aaaaaaaaaa mısra gelmiş ve gitmiş nasıldııııın canım ya olumunekankayizsmileKızlar ben çıkmak zorundayım çokkkkk öpüyorum hepinizi
ettim çok şükür canım allah kabul etsin adetten sonra tam gaz devam dualara:lepi: canımsınn ama ne guzel dun dualarını bol bol ettin dime :hooray:
Kızlar ben çıkmak zorundayım çokkkkk öpüyorum hepinizi
kumsalcim hayırlısı canımm yaa ne diyim bilmiyorumkismile senınde dediğin gibi kendiliğinden sökmüş bu ay ilaçsız oda büyük bişi durmak yok yola devam hatta önumuzdeki maçlara bakıcaz
kumsalcım üzülme sende tatlım hayırlısı olsun :1hug:
kumsal+, Mısra, fatosozel+ size iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum eve gitme zmanı bi sürü işim var yavf :1rolleyes: hiçte yapasım yok ...
Canım tuhaf sancılarım haicinde iyiyim cnm.Sizlerde iyisinizdir umarım
Mrb ciciler
Evde internet problemi yaşıyorum bu yüzdenm kaç gündür geemedim ama aklım hep sizde.
Şimdi Serpil in ofisine geldim ordan yazıyorum umarım herşey yolundadır.
gittinmi kıııııızdur gitme hemen. şu ateş ölçme işini onlardan öğrende bizim topictede yapalım gezmeyin aşağıda yukarıdakızlar herkeze iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yarın sabahtan itibaren bende ölçeyim barifatoşş canım ateş ölçme yöntemlerini okudum sabahları ölçün diyolar adet olduğun başlanıyomuş
ama ben yarın sabah başlıycam sonra bir topk var oraya ekliycem yorumlıyolar busede sanırım oraya eklemiş
oyyyy canım benim iyiki varsınız kızlar asıl sizinle yaşamak güzel canım rabbim hepimize nasip etsin kızlar hep du edicemm evet en büyük tesellim ilaçsız kendiliğinden olması mutluyum huzurluyum kaydirigubbakcemile3hayırlısı bir tanem ama o heyecanı yaşamak bile güzeldi seninle. inşallah gerçek heyecanınıda bir gün burada hep birlikte yaşıycaz
iyi akşamlar canım kolay gelsin sana
mısra sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun.
yolunda yolunda merak etme şakır şakır kanıyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar herkeze iyi tatiller pazartesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kumsal sen biliyormusun bu ateş mevzusunu. yarın dan itibaren bende ölçmeye başlasam bir şeye yararmı sence
gizem hoşgeldin canım nasılsın.
nihaaaaal ordamısın kıs
kumsal kimse kalmamış
ulan bu muhasebecilerin günahı ney hep en sona biz kalırız yaaaaaa ohaoldumsmileevet herkesler kaçmış fatoşcum
seninki genel muhasebemiydi canımevet herkesler kaçmış fatoşcum
ulan bu muhasebecilerin günahı ney hep en sona biz kalırız yaaaaaa ohaoldumsmile
seninki genel muhasebemiydi canım
sabah 8.30 akşam 18.30 paydosay evet sorma ya sen kaçta çıkıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?