haklısın canım benim. sen regl olduğuna bile sevinmiştin. kocanın yaklaşımı için üzülüyorsun. dünyada baba olmayı istemeyecek hiç kimseyi tanımıyorum. senin eşininde bence sana böyle olumsuz yaklaşması seni üzmemek içindir.
eşimin 2 oğlu var yılarca evlilik yaşamış oldukça düzenli bir adamam ben yıllarca free yaşamış yaşamda kendince sorumlulukları olan ve hayatı çalışmayala geçen bir hatıun evliliğe karşı birlikteliğe karşı aşakak kapalı ama bir o kadar çılgın ruhlu bir hatu
eşim çıkıyor karşıma zor bela ikna ediyor bendede çok özlemi oluşmuş ee hadi annne olayım seven aşaık bir adam diyor ve kabul ediyorum
ve ben hemen anne olucam zannediyorum ilk denemem fiyaskoo ikinci denmee kendimce dr giidyorum klamen çatlma aiğnesi fiaytskooooooooooooo
başak dr araştırıyorum ve 8 ayrı dr geziyorum tek başıma vaktim yok hep özel ve her yere para bayılıyorum hepsi fiyasko koca yok iş işiş sex hatı güzel mama özel zamalarda ben gerilmeyey başlıyorum garip olaylar yaşıyorumeeeee birde zırdeli çirkef eski eş pskolojimi sürekli bozuyor
kızlar ve ben sonuçta 8 ko verdimm serpoşluktan çıktım evat hasrateiyle bird ünya para bayıldım eşim hep olacak olacak olack muhabetindee
tamam canım duygusuzz lar ne olcak ne biçim bir varlıkllar anlamadım kız görüyorum çocuk için deliren karısı hamıle kalsın diye neler yapan bana süpriz bile yapmayan ayı bir koca iştee
eşimin 2 oğlu var yılarca evlilik yaşamış oldukça düzenli bir adamam ben yıllarca free yaşamış yaşamda kendince sorumlulukları olan ve hayatı çalışmayala geçen bir hatıun evliliğe karşı birlikteliğe karşı aşakak kapalı ama bir o kadar çılgın ruhlu bir hatu
eşim çıkıyor karşıma zor bela ikna ediyor bendede çok özlemi oluşmuş ee hadi annne olayım seven aşaık bir adam diyor ve kabul ediyorum
ve ben hemen anne olucam zannediyorum ilk denemem fiyaskoo ikinci denmee kendimce dr giidyorum klamen çatlma aiğnesi fiaytskooooooooooooo
başak dr araştırıyorum ve 8 ayrı dr geziyorum tek başıma vaktim yok hep özel ve her yere para bayılıyorum hepsi fiyasko koca yok iş işiş sex hatı güzel mama özel zamalarda ben gerilmeyey başlıyorum garip olaylar yaşıyorumeeeee birde zırdeli çirkef eski eş pskolojimi sürekli bozuyor
kızlar ve ben sonuçta 8 ko verdimm serpoşluktan çıktım evat hasrateiyle bird ünya para bayıldım eşim hep olacak olacak olack muhabetindee
walla haklısın çin işkencesi gibi. bu arada suyu neden içirdiler anlayamadım. bana her iki seferindede kimse su filan içirmedi.aşılama işkencem iyi okyun
eşim baba hasreti olmayan biri yaşamış bana sürekli olacak diyor bir adım ileriye gitmiyor ve ben aşılmaya karar veriyorum ona ya aşılam yada elveda
kurban bayramına denk geliyor benim tedavim ben dr ve saaatlik iğnelerin yapımında tek başıma klinklerde geziniyorumm yaşamda hep yalnızdım bu arzumdadda yalnızmm.... ne garip değğilmii? dr kontrolu ve ne yazıkki 6 iğne vermişti acilen 7 ci iğne lazım extradan çıkıyor bu iğneyi bulamıyorumecznelerde dr arıyorum panik bir şelde ağlayarakk ve beni tüp bebek merkezine yönlendiriyor ben oraya gidiyorum gülümseyen kızlar beni karşılıyor ve ben o tarfikte canım çıkmış yorgun gergin heyecanlı bana iğneyi getirdiler ücretini ödeyecğim bu biizmim size hediyemiz dediler ve ben bir anda ağlamaya başladımm biliyormuusnuz hayatımda karşılıksız bana kimse birşey vermedi ağldımmmmmmmmmmm ağladımmmmmmmmm ağladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeşim yok köydeısapartada yani
gece 12 de çatalma iğnesi yapılack ben yie tek başıma klnkteyim uyuyp kalırım geç kalırım satati kaçırırım paniğiytel 11 de kliniğe giitim 1 saaat orda bekledimiğnem zamanında yapıldıı kocam yok...........
nihayte aşılam günü
saabhın 4 eşi,muyandı mdesi bulanıyor wc de sabahı sabha etiik beni ekenden evden çıkardı dışarda fırtına yağmur ben neden bu kadar erken giidyruz dedim geç kalamayalım dedidii ne olur ne olmaz merkezde 9 randevumuz varken 8 de içeryie gidrik adam sigarının birini yakar birini söndürür vesealalmm çilekeş bekleyim biti spremler elime verildi 11 de aşaıma özel yaptımıştın dr muayenhabsine koştur koştum 11.2 geçe içeriye zor bela girdim hemen odaya adldı dr bana çok su içtinmi dedi ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayır dedim hemen içeyim dedim 1 bardak zor bela neyse aşılma oldusonucuda negatif oldu eşim yarımsaat sonra yani aşılamma yapıldıktan sonra tuturduu hadi çıkalım eve gidelimm
işte kızlar siz çözün artık bu olayıı
var ttalım burdayımda işte işlerim vardı ara ara bakıyorum hepsini okudum dinlerim senideben size bir hikayemi anlatayımmı vaktiniz varmı
Alıntı:
serpil02507 kullanıcısından alıntı
aşılama işkencem iyi okyun
eşim baba hasreti olmayan biri yaşamış bana sürekli olacak diyor bir adım ileriye gitmiyor ve ben aşılmaya karar veriyorum ona ya aşılam yada elveda
kurban bayramına denk geliyor benim tedavim ben dr ve saaatlik iğnelerin yapımında tek başıma klinklerde geziniyorumm yaşamda hep yalnızdım bu arzumdadda yalnızmm.... ne garip değğilmii? dr kontrolu ve ne yazıkki 6 iğne vermişti acilen 7 ci iğne lazım extradan çıkıyor bu iğneyi bulamıyorumecznelerde dr arıyorum panik bir şelde ağlayarakk ve beni tüp bebek merkezine yönlendiriyor ben oraya gidiyorum gülümseyen kızlar beni karşılıyor ve ben o tarfikte canım çıkmış yorgun gergin heyecanlı bana iğneyi getirdiler ücretini ödeyecğim bu biizmim size hediyemiz dediler ve ben bir anda ağlamaya başladımm biliyormuusnuz hayatımda karşılıksız bana kimse birşey vermedi ağldımmmmmmmmmmm ağladımmmmmmmmm ağladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeşim yok köydeısapartada yani
gece 12 de çatalma iğnesi yapılack ben yie tek başıma klnkteyim uyuyp kalırım geç kalırım satati kaçırırım paniğiytel 11 de kliniğe giitim 1 saaat orda bekledimiğnem zamanında yapıldıı kocam yok...........
nihayte aşılam günü
saabhın 4 eşi,muyandı mdesi bulanıyor wc de sabahı sabha etiik beni ekenden evden çıkardı dışarda fırtına yağmur ben neden bu kadar erken giidyruz dedim geç kalamayalım dedidii ne olur ne olmaz merkezde 9 randevumuz varken 8 de içeryie gidrik adam sigarının birini yakar birini söndürür vesealalmm çilekeş bekleyim biti spremler elime verildi 11 de aşaıma özel yaptımıştın dr muayenhabsine koştur koştum 11.2 geçe içeriye zor bela girdim hemen odaya adldı dr bana çok su içtinmi dedi ben aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayır dedim hemen içeyim dedim 1 bardak zor bela neyse aşılma oldusonucuda negatif oldu eşim yarımsaat sonra yani aşılamma yapıldıktan sonra tuturduu hadi çıkalım eve gidelimm
işte kızlar siz çözün artık bu olayıı
serpil02507 ebararımm annene selamımıızı söy7le seni çok özleyeceğimizide bil annenin yemeklerini ye ne güzel bende annemi özledim .( hele lahana sarmasını
benim istanbulda çok yakınımızda yaşayan bir halam var. halamın çocukları ile birlikte büyüdüğümüzden hala çocuğu gibi değil öz abi öz abla gibidirler bizim için. konu içerisinde ablam diye bahsederim şaşırtmasın sizi.
2 tane ablam vardı. büyük ablam çok genç yaşta evlenip çoluk çocuğa karıştı eşide malatayalı olduğundan istanbulda büyüyen ablam eşi istiyor diye malatyaya yerleşti. bu arada ablamın 5 tane çocuğu oldu.
küçük ablam bir kere evlendi bir kaç yıl evli kaldıktan sonra eşi ile anlaşamdılar ayrıldılar. daha sonra şimdiki (canım eniştem) le evlendiler. eniştemi canım kadar çok severim ben mükemmel bir insandır o.
tabi küçük ablamda eniştemde ikinci evliliklerini yapmışlardı ama ablamın hiç çocuğu yoktu ilk evliliğinden eniştemin 2 tane oğlu vardı.
ablam ve eniştem evlendiğinde büyük oğlu 2,5 yaşında küçüğü yaşına henüz girmişti. çok küçüktüler. ve çocuklar eniştemde kalmıştı yani ablamda kaldılar.
neyse bu çocuklar büyüdüğünde artık 7-8 yaşlarına filan geldiler haklı olarak ablam kendi çocuğunu istedi ama olmadı.bundan 11-12 yıl evvel ablam dünyanın parasını harcadı. 12 yıl evvel ilk tüp bebek denemesinde 15 milyar gibi bir rakam çıktı elinden düşünün.2 kere tüp bebek dendi am sonuç. malesef olumsuz. ablamın psikolojisi çok bozuldu. ama eniştem tapar ablama (nerde bizde öyle koca) ablamın gözünden yaş akacak diye eniştemin canı çıkardı. ablamı tatillere götürdü uzaklaştırdı buralardan srekli ablama sürprizler yapardı. yani bunlar anlatmakla bitmez.
sonra ablam artık çocuk sevdasından vazgeçti. baktı olmuyor bıraktı bu işin peşini.
ve aynı yıl malesef o malatyaya yerleşen büyük ablamı kalp krizinden kaybettik. çok büyük yıkım oldu bizim için. büyük ablam daha 45 yaşındaydı. çok gençti. 3 tane küçük kızı vardı. en küçüğü 5 yaşında bir büyüğü 6 yaşında diğeri 8 yaşında.
ve hepside kız çocuğu. cenaze dönüşü eniştem ablama kız çocuklarının üçünüde istanbula getirip kendisinin bakmak istediğini söylüyor. ablamda tabi çocukların babası ile konuşmak lazım diyor. neyse konuşuyorlar zaten diğer eniştem çocuklara bakacak güçte değil maddi olarakta manevi olarakta.
bunlar kızları alıp geldiler. nasıl biliyormusunuz. öz aile gibi oldular.kızlar şimdi enişteme baba diyorlar ablama anne diyorlar. aa kendiliğinden böyle söylemeye karar verdiler. okulda çok zorlanıyorlarmış.
dün tatile gittiler. mutlu mesut. ablam yıllar sonra geçenlerde sohbet ediyoruz bana diyorki.
fatoş üzülme bak ben yıllarca uğraştım allah vermedi demekki bu 3 kızın yaşamı kaderi bana bağlıymış o yüzden vermemiş. şayet benimde çocuğum olsaydı kızları alamazdım. sende böyle düşün lütfen diyor.
busecan yaşamada bir kere yaşıyoruz ne olur dert etme ben ablan olarak 1 yılı hata daha fazlasını salya sümük geçirdim ,nan ne kazandım koca sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimidii havalardayaımm beni isteyne böyle kabul etsin isteyen etmesin modundayım ( eşler için) yani artık uğraşamayacağım tabii kışa kadar kışın ne olurum bunun garantisini veremiyorum
evet bizde her fırsatta ablama ve enişteme hep dua ederiz. Allah onların huzurlu yuvasının üzerine gölge olsun inşallah. Allah eniştemiz rızkını bollaştırsın inşallah. Allah eniştemden de ablamdan da razı olsun inşallah. yeryüzünde biz razıyız. ahirettede allah razı olsun inşallah.senağlama senağlama senağlama Bizim hayır gördüklerimizde şer şer görüklerimizde hayır olabilir Rabbim sen ne büyüksün ...eniştendende ablandanda allah razı olsun yaa 3 kız çocuğu ne yaparlardı onlar sahip çıkmasa per perişan senağlama ve teyzede anne yarısı sayılır zaten yazacak bişeyde bulamadım cidden etkileyici :1no2:
belkide onunda bir sıkıntısı vardır ve sana söyleyemiyordur canım benimhaklısın çok değer verdim ben ona herşeyi yaptım dün işten yorgun çıktım yemek yapmayı düşünmüyorum yorgunum dedim nasıl üşünmezsin yapmalısın nedemek düşünmüyorum 3 gündür çok tuhaf davranıyo kan tahlılı dedim dün bide duymamazlığa geldi bundan sonra daha farklı davrancam ama ben kıyamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?