Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım bak dünyada ne yaşanılan olaylar var. o yüzden her şeyi kafana takıp kendin mahvetme. düzelir herşey. belkide eşininde sıkıntıları vadır ve kendini ifade edemiyordur. üzülme ne olursun.

sıkıntısı varsa konuşsun her zaman en yakınım sensin diyen konuşurda yok fatoşcum tanımıyosun biraz rahat biri

kızlar mesai bitti. ben kaçıyorum. kendinize iyi bakın pazatesi görüşmek üzere allaha emanet olun.

ebrarcığım sana güzel bir tatil diliyorum anneciğinle birlikte. anneninde ellerinden öpüyorum bu arada. iyice doy annene hasret gider.

mısra lütfen kendini yorma canım.

busem üzülme lütfen söz ver tamam mı üzülmüycene dair.

serpilim kendine iyi bak tatlım hafta sonu bizim içinde antalyanın soğuk sularına bırak kendini

tamam canım öptüm bende çıkcam ii tatıller
kuaföre gitcem zaten bakcam keyfime

sağoalasın canım teşekkür ederim bende dönüşte hepinizden çokkkkk güzel haberler bekliyorum kocaman öptüm senide opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam canım öptüm bende çıkcam ii tatıller
kuaföre gitcem zaten bakcam keyfime

tabiki canım en güzeli hiç bişeyi kafana takma inş. herşey kendiliğinden yoluna girer senide kocaman öptüm bitanem allah ameanet ol sende opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım kıyamaıyorumla olmuyor bu işler işte tabbiki güzel davaran ama lütfen tavrınıda yansıt

fatoözelim harika birşey bu alalh razı olsun ondan işte cennet kapaıları böyle açılıyır

ebrarraımm evet her rabbim biizm hayır gördüğümüzde şer varsa zaten engelliyor ahhh bunları bir bilsek yaşm süt liman olur

Alalh ondan razı olsun

mısracım deemk sancılanıyorsun ben yarın kırmıızlara bürüneceğim :))

busecan git kuaföre süslen püslen etrafına ışılışıl bak eşinlede bence konuş tvrını açıkça belli et ona bebbeğim

fatoözelim güle güle

ebararım özleyeceğiz seni bunu bil ama şu ney işine ağırlık ver

burdada baskın bi hava var sanki yağmur yağacak gibi bide karnım ağrıyor hiç çekilmiyor yavf garip bi ağrı sanki adet olacakmışım gibi ama daha 10 gün var

kimseler kalmamış bende çıkayım hpinizi çok seviyorum

allah aemanet olun kızlar kocaman öptümm opuyorumnanaktan

15 gün sonra görüşürüz byby :1hug:

burdada baskın bi hava var sanki yağmur yağacak gibi bide karnım ağrıyor hiç çekilmiyor yavf garip bi ağrı sanki adet olacakmışım gibi ama daha 10 gün var

canım o ağrı yumurtladın ya çalışma yaptıysan döllenme çalışmlarıdır canaım burasıda cehenenm gibi sıcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…