Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

olması olmaması değil insan bişeyler için çaba harcar destek olur yok yanı yok hayvanlar bile daa farklı

Canlar ben regl olmadım,ama son iki gündür birebir regl ağrısına benzer sancım var.

inşallah regl sancısı değildir. :Saruboceq:

olması olmaması değil insan bişeyler için çaba harcar destek olur yok yanı yok hayvanlar bile daa farklı

sen bayğı kızgınsın ama haklısın da. yinede kendini yıpratma. sadece herzaman allah ıslah etsin de. ben eşime hep şöyle dua ederdim. çocuk istemediği zamanlarda. allahım eşimi ıslah et, içine çocuk sevgisi koy yarabbim. kendiliğinden istesin çocuk sahibi olmayı. allah dualarımı kabul etti.

sende öyle dua et.

aaaa araba konusunu sorma canım. evet araba çocuktan daha önemli erkekler için. bizdede aynı çalkantılı günler oldu. ben çocuk diyorum o arabayı değiştirelim diyor. elimizde sermaye olurmuş. bende en son dedimki çoluk çocuğum olmadıktan sonra senin sermayenin içine s........rım. ben ne yapayım sermayeyi kime bırakıcam.

seven insan sevdiğini üzmezz isteyen insan la istemeyen çok belli ediyor fatoşcumm

sevgi gösterme konusunda malesef erkekler kadınlar gibi değil balım. ama arada onlarada biraz dirsek göstermek lazım.

haklısın kaydirigubbakcemile3

Valla kızlar olmazsada üzülmem çünkü ne yumurtlama günümü takip ederim ne de gerekli sıklıkta birlikte olurum.
Süpriz olacak :))))))))

evet çok kızgınım çokk kırgınım ilk sene çok kırdı zaten içimdeki ateşi ben istersem ben yaparsam diye diye işta allahta vermiyo şimdi istiyo görüntüsü altında ama hiç bana yardımcı değil.. olursaaa olurrr modunda rahat düşünsene kan tahlılı yaptırcam adam duymamazlığa geldi daha önceki kan tahlılımde de kendin git dedi ben buna çocuk doğurcam çok acayip kırgınımm çokk

aynennnnnnnnnnnnnnnn ben karar aldım şimdi vazgeçtim yapmıyorum çocuk diycem korun diycem ona bak ne olucak görcek

Valla kızlar olmazsada üzülmem çünkü ne yumurtlama günümü takip ederim ne de gerekli sıklıkta birlikte olurum.
Süpriz olacak :))))))))

o zaman inşallah büyük allahım yardım ederde zahmetsiz hamile kalmış olursun caım benim

kaç yıllık evlisin buse. ve eşin kaç yaşında canım

aynennnnnnnnnnnnnnnn ben karar aldım şimdi vazgeçtim yapmıyorum çocuk diycem korun diycem ona bak ne olucak görcek

evet ya biraz kendini dinle sen daha çok gençsin.

KIZLAR GÜNAYADINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ateşim dşmüş 36.5 hahahhahahhah bu demektirki yarın kırmıızılar geliyor hahhahahahhahhah ohhhhh yandannnnnnnnnnnnn olmadı baştann yani benim yumurtam ayın 7 sinde çatlamş oluyor ve ben çalaışmamaıştımmm hayıt hesaplamalrımızı düzeltiyor

1,5 yıllık evliyim 31 yaşındayım eşim 33 gençmi milletin kaç yaşında çocuğu var bizden küçük

kız varya senin gibi herşeye pozitif bakan insan çok az gördüm ya. helal olsun sana. seni seviyorum bu pozitifliğini seviyorum. hayata dolu dolu bakmanı seviyorum olumunekankayizsmile bize moral olmanı seviyorum.:lepi:

1,5 yıllık evliyim 31 yaşındayım eşim 33 gençmi milletin kaç yaşında çocuğu var bizden küçük

busecim çooooooooook gençsin. kız senin yaşında olsam hiç kıçımı yırtmak için uğraşmazdım. biz şimdi telaşa kapıldık ama 40 ve üzeriyiz balım sen daha çok gençsin. bırak biraz kendi haline. ama doktor konusunu ihmal etme.eşin gelmiyorsa kendin git.
bu ikinizin ortak yaşamı ama anne olmak senin tek başına olan hakkın.

geçmişi okuyup geleyim

çabuk gel klava:zaten geç kaldınız :mymeka:

çılgınımmmm kocapopolum dünya tatalıısı seninde kandilin mübarek olsun çılgınım bende yarın kırmıız kartı yiyicem ateşim düştü canım ama sevindirici birşey var hayıt bana çok iyi geldi kuzucum bende koca yokk yumurtlamayı hesaplamalar göre kaçırmışımm yani şen dul bile değilim eşimle bu konuyu konuştum bıktım işinden evlimiyim bekarmıyım bellii değil neyse eçözümü yakındır bakalım şu ateş işi harika canım teste para vermiyoruz malum havalar sıcak gülüm bu yaz bebek olayı rafta sadce aşk olacak sözüm ona hahhahahhaha bebeğim tüp işini kışa bıraktım ben geceleri malum ben giremiyorum okuduğun yasinler varsa ekleyelim balım seni çok özlüyorumm bebbeğimm

aylintinde kırmızılarra bürünmesine ilk defa sevindim dün mısryaa diyorum kii ya arakadşımız kırmızıya bürünmüş ben seviniyorum ne garip değilmi en azından adet siklusu normale döndü bu iyi bir gelişme ılgınım amannnnnnnnnnnnnnnnnn önümüzdeki maçlara bakacağız canımmm muxcuxxxxxxxxxxxxxxx olumunekankayizsmile

ebarraımmmmm busecanımmm fatoözelimm mısaramm ve burada olmayan prenselerrr hahahhahahha hayat güzel dünya güzel rahat olun bakalımm

bu kocalardan hepimiz çekiyoruz benim bir aşılam maceremaı diğer kızlar bilir salaya sümük aşılma olmuştum ve eşim yanımda yoktu aşılma gecesi evve geldi size anlatayımm bugün müsait olduüumda okuyun busecann özellijkle sen oku

ya her zaman olumlu pozitif yaklaşan ben ama insan bu bebek konusu tek başına olmuyo yanı birlikte yapılması gerekli bence herşey heycanı yaşanacaksa üzüntüsü duyarsız olamıyorum anlıyomusun çok duygusal hep karşımdakini düşünen ben ondan kızıyorumm biliyosun regl olduğuma bile sevindim ya ama genede kafama soru işareti takıldı ne olduğumu bile anlamadım da 2 gün ve 2 gündür gelmedi araşatırıyorum kimle paylaşcam kocamla paylaşıcam dimi anlatıyorım saçma sapan şeyler le uğraşıyosun diyo yaa
neyse sizide sıkmıyım kusura bakmayın

yaş konusuda takıbı gencim ama genede yaşım senden küçük olsada ileri bir yaş bu bir gerçek

tamam canım duygusuzz lar ne olcak ne biçim bir varlıkllar anlamadım kız görüyorum çocuk için deliren karısı hamıle kalsın diye neler yapan bana süpriz bile yapmayan ayı bir koca iştee

eşimin 2 oğlu var yılarca evlilik yaşamış oldukça düzenli bir adamam ben yıllarca free yaşamış yaşamda kendince sorumlulukları olan ve hayatı çalışmayala geçen bir hatıun evliliğe karşı birlikteliğe karşı aşakak kapalı ama bir o kadar çılgın ruhlu bir hatu

eşim çıkıyor karşıma zor bela ikna ediyor bendede çok özlemi oluşmuş ee hadi annne olayım seven aşaık bir adam diyor ve kabul ediyorum

ve ben hemen anne olucam zannediyorum ilk denemem fiyaskoo ikinci denmee kendimce dr giidyorum klamen çatlma aiğnesi fiaytskooooooooooooo

başak dr araştırıyorum ve 8 ayrı dr geziyorum tek başıma vaktim yok hep özel ve her yere para bayılıyorum hepsi fiyasko koca yok iş işiş sex hatı güzel mama özel zamalarda ben gerilmeyey başlıyorum garip olaylar yaşıyorumeeeee birde zırdeli çirkef eski eş pskolojimi sürekli bozuyor

kızlar ve ben sonuçta 8 ko verdimm serpoşluktan çıktım evat hasrateiyle bird ünya para bayıldım eşim hep olacak olacak olack muhabetindee

haklısın canım benim. sen regl olduğuna bile sevinmiştin. kocanın yaklaşımı için üzülüyorsun. dünyada baba olmayı istemeyecek hiç kimseyi tanımıyorum. senin eşininde bence sana böyle olumsuz yaklaşması seni üzmemek içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…