Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilim canım benim hayırlısı olsun hakkında güzelim...ne güzel proğram hazırlamışsın kendine...hadi bakalım rabbim yar ve yardımcın olsun canım...

sağol birtanem benim ne yapalım yani umutlarımızı kaybetmeyelim değilmi her yeni ay yeni şans demektir :) insanı hayata bağlayanda umutları değilmidir ? bebğim

sağol birtanem benim ne yapalım yani umutlarımızı kaybetmeyelim değilmi her yeni ay yeni şans demektir :) insanı hayata bağlayanda umutları değilmidir ? bebğim

çok haklısın serpilciğim...umut çok önemli canım...umudumuzu kaybetmeyelim hiçbir zaman hiç bir konuda...

günaydın kızlar , hayırlı bir hafta diliyorum hepimize...burda felaket yağmurlu bir hava var...cuma günü evlilik yıl dönümümüzdü çok güzel geçti...:)) pazar büyük gün bakalım ne olacak:))

günaydın tualina. şimdiden evlilik yıldönümünüzü kutluyorum. umarım çok daha uzun yıllar aynı güzellikte geçer ve bu mutluluğunuzu güzel Allahım sağlıklı bir bebekle mükafatlandırırç

günaydın kızlarrr

günaydın canım nasılsın

kızlar hepinize günaydınn

günaydın tatlım nasılsın

yok canım sana öyle gelmiştir.kötükedihüso

canım çok geçmiş olsun lütfen kendinede bebeğede dikkat et. Allah yar ve yardımcınız olsun ikinizinde :Saruboceq:

sen yine çok yoğunsun. kendine dikkat et

gözün aydın serpilim gelmiş kırmızılar.:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kırmızıları böyle karşılayacaktık değilmi

Günaydın ciciler.
Serpil cim regl olmuşsun sanırım cnm,temmuzda inşallah güzel şeyler olsun
Ben de halen kırmızılardan eser yok ama ağrım var

tualina evlilik yıldönümünü kutluyorumm daha nice güzel yıllara canımm

fatoözelim benim günaydınn evet ben kırmöızlar bo halayy çektim akşam evdede hoşegilişler ola musatfa kemal paşa şarkısını söyleyi bir güzel oynadımm hahahhahahah benim tataı yalı komşularım vardıor onlarıda ziyeret ettim :))) güzeldi günüm anlayacağın bitaenmmm

mısaracım sanada günaydın bebbeğim :)) dermişimsemndeki durum ne merak ettim

Günaydın ciciler.

test yapsan diyorum ne dersin sen benden önce regl olmuştun canım mısracaım erkek kardeşimin düğününü öne aldık benim şuan bebek programım iptal evet atrçın bal yapıcam onda sağlığım için birde ben bugün adliyeyye gideceğim bir konu hgakkında görüş alacağım bebeğim a anlayacağın bu ayz çok şeye gebe :)) ama ben bebeğe gebe olmayacağım :)))

Serpilcim normalde geç regl oluyorum biliyorsun ben yine 25 ne kadar falan bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum.
Erkek kardeşinin düğünü Ekim den önce mi olacak cnm?

mısracım evet ekimdeydi ama almanyadki kızkardeşimin ekimde gelme olayı sıkıntılı işte ramazandan önce olacak nasipse program değişti canım

günaydın kızlar..
serpilim nedir son durumun bakimm geldi mi kırmızılar..
canım bu ateş işini öğrendim valla..
benimki yükseldi gidiyor ama kandil günü yumurtladım çalışma yapmadık..içime sinmezdi:)
hayırlısı olsun..
fatosum ne zaman belli olacak..
öpüyorum

çılgınım benim kırmıızlarım hiç sekmeden geldi balım bende kaçırmışım yumurtayıı aman be tatalım kaçırmasam ne olacakki sanki olacaktı :)) bu ay taktik değişitiriyorum bal tarçın susuam ıı çöerk otumu onu uygulayacağı mm demek ateş işini öğrendin balımm ohhhhhh ne güzell hadii yeni tur yeni şans dileyelimm canımcım

canım günaydın nasılsın canım inşalalh çabucak geçer suyu sakın ihmall etmeopuyorumnanaktan
kızlar hepinize günaydınn
günaydın bitanem nasılsın gelmiş kırmızılar :teytey: hadi bakalım serpilim yazın tadını çıkartalım
günaydın kızlar , hayırlı bir hafta diliyorum hepimize...burda felaket yağmurlu bir hava var...cuma günü evlilik yıl dönümümüzdü çok güzel geçti...:)) pazar büyük gün bakalım ne olacak:))
günaydın canım evlilk yıldönümünüz kutlu olsun canım nice yıllara sağlıkla inşalah
günaydın canlarım geçmişi okuyup geliyorum a.s
günaydın fatoşcum nasılsın canım
Günaydın ciciler.
mısracım günaydın canım nasılın inşalalh senden güzel hbaerler alırız canım:Saruboceq:
Serpilcim normalde geç regl oluyorum biliyorsun ben yine 25 ne kadar falan bekleyip öyle test yapmayı düşünüyorum.
Erkek kardeşinin düğünü Ekim den önce mi olacak cnm?
seni çok iyi anlıyorum canım hayırlısı ile güzel haberler almak nasip olur canım
günaydın kızlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
günaydın canım nasılsın bebişin nasıl

günaydın canım nasılsın

fatosozel ve serpilim çok teşekkür ederim kızlar.. güzel dileklerinize kocaman amin diyorum :))

Kumsalcım hoşgeldin cnm.

Burası çokkkkkkkkk sıcak kızlar oralarda havalar nasıl?

Ahh Tualina özür cnm geçmişi okuyamadığım için farketmemiştim.
Mutluluğunuzun daim olması dileğiyle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…