serpilim canım benim hayırlısı olsun hakkında güzelim...ne güzel proğram hazırlamışsın kendine...hadi bakalım rabbim yar ve yardımcın olsun canım...
sağol birtanem benim ne yapalım yani umutlarımızı kaybetmeyelim değilmi her yeni ay yeni şans demektir :) insanı hayata bağlayanda umutları değilmidir ? bebğim
günaydın kızlar , hayırlı bir hafta diliyorum hepimize...burda felaket yağmurlu bir hava var...cuma günü evlilik yıl dönümümüzdü çok güzel geçti...:)) pazar büyük gün bakalım ne olacak:))
günaydın kızlarrr
kızlar hepinize günaydınn
mısracaım dün evdeydim sadce komşumun yasini vardı ona davetliydim giitim çokda iyi oldu canım orda 40 yaşalarda bir kadın iki kızyla geldi inadına sanki oradad o kadar millet var geldi benim yanıma oturdu şimdii d,yeceksinki ne var otursunn ya öyle deme :/( kadın ın karnı burnundaydıben azıcık fesatlandımmı ne?
günaydın kızlarr
nasılsınız ben biraz daha iyiyim
dr. ilaç verdi bir tane onu kullanıyorum
inş. bebişe bir şey olmaz bide bol bol su içiyorum
geçmişi okuyamadım inş. herşey yolunadadır var mı güzel haberlerr
Mrb kuzular,ben daha eve şimdi gelebildim saat 12:00.
Dün akşam kurumun tüm elektrik sistemi çöktü,onu halledebilmek için bu sabah elektronik mühendisi bir arkadaşımı işyerime çağırdım bugünü kurtardık.
Sizler Pazar modundasınız anlaşılan addalara gitmişsiniz benim yerimede geziverin :)))
gizemim bende seni özlüyorum evet haberler pekm içaçıcı değil sürekli şehit veriyoruz içimiz acıyor cididi anlamda üzülüyoruz ama hepsi bu ne diyeyyeim aslında söylenecek çok şey var ama ne yazıkki susuturuldukşehitlerimize Alalhtan rahmet ailelerine sabır diliyorumm
canım doktorlar neten bilgiler çok kızıyorlar ne yazıki bizde inadına burlarda bilgi arıyoruz canım doktoruna güven bence ama çokda üzülme şuanki yaşadığımız ortamda bziler çocuklara ne verebiliriz gizemim bu yazı aşk yazı ilan ettik lütfen çok kafana takma tajktıkça inadına geri giidyor bebebk ben bunu yaşadım eşimin 2 oğlu var demiştim inan bana çocuklar büyüdükçe sorun büyğüyor mesala şuan eşim büyük oğlanla cebeleşiyoryani ben bunları gördükçe hem üzülüyorum hemde karamsdar düşüncelere dalıyorum bende bugün yarın kırmızılar bürünürüm canım
Günaydın ciciler.
Serpil cim regl olmuşsun sanırım cnm,temmuzda inşallah güzel şeyler olsun
Ben de halen kırmızılardan eser yok ama ağrım var
günaydın kızlar..
serpilim nedir son durumun bakimm geldi mi kırmızılar..
canım bu ateş işini öğrendim valla..
benimki yükseldi gidiyor ama kandil günü yumurtladım çalışma yapmadık..içime sinmezdi:)
hayırlısı olsun..
fatosum ne zaman belli olacak..
öpüyorum
canım günaydın nasılsın canım inşalalh çabucak geçer suyu sakın ihmall etmeopuyorumnanaktangünaydın kızlarr
nasılsınız ben biraz daha iyiyim
dr. ilaç verdi bir tane onu kullanıyorum
inş. bebişe bir şey olmaz bide bol bol su içiyorum
geçmişi okuyamadım inş. herşey yolunadadır var mı güzel haberlerr
günaydın bitanem nasılsın gelmiş kırmızılar :teytey: hadi bakalım serpilim yazın tadını çıkartalımkızlar hepinize günaydınn
günaydın canım evlilk yıldönümünüz kutlu olsun canım nice yıllara sağlıkla inşalahgünaydın kızlar , hayırlı bir hafta diliyorum hepimize...burda felaket yağmurlu bir hava var...cuma günü evlilik yıl dönümümüzdü çok güzel geçti...:)) pazar büyük gün bakalım ne olacak:))
günaydın fatoşcum nasılsın canımgünaydın canlarım geçmişi okuyup geliyorum a.s
mısracım günaydın canım nasılın inşalalh senden güzel hbaerler alırız canım:Saruboceq:Günaydın ciciler.
Serpil cim regl olmuşsun sanırım cnm,temmuzda inşallah güzel şeyler olsun
Ben de halen kırmızılardan eser yok ama ağrım var
seni çok iyi anlıyorum canım hayırlısı ile güzel haberler almak nasip olur canımSerpilcim normalde geç regl oluyorum biliyorsun ben yine 25 ne kadar falan bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum.
Erkek kardeşinin düğünü Ekim den önce mi olacak cnm?
günaydın canım nasılsın bebişin nasılgünaydın kızlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
günaydın kızlar..
serpilim nedir son durumun bakimm geldi mi kırmızılar..
canım bu ateş işini öğrendim valla..
benimki yükseldi gidiyor ama kandil günü yumurtladım çalışma yapmadık..içime sinmezdi:)
hayırlısı olsun..
fatosum ne zaman belli olacak..
öpüyorum
aminnnn amin inşalalh canımteşekkür ederim kumsalcığım hepimizin mutluluğu ve evliliği daim olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?