kısmının çok gezmesi iyi değil derdi yasakkelime.

kumsal sen biliyormusun bu ateş mevzusunu. yarın dan itibaren bende ölçmeye başlasam bir şeye yararmı sence

oyyyy canım benim iyiki varsınız kızlar asıl sizinle yaşamak güzel canım rabbim hepimize nasip etsin kızlar hep du edicemm evet en büyük tesellim ilaçsız kendiliğinden olması mutluyum huzurluyum kaydirigubbakcemile3
kızlar herkeze iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nihalcim sanada iyi tatiller bitanem kendine dikkat et canım benimŞeniz

kumsal sen biliyormusun bu ateş mevzusunu. yarın dan itibaren bende ölçmeye başlasam bir şeye yararmı sence

canım sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçüyordum ben kızlar öyle söylemişti bana ilk ölçtüğün ateş geçerli ölçtabi canım ben anlamıyorum sonuçlardan pek ama elbet faydası olur

ama 4 kullanıcımız ve 1 misafirimiz var. kapıları açın kızlar misafir gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş. kaydirigubbakcemile3

kızlar bedne çıkıyorum hepinize iyi tatiller bol bol dinlenin keyif yapın
çok öpüyorum sizi allaha emnet olunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…