kızlar bedne çıkıyorum hepinize iyi tatiller bol bol dinlenin keyif yapın
çok öpüyorum sizi allaha emnet olunŞeniz
fatoşş canım ateş ölçme yöntemlerini okudum sabahları ölçün diyolar adet olduğun başlanıyomuş
canım her sabah yataktan kalmadan yani hiç çıkm adan aynı saate dil altından ateşini ölçeceksin hergün not edin kk da ateş ölçme topiği var oradki arkadşlar yoruumluyor bizde biraz öğrendik siz başalyın hergün listeleyin yorum yapalım engin ve dengin :)
ama ben yarın sabah başlıycam sonra bir topk var oraya ekliycem yorumlıyolar busede sanırım oraya eklemiş
kızlar wcden geliyorum benim kırmızılar yola çıkmışlar
ne alakası var hava herkese sıcak o zaman herkesin ateşi tavan yapar bacım ama bu ateş olayını daha yataktan kalkmadan ölçüyorlar. her sabah aynı saatte. sahi kızlar ya şunu banada öğretin yarından iyibaren bende ölçmeye başlayayım
geçmişi okuyayım dedim ayy maşallah yine neler kaynatılmış.oku oku bitmiyorrr...nihayet bitirdim..kumsalım kırmızılar gelmiş..Allah hayırlısını versin.üzülme demeyeceğim çünkü insan ilk gün üzülüyor ama sonra bir dahaki ayın umutları başlıyor...
kızlar bu arrada kafam çok ama çok karışık.benim prolaktinim yüksek çıktı ve dostinexe başladım.doktorum düzenli kullan hamile kaldığını anladığın anda bırak demişti ama internette bir kaç yazı okudum dostinexi hamilelik düşünmeden 1 ay önce bırakmak gerektiğini yazmışlar.hatta prospektüstede öyle yazıyor.doktoruma sordum bütün ilaçlarda yazar o tehlike sen düzenli iç ve korunma dedi..ne yapacağım bilmiyorum...bana bir akıl ver,n...
kumsalcim hayırlısı canımm yaa ne diyim bilmiyorumkismile senınde dediğin gibi kendiliğinden sökmüş bu ay ilaçsız oda büyük bişi durmak yok yola devam hatta önumuzdeki maçlara bakıcaz
normalmi derken nihalcim ilaçsız kendiliğinden sadece hayıt içiyorum
evet canım hayırlısı olsun bizde beklicez napalım zmanı gelince olucak allahın izniyle
canım arkadaşım geçmişi okyabilmek için bayağı bir zaman oluşur yani kayanttık kaynatıkk sonrada kendimiz kaynadık gizemim evet bende topicleri araştırken o ilacın biraz risk taşıdığını okudum yani allah korusun düşüğede sebep oluyormuş dr la tekarar bir görüşm istersen bu arada hayıtı kullanıyormusn bunu merak ediyorum canım canım sen alelacele ilaç kullanmak istiyorsun bunu daktorunla muhakak konuş
kızlar ben bu aralar dağıldım gittim..dogru duzgun giremiyorum bir gece yarısı..ama bu topik ekibi genelde gündüzcü galiba:))
nasılsınız bakalım..
belkim serpilim özlemiştir beni :sinifsinif:
var mı yeni haberler..galiba fatos gene asılama olmus hayırlısı olsun canım.
bu arada yasin listesinde kızarmışım..kırmızı kart gördüm galiba :tomato:
dün kandildi ya dua ettim sizlere de gönderdim.kırmızı kartı kaldırın bari 3 dene ekleyin listeye.
geçmiş kandiliniz mübarek olsun. bu arada ben kandil günü yumurtladım. tabii o gün çalışma yapmadım..kısmet..tüpe uçuş artık.
iyi geceler size..sezen denize gidiyormus ben de gidiyorum:))
fatoözelim misafirlerimizmi vardı?:1ninca: güzelce ağırlasaydın lütfen
evet canım bizde o topiğe ilk maceramızıı koyduk hayatım güzel fikir veriyor ve oldukça zevkli
fatoşumun adetinin ilk gününden başalayacaksın şuan senin ölçmene gerek yok ama istresen deneyimim olsun dersen yap bebeğm
geçmişi okuyayım dedim ayy maşallah yine neler kaynatılmış.oku oku bitmiyorrr...nihayet bitirdim..kumsalım kırmızılar gelmiş..Allah hayırlısını versin.üzülme demeyeceğim çünkü insan ilk gün üzülüyor ama sonra bir dahaki ayın umutları başlıyor...
kızlar bu arrada kafam çok ama çok karışık.benim prolaktinim yüksek çıktı ve dostinexe başladım.doktorum düzenli kullan hamile kaldığını anladığın anda bırak demişti ama internette bir kaç yazı okudum dostinexi hamilelik düşünmeden 1 ay önce bırakmak gerektiğini yazmışlar.hatta prospektüstede öyle yazıyor.doktoruma sordum bütün ilaçlarda yazar o tehlike sen düzenli iç ve korunma dedi..ne yapacağım bilmiyorum...bana bir akıl ver,n...
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............16
nihal....................50
serpil.................127.....
kumsal--------------8
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1
toplam.............298 kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............16
nihal....................50
serpil.................127.....
kumsal--------------8
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1
toplam.............298 kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım
iyiyim bir tanem sen nasılsın. aman nihayet biriniz geldiniz öldüm sıkıntıdan. meğer bu topic benim hayatımda ne kadar önemliymiş. yokluğunuz içime oturdu wallafatosozel+ günaydın tatlım bende çalışıyorumda 9.30 da başlıyoruz nasılsın canımcım a.s.
sen konyada yaşıyordun değilmi ebrar. sekreterlikmi yapıyorsunfatosozel+ günaydın tatlım bende çalışıyorumda 9.30 da başlıyoruz nasılsın canımcım a.s.
iyiyim bir tanem sen nasılsın. aman nihayet biriniz geldiniz öldüm sıkıntıdan. meğer bu topic benim hayatımda ne kadar önemliymiş. yokluğunuz içime oturdu walla
fatosozel Alıntı:
sen konyada yaşıyordun değilmi ebrar. sekreterlikmi yapıyorsun
kaç gün izin yapıcan. ne kadar güzel daha bizim iznler belli bile değilbende iiyim tatlım izne ayrılan birinin son günü olarak ne kadar muhteşem hissediyosa kendini insan öleyim :teytey:
evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?