kaç gün izin yapıcan. ne kadar güzel daha bizim iznler belli bile değil
ooooooooooh senin için çifte bayram. hem 15 gün izin. hem annenler gelecek. hadi gözün aydın canım çok sevindim.15 gün bugünde annemler geliyolar yarın burda inş.:Saruboceq:
ooooooooooh senin için çifte bayram. hem 15 gün izin. hem annenler gelecek. hadi gözün aydın canım çok sevindim.
bizim izinlerde 15 gün ama ne zaman çıkacağımız belli değil. izin zamanlarını patronlar belirliyor. bize sormuyorlar. şu anda sezon içinde olduğumuz için ağustosu geçer bizim izin kullanmamız.sağolasın canım a.s darısı senin başına senin izin ne kadar ? ne zman kullanmayı düşünyosun
ebrar evde bilgisayarın varmı. senle 15 gün görüşebilecekmiyiz.sağolasın canım a.s darısı senin başına senin izin ne kadar ? ne zman kullanmayı düşünyosun
bizim izinlerde 15 gün ama ne zaman çıkacağımız belli değil. izin zamanlarını patronlar belirliyor. bize sormuyorlar. şu anda sezon içinde olduğumuz için ağustosu geçer bizim izin kullanmamız.
ayrıca biz eşimle aynı işyerinde çalıştığımızdan geçen yıl 15 gün hepsini birden kullanamadık. 1'er hafta çıktık baklım bu yıl ne yapacaklar.
fatosozel Alıntı:
ebrar evde bilgisayarın varmı. senle 15 gün görüşebilecekmiyiz.
günaydın kızlarr
moralım bozuk ve birsürü işim var
HIMM hayırlısı canım ağustosun 10 u ramazan ya biz ondan öne aldık hem soraralarda en uygun zmanı belirleriz a.s
evde yok canım vardı bi ara kaldırdık şiddetli bi şekilde artık 5 temmuza kadar yokum dönüşte bi sürü hamiş görürüm inş. :1hug:
tabiki senide tatlım aşılaman tutmuş olur ve bana güzel haberlerini veririsin inş. :Saruboceq:
günaydın kızlarr
moralım bozuk ve birsürü işim var
dünn kan tahlılı yaptıralım dedim eşime hiç umursamadı biliyomusunuzzz bende çok üzüldüm kırıldım ve sinirlendim çocuk istemediği ne kadar belli
dünn kan tahlılı yaptıralım dedim eşime hiç umursamadı biliyomusunuzzz bende çok üzüldüm kırıldım ve sinirlendim çocuk istemediği ne kadar belli
Merhaba dostlar.
İşyerinde nöbetciyim neredeyse 1 haftadır işyerinde olmadığım için epeyce işim var.
Ara ara gelir bakarım.
Busecan üzülme kuzum,erkeklerin birçoğu öyle vurdumduymaz ne yazık ki
tek başıma kan tahlılı yaptırcaksam tekl başıma düşünüyosam herşeyi ne anlamaı kaldıkiii çok üzgünüm hatta bu işten vazgeçiyorum zaten 1 yıldır savaş verdim bebek için yıprattı benri istyemiyorum allah vermesede olur vs. vs. çok kan tahlılı yaptıcam gidelim diyorum umursamıyo bile düşünsenize
gülüm belki seni üzmemek için öyle umursamaz davranmıştır. yoksa neden çocuk istemesin.
ben 5 yıllık evliyim. evlendiğimiz günden beri eşim çocuk konusunda öyle gaddardıki. kesinlikle istemediğini herkesin içinde açık seçik beyan ederdi. hatta bir keresinde insanların içinde bana. madem bu kadar çok istiyorsun. çocuk sahibi olmak isteyen birisi ile evlenseydin dedi. şok olmuştum. gerekçeside way efendim ben gelmişim 40 yaşıma kendisi gelmiş 47 yaşına bu yaştan sonra çocuk yapıpta kim büyütecekmiş. biz onun büyüdüğünü bile göremezmişiz filan.
en son kendiside karar verdi çocuk sahibi olmaya yaklaşık 6-7 ay evvel. neyse aşılama yaptırdıktan sonra kan tahlili yaptırdım da sonuç negatif çıktıya. ben işyerinde zırıl zırıl ağlarım. düşün patronun oğlu bile yanıma geldi beni teselli ediyor. eşim uzaktan bna bakıyor ama çıt yok. yanıma gelmiyor. bende akşam olmasını bekliyorum saldırıya geçmek için.
neyse eve geldik. sarıldı bana dediki benim için senin sağlığın daha önemli. çocuk olmuş olmamış önemli değil. allah verirse zaten verecek. vermezsede bir hayır vardır diycem. dedi.
lütfen sende üzme kendini. belkide senin psikolojin bozulmasın diye umursamaz görünüyordur
tek başıma kan tahlılı yaptırcaksam tekl başıma düşünüyosam herşeyi ne anlamaı kaldıkiii çok üzgünüm hatta bu işten vazgeçiyorum zaten 1 yıldır savaş verdim bebek için yıprattı benri istyemiyorum allah vermesede olur vs. vs. çok kan tahlılı yaptıcam gidelim diyorum umursamıyo bile düşünsenize
seven insan sevdiğini üzmezz isteyen insan la istemeyen çok belli ediyor fatoşcumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?