Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kumsalcım hoşgeldin cnm.

Burası çokkkkkkkkk sıcak kızlar oralarda havalar nasıl?

Ahh Tualina özür cnm geçmişi okuyamadığım için farketmemiştim.
Mutluluğunuzun daim olması dileğiyle cnm

önemli değil canım benim:..allah razı olsun güzel dileğin için...inşallah kırmızıların gelmezde hamişsindir mısracığım...belirtin yok mu canım...

günaydın kızlar nasılsınız

iyiyim canım sen nasılsın kumsalım

günaydın çılgın sen nasılsın. aşılma sonucu pazartesi belli olacak canım tam bir hafta var

günaydın kızlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum.

günaydın canıııııııııııııııııııım. sanada iyi haftalar

ya kızlar busenin adeti normalae döndümü haberiniz varmı

hayır canım dönmedim bil,yosun sökcek deddim kavhe sulu geldi arkasından sımsıyah 2 gün az az sonra kesildi tuhaftı anlamadım bu ay bende kan testi yaptırdım kendim gittim kuaföre diye çıktım kaş aldırdım kuaförümde saçımı boyamıyo hamılelik düşünüyosun diyo boyaya ihtiyacı yok gerçi çok güzelde işte negatif çıktı kan testimde ilacıma başladım gene bende

fato inşallah hayırlı haberler verirsin pazartesi günü canım...allahım yar ve yardımcımız olsun...

kumsal varmı değişiklik???
serpil sendee?
mısracım sendee???
canım bende senin gibiyim kahverengi sökülmedi hala benim böyle olunca sökülürdü hemen:sm_confused:
bende iyiyim çok şükür canım yeni bir haftaya başladık inşallah güzel biter hayırlsıı
busem hayırlısı olsun canım birdahaki aya inşallah
anladım canım bende biraz daha bekleyim bakim ne olucak

seninde baya oldu kan testi yaptır bence ne olduğunu anla bide oöteki aya sarkmasın çalışmalar kaydirigubbakcemile3

fato inşallah hayırlı haberler verirsin pazartesi günü canım...allahım yar ve yardımcımız olsun...

inşallah canım benim sağol güzel dileklerin için.

fatoşcum nasılsın durum nasıl??

iyiyim busem bende bir değişiklik yok. dün biraz sancım oldu sanki regl olacakmışım gibi sonra normale döndü anlayamadım ama üzerindede durmadım. asıl sen nasılsın.

lütfen doktor konusunu ihmal etme

hayırlıs neyse o olsun inşallah

Servikal mukusun yorumu ise aşağıdaki gibi yapılır;

Kuru …Muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan …Muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında …Muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında …Doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında…En doğurgan, yumurtlamaya çok yakın

sezenimm günaydınn umarım tatailin güzel geçmiştir bol bol yüzmüşsündür

fatoözelim canımmmm
kumsalım heee anam kırmılzandımm canım halayım çektim bileee

busecanım bebbeğim umarım günün güzel geçiyordur

kızlar şua aslanpençesini içeyim dedim iğrenççççççççç içim dışıma çıktı ayyy mahvoldummm ne kötü şey o öyle anama anamm mahvoldumm

çılgınım bugün çok müsait değildim seninle sohbet edemedik balımm

nihalm özledim seniii

hoşgeldinnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

nasıl sın durumun ne var ne yok???

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yüreğimmmmmmmmm sızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz aaaaaaaaaaa kimsecikler yokkkk pzt modundayız yanii öylemiii

kızlar slmmm umarım herkez iyidir sabah bir toplantım vardı giremedim kafam kazan gibi oldu geçmişi okuyamıyorum bu gun akşama kadar yoğunluğa devamm hafta sonu 3 adet yasin okudum eklersiniz mucksssssssss

kızlar slmmm umarım herkez iyidir sabah bir toplantım vardı giremedim kafam kazan gibi oldu geçmişi okuyamıyorum bu gun akşama kadar yoğunluğa devamm hafta sonu 3 adet yasin okudum eklersiniz mucksssssssss

n,halim sende yoğunsun bizde yasini eklerimm canım sen geçmişi okurken ben eklemeyi yaparım balımmolumunekankayizsmile

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................127.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............25
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42................20
fatoözel..................5
tualina....................1

toplam............302 kızlar listeyi herkes kontrol etsin eksik varmı atladığım

ok serpilimmm kocaman kocaman öpüyorum yine girmeye çalışacam buarada çılgın gelmiş onada mucksssss fatoş resminede mucksssss çok seksi kadın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…