Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Serpillllllllll kafam çatlıyor ağrıdan çokkkkk sinirlendirdiler,masamdaki eşyaları yere fırlattım (((((
ıMDATTTTTTTTTTTTTTT

canım bebbeğim mısrama

birtanem biliyorsunki havalar ciiddi anlamda sıcak cehenenme döndüü sana sıcak bir hayıt yapayım sakinleş :)) kuuzcum şimdi regl oldun veya olacaksın modu geriyor insanı havalar sıcak boğuyor yaşadığımız kozmopolitik şehir boğuyor iş hayatı yoğun ve stresli hele senin işin daha strelii
şimdi gözlerini kapat denizde olduğunu hayal et özellkile çıralıda benide yanında hayal et :))) şöyle meletm esiyor deniz çarşaf gibi minik balıklar bizii yiyor :))) ve biz denizde balıklarla dans ederken o dağların güzelliği ünlü resamları kıskandıracak kadar güzel bütün ihtişamıyla duruyor karşımızda ve biz mest oluyoruz ohhhhhhhhhhhhhhh yarabbim ne büyük güzellkler vermiş bizee sonra şöyle o tattlı minik baraka restaurantlarının birinde misss gibi kıazrmış balıklarımızı yemeye başlıyoruz hadii satayım anasını benim gelecek olan kırmızılarıma inat kırmızı şarp içiyoruz hiç konuşmadan sesizlikte sarhoş oluyoruzz :)))))

ne fantaziydi ama ::))))))))))))))))))))

bugun çok kötü bir moddayım..sabah şehit haberlerini alıncada bayağ kötü oldum hala toparlanamadım..
fatoşun eniştesi ve ablasının yaşadıklarını okudum çok duygulandım..Allah onlardan razı olsun...herşeyde bir hayır var işte..Rbbim herşeyin iyisini biliyor..Biz kullarıda her fırsatta şikayet ediyoruz.Allah affetsin bizi.
ben bebeğim olmayacak moduna girdim yine..psikolojim çok bozuldu yine...birde şu prolaktin tuz biber oldu..internetteki yazıları okudukçada fenalaşıyorum.Doktoruma çok güveniyorum aslında ama yinede yazılanlar kafamı çok ama çok karıştırdı...

SÜPERRRRRRRRRRRR SERPİL İM SÜPER DE NE ZAMAN GİTCEZ?
ENİŞTE BANA KIZACAK :içelim:

CANIM ASLINDA ÇOK FAZLA OKUMAMAK LAZIM NE KADAR ÇOK ŞEY OKURSAK O KADAR KAFAMIZ KARIŞIYOR

gizemim bende seni özlüyorum evet haberler pekm içaçıcı değil sürekli şehit veriyoruz içimiz acıyor cididi anlamda üzülüyoruz ama hepsi bu ne diyeyyeim aslında söylenecek çok şey var ama ne yazıkki susuturulduk şehitlerimize Alalhtan rahmet ailelerine sabır diliyorumm

canım doktorlar neten bilgiler çok kızıyorlar ne yazıki bizde inadına burlarda bilgi arıyoruz canım doktoruna güven bence ama çokda üzülme şuanki yaşadığımız ortamda bziler çocuklara ne verebiliriz gizemim bu yazı aşk yazı ilan ettik lütfen çok kafana takma tajktıkça inadına geri giidyor bebebk ben bunu yaşadım eşimin 2 oğlu var demiştim inan bana çocuklar büyüdükçe sorun büyğüyor mesala şuan eşim büyük oğlanla cebeleşiyor yani ben bunları gördükçe hem üzülüyorum hemde karamsdar düşüncelere dalıyorum bende bugün yarın kırmızılar bürünürüm canım

mısracım çıralıyı çok özledim ben bu hafta böyle bir imkanım vardı gidebilrdimm ama sen nöbetçiydin :))) bebebğim

Mrb kuzular,ben daha eve şimdi gelebildim saat 12:00.
Dün akşam kurumun tüm elektrik sistemi çöktü,onu halledebilmek için bu sabah elektronik mühendisi bir arkadaşımı işyerime çağırdım bugünü kurtardık.

Sizler Pazar modundasınız anlaşılan addalara gitmişsiniz benim yerimede geziverin :)))

günaydın kızlarr
nasılsınız ben biraz daha iyiyim
dr. ilaç verdi bir tane onu kullanıyorum
inş. bebişe bir şey olmaz bide bol bol su içiyorum
geçmişi okuyamadım inş. herşey yolunadadır var mı güzel haberlerr

günaydın canım çok geçmiş olsun bol bol su iç ilaçlarnıda kullan kısa zamanda iyileş bebeğim benim bir kk dan arkadşım sen gibi olmuştu kızcağız doğumuna kadar sık sık kum döktü ama sen bol su iç canım geçmişte herşey güzel henüz herekes kırmızılarla haşır neşirken bende kırmızlaırla müşerref oldum :))) kocaman mucuxxxxolumunekankayizsmile

mısracaım dün evdeydim sadce komşumun yasini vardı ona davetliydim giitim çokda iyi oldu canım orda 40 yaşalarda bir kadın iki kızyla geldi inadına sanki oradad o kadar millet var geldi benim yanıma oturdu şimdii d,yeceksinki ne var otursunn ya öyle deme :/( kadın ın karnı burnundaydı ben azıcık fesatlandımmı ne?

kzılar ben hayıt içmeye devam ediyorum bu ay bal tarçın çöerk otu uygulamaya başlayacağım sabah yapmam gerkiyordu unuttum adetin ikinci günü başlıyor birde bunu deneyeyim bu arada bilgisayrdaki ovolosyon günleri yanıltıcı bana 1 ila6 sı arası demişti ama benim yumurtam 7 sinde çatlamış artık onada inanamayacağım ateş ölçmeye başlayacaktım onuda unutum

günaydın kızlar , hayırlı bir hafta diliyorum hepimize...burda felaket yağmurlu bir hava var...cuma günü evlilik yıl dönümümüzdü çok güzel geçti...:)) pazar büyük gün bakalım ne olacak:))

çok geçmiş olsun canım ...aman dikkat et kendine güzel hamiş...

serpilim canım benim hayırlısı olsun hakkında güzelim...ne güzel proğram hazırlamışsın kendine...hadi bakalım rabbim yar ve yardımcın olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…