Üüzülme canım çoğunda var bu umursamazlık bak ben 5 yıllık evliyimdaha doğru düzgün hiç bişey yapmadık tedavi anlamında :çok üzgünüm:
canını sıkma yani rabbimin izniyle olacaktır inş
Canlar ben regl olmadım,ama son iki gündür birebir regl ağrısına benzer sancım var.
Canlar ben regl olmadım,ama son iki gündür birebir regl ağrısına benzer sancım var.
olması olmaması değil insan bişeyler için çaba harcar destek olur yok yanı yok hayvanlar bile daa farklı
orası kesin bizden 1 sene sonra evlenen bi arkadaşı var onların olmadı 2 defa aşılama yaptılar r-tedaviler ilaçlar şimdi tüp bebek yaptırdılar tuttu allahın izniyle ama bizde hala tık yok bizde sürekli araba modeli yükseltiyoruz sanki çok gerekliymiş gibi araba
aman hiçç canını sıkma canım bi tek sen değilsin yani soruyorum istemiyomusun istiyorum diyo ama icraat sıfır sempatiksalakcinni
seven insan sevdiğini üzmezz isteyen insan la istemeyen çok belli ediyor fatoşcumm
yok ya adı insan destek olur yanında olduğunu çok istediğini belli eder hayvanın teki bunlar adi umursamaz sadece kendilerini düşünenn yaratıklar senin duyguların ne önemi yok onlar için inanmıyorum ben artık
inşallah regl sancısı değildir. :Saruboceq:
sen bayğı kızgınsın ama haklısın da. yinede kendini yıpratma. sadece herzaman allah ıslah etsin de. ben eşime hep şöyle dua ederdim. çocuk istemediği zamanlarda. allahım eşimi ıslah et, içine çocuk sevgisi koy yarabbim. kendiliğinden istesin çocuk sahibi olmayı. allah dualarımı kabul etti.
sende öyle dua et.
aaaa araba konusunu sorma canım. evet araba çocuktan daha önemli erkekler için. bizdede aynı çalkantılı günler oldu. ben çocuk diyorum o arabayı değiştirelim diyor. elimizde sermaye olurmuş. bende en son dedimki çoluk çocuğum olmadıktan sonra senin sermayenin içine s........rım. ben ne yapayım sermayeyi kime bırakıcam.
sevgi gösterme konusunda malesef erkekler kadınlar gibi değil balım. ama arada onlarada biraz dirsek göstermek lazım.
haklısın kaydirigubbakcemile3
orası kesin bizden 1 sene sonra evlenen bi arkadaşı var onların olmadı 2 defa aşılama yaptılar r-tedaviler ilaçlar şimdi tüp bebek yaptırdılar tuttu allahın izniyle ama bizde hala tık yok bizde sürekli araba modeli yükseltiyoruz sanki çok gerekliymiş gibi araba
aman hiçç canını sıkma canım bi tek sen değilsin yani soruyorum istemiyomusun istiyorum diyo ama icraat sıfır sempatiksalakcinni
Valla kızlar olmazsada üzülmem çünkü ne yumurtlama günümü takip ederim ne de gerekli sıklıkta birlikte olurum.
Süpriz olacak :))))))))
evet çok kızgınım çokk kırgınım ilk sene çok kırdı zaten içimdeki ateşi ben istersem ben yaparsam diye diye işta allahta vermiyo şimdi istiyo görüntüsü altında ama hiç bana yardımcı değil.. olursaaa olurrr modunda rahat düşünsene kan tahlılı yaptırcam adam duymamazlığa geldi daha önceki kan tahlılımde de kendin git dedi ben buna çocuk doğurcam çok acayip kırgınımm çokk
aynennnnnnnnnnnnnnnn ben karar aldım şimdi vazgeçtim yapmıyorum çocuk diycem korun diycem ona bak ne olucak görcek
o zaman inşallah büyük allahım yardım ederde zahmetsiz hamile kalmış olursun caım benim
kaç yıllık evlisin buse. ve eşin kaç yaşında canım
evet ya biraz kendini dinle sen daha çok gençsin.
KIZLAR GÜNAYADINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ateşim dşmüş 36.5 hahahhahahhah bu demektirki yarın kırmıızılar geliyor hahhahahahhahhah ohhhhh yandannnnnnnnnnnnn olmadı baştann yani benim yumurtam ayın 7 sinde çatlamş oluyor ve ben çalaışmamaıştımmm hayıt hesaplamalrımızı düzeltiyor
1,5 yıllık evliyim 31 yaşındayım eşim 33 gençmi milletin kaç yaşında çocuğu var bizden küçük
geçmişi okuyup geleyim
kızlar ben bu aralar dağıldım gittim..dogru duzgun giremiyorum bir gece yarısı..ama bu topik ekibi genelde gündüzcü galiba:))
nasılsınız bakalım..
belkim serpilim özlemiştir beni :sinifsinif:
var mı yeni haberler..galiba fatos gene asılama olmus hayırlısı olsun canım.
bu arada yasin listesinde kızarmışım..kırmızı kart gördüm galiba :tomato:
dün kandildi ya dua ettim sizlere de gönderdim.kırmızı kartı kaldırın bari 3 dene ekleyin listeye.
geçmiş kandiliniz mübarek olsun. bu arada ben kandil günü yumurtladım. tabii o gün çalışma yapmadım..kısmet..tüpe uçuş artık.
iyi geceler size..sezen denize gidiyormus ben de gidiyorum:))
kız varya senin gibi herşeye pozitif bakan insan çok az gördüm ya. helal olsun sana. seni seviyorum bu pozitifliğini seviyorum. hayata dolu dolu bakmanı seviyorum olumunekankayizsmile bize moral olmanı seviyorum.:lepi:
busecim çooooooooook gençsin. kız senin yaşında olsam hiç kıçımı yırtmak için uğraşmazdım. biz şimdi telaşa kapıldık ama 40 ve üzeriyiz balım sen daha çok gençsin. bırak biraz kendi haline. ama doktor konusunu ihmal etme.eşin gelmiyorsa kendin git.
bu ikinizin ortak yaşamı ama anne olmak senin tek başına olan hakkın.
çabuk gelklava:zaten geç kaldınız :mymeka:
ebarraımmmmm busecanımmm fatoözelimm mısaramm ve burada olmayan prenselerrr hahahhahahha hayat güzel dünya güzel rahat olun bakalımm
bu kocalardan hepimiz çekiyoruz benim bir aşılam maceremaı diğer kızlar bilir salaya sümük aşılma olmuştum ve eşim yanımda yoktu aşılma gecesi evve geldi size anlatayımm bugün müsait olduüumda okuyun busecann özellijkle sen oku
haklısın canım benim. sen regl olduğuna bile sevinmiştin. kocanın yaklaşımı için üzülüyorsun. dünyada baba olmayı istemeyecek hiç kimseyi tanımıyorum. senin eşininde bence sana böyle olumsuz yaklaşması seni üzmemek içindir.ya her zaman olumlu pozitif yaklaşan ben ama insan bu bebek konusu tek başına olmuyo yanı birlikte yapılması gerekli bence herşey heycanı yaşanacaksa üzüntüsü duyarsız olamıyorum anlıyomusun çok duygusal hep karşımdakini düşünen ben ondan kızıyorumm biliyosun regl olduğuma bile sevindim ya ama genede kafama soru işareti takıldı ne olduğumu bile anlamadım da 2 gün ve 2 gündür gelmedi araşatırıyorum kimle paylaşcam kocamla paylaşıcam dimi anlatıyorım saçma sapan şeyler le uğraşıyosun diyo yaa
neyse sizide sıkmıyım kusura bakmayın
yaş konusuda takıbı gencim ama genede yaşım senden küçük olsada ileri bir yaş bu bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?