Kumsalcım hoşgeldin cnm.
Burası çokkkkkkkkk sıcak kızlar oralarda havalar nasıl?
Ahh Tualina özür cnm geçmişi okuyamadığım için farketmemiştim.
Mutluluğunuzun daim olması dileğiyle cnm
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar..
serpilim nedir son durumun bakimm geldi mi kırmızılar..
canım bu ateş işini öğrendim valla..
benimki yükseldi gidiyor ama kandil günü yumurtladım çalışma yapmadık..içime sinmezdi:)
hayırlısı olsun..
fatosum ne zaman belli olacak..
öpüyorum
günaydın kızlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum.
ya kızlar busenin adeti normalae döndümü haberiniz varmı
canım bende senin gibiyim kahverengi sökülmedi hala benim böyle olunca sökülürdü hemen:sm_confused:kumsal varmı değişiklik???
serpil sendee?
mısracım sendee???
bende iyiyim çok şükür canım yeni bir haftaya başladık inşallah güzel biter hayırlsııiyiyim canım sen nasılsın kumsalım
günaydın çılgın sen nasılsın. aşılma sonucu pazartesi belli olacak canım tam bir hafta var
günaydın canıııııııııııııııııııım. sanada iyi haftalar
busem hayırlısı olsun canım birdahaki aya inşallahhayır canım dönmedim bil,yosun sökcek deddim kavhe sulu geldi arkasından sımsıyah 2 gün az az sonra kesildi tuhaftı anlamadım bu ay bende kan testi yaptırdım kendim gittim kuaföre diye çıktım kaş aldırdım kuaförümde saçımı boyamıyo hamılelik düşünüyosun diyo boyaya ihtiyacı yok gerçi çok güzelde işte negatif çıktı kan testimde ilacıma başladım gene bende
canım bende senin gibiyim kahverengi sökülmedi hala benim böyle olunca sökülürdü hemen:sm_confused:
bende iyiyim çok şükür canım yeni bir haftaya başladık inşallah güzel biter hayırlsıı
busem hayırlısı olsun canım birdahaki aya inşallah
anladım canım bende biraz daha bekleyim bakim ne olucak
Canlar ben regl olmadım,ama son iki gündür birebir regl ağrısına benzer sancım var.
fato inşallah hayırlı haberler verirsin pazartesi günü canım...allahım yar ve yardımcımız olsun...
fatoşcum nasılsın durum nasıl??
hayır canım dönmedim bil,yosun sökcek deddim kavhe sulu geldi arkasından sımsıyah 2 gün az az sonra kesildi tuhaftı anlamadım bu ay bende kan testi yaptırdım kendim gittim kuaföre diye çıktım kaş aldırdım kuaförümde saçımı boyamıyo hamılelik düşünüyosun diyo boyaya ihtiyacı yok gerçi çok güzelde işte negatif çıktı kan testimde ilacıma başladım gene bende
canım bende senin gibiyim kahverengi sökülmedi hala benim böyle olunca sökülürdü hemen:sm_confused:
bende iyiyim çok şükür canım yeni bir haftaya başladık inşallah güzel biter hayırlsıı
busem hayırlısı olsun canım birdahaki aya inşallah
anladım canım bende biraz daha bekleyim bakim ne olucak
sezenimm günaydınn umarım tatailin güzel geçmiştir bol bol yüzmüşsündür
fatoözelim canımmmm
kumsalım heee anam kırmılzandımm canım halayım çektim bileee
busecanım bebbeğim umarım günün güzel geçiyordur
kızlar şua aslanpençesini içeyim dedim iğrenççççççççç içim dışıma çıktı ayyy mahvoldummm ne kötü şey o öyle anama anamm mahvoldumm
çılgınım bugün çok müsait değildim seninle sohbet edemedik balımm
nihalm özledim seniii
kızlar slmmm umarım herkez iyidir sabah bir toplantım vardı giremedim kafam kazan gibi oldu geçmişi okuyamıyorum bu gun akşama kadar yoğunluğa devamm hafta sonu 3 adet yasin okudum eklersiniz mucksssssssss
ok serpilimmm kocaman kocaman öpüyorum yine girmeye çalışacam buarada çılgın gelmiş onada mucksssss fatoş resminede mucksssss çok seksi kadın vallakızlar slmmm umarım herkez iyidir sabah bir toplantım vardı giremedim kafam kazan gibi oldu geçmişi okuyamıyorum bu gun akşama kadar yoğunluğa devamm hafta sonu 3 adet yasin okudum eklersiniz mucksssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?