Serpillllllllll kafam çatlıyor ağrıdan çokkkkk sinirlendirdiler,masamdaki eşyaları yere fırlattım(((((
İMDATTTTTTTTTTTTTTT
canım bebbeğim mısrama
birtanem biliyorsunki havalar ciiddi anlamda sıcak cehenenme döndüü sana sıcak bir hayıt yapayım sakinleş :)) kuuzcum şimdi regl oldun veya olacaksın modu geriyor insanı havalar sıcak boğuyor yaşadığımız kozmopolitik şehir boğuyor iş hayatı yoğun ve stresli hele senin işin daha strelii
şimdi gözlerini kapat denizde olduğunu hayal et özellkile çıralıda benide yanında hayal et :))) şöyle meletm esiyor deniz çarşaf gibi minik balıklar bizii yiyor :))) ve biz denizde balıklarla dans ederken o dağların güzelliği ünlü resamları kıskandıracak kadar güzel bütün ihtişamıyla duruyor karşımızda ve biz mest oluyoruz ohhhhhhhhhhhhhhh yarabbim ne büyük güzellkler vermiş bizee sonra şöyle o tattlı minik baraka restaurantlarının birinde misss gibi kıazrmış balıklarımızı yemeye başlıyoruz hadii satayım anasını benim gelecek olan kırmızılarıma inat kırmızı şarp içiyoruz hiç konuşmadan sesizlikte sarhoş oluyoruzz :)))))
ne fantaziydi ama ::))))))))))))))))))))
bugun çok kötü bir moddayım..sabah şehit haberlerini alıncada bayağ kötü oldum hala toparlanamadım..
fatoşun eniştesi ve ablasının yaşadıklarını okudum çok duygulandım..Allah onlardan razı olsun...herşeyde bir hayır var işte..Rbbim herşeyin iyisini biliyor..Biz kullarıda her fırsatta şikayet ediyoruz.Allah affetsin bizi.
ben bebeğim olmayacak moduna girdim yine..psikolojim çok bozuldu yine...birde şu prolaktin tuz biber oldu..internetteki yazıları okudukçada fenalaşıyorum.Doktoruma çok güveniyorum aslında ama yinede yazılanlar kafamı çok ama çok karıştırdı...
bugun çok kötü bir moddayım..sabah şehit haberlerini alıncada bayağ kötü oldum hala toparlanamadım..
fatoşun eniştesi ve ablasının yaşadıklarını okudum çok duygulandım..Allah onlardan razı olsun...herşeyde bir hayır var işte..Rbbim herşeyin iyisini biliyor..Biz kullarıda her fırsatta şikayet ediyoruz.Allah affetsin bizi.
ben bebeğim olmayacak moduna girdim yine..psikolojim çok bozuldu yine...birde şu prolaktin tuz biber oldu..internetteki yazıları okudukçada fenalaşıyorum.Doktoruma çok güveniyorum aslında ama yinede yazılanlar kafamı çok ama çok karıştırdı...
günaydın kızlarr
nasılsınız ben biraz daha iyiyim
dr. ilaç verdi bir tane onu kullanıyorum
inş. bebişe bir şey olmaz bide bol bol su içiyorum
geçmişi okuyamadım inş. herşey yolunadadır var mı güzel haberlerr
Mrb kuzular,ben daha eve şimdi gelebildim saat 12:00.
Dün akşam kurumun tüm elektrik sistemi çöktü,onu halledebilmek için bu sabah elektronik mühendisi bir arkadaşımı işyerime çağırdım bugünü kurtardık.
Sizler Pazar modundasınız anlaşılan addalara gitmişsiniz benim yerimede geziverin :)))
günaydın kızlarr
nasılsınız ben biraz daha iyiyim
dr. ilaç verdi bir tane onu kullanıyorum
inş. bebişe bir şey olmaz bide bol bol su içiyorum
geçmişi okuyamadım inş. herşey yolunadadır var mı güzel haberlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?